Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

DOW9381.64140.19+1.52%
NASDAQ2004.7435.01+1.78%
S&P 5001008.6214.27+1.44%

DOW9381.64140.19+1.52%
NASDAQ2004.7435.01+1.78%
S&P 5001008.6214.27+1.44%

E ali mogu do ujutro zacrveniti futuresi na -1.5% i što će onda naši neuki investitori? Kupiti ili prodati? [lol]

Inače stvarno mi je smiješno to slijeđenje USA… Ako su ameri zatvorili zeleno onda ajmo po asku, zatim se tokom dana futuresi okrenu u crveno pa ajmo po bidu, na kraju oni iznenade i otvore zeleno pa krene opet po asku… [rolleyes]

He he rocky samo naša burza zatvori u 16 00 a neki "investitori" rade sa svojim novcem šta hoće pa ih jednog dana nazove broker i kaže nema više životinjica na brokerskom,hvala lijepo promjenili smo vam frizuru dođite nam opet, bilo nam je zadovoljstvo surađivati sa najvećom investitoricom u hrvata [lol]
Ta investitorica se obično javi na PD oko 16-17 sati jer se intezivno trguje,ma nema to veze što je amerika 2% u plusu. [lol]

Inače stvarno mi je smiješno to slijeđenje USA… Ako su ameri zatvorili zeleno onda ajmo po asku, zatim se tokom dana futuresi okrenu u crveno pa ajmo po bidu, na kraju oni iznenade i otvore zeleno pa krene opet po asku… [rolleyes]

a hebiga rocki mogao si pratiti da ih slijedi cijela europa bez obzira sta bilo u euro zoni slijedi se US bit ce da im ekonomije ovise o US tj o izvozu u istu,bit ce da je svima bitna stabilizacija u US,sto i nije daleko od istine,no vi to vjerojatno znate,cak mislim da ih mi slabije slijedimo u zadnje vrijeme,zapravo mislim da smo trenutacno u svom filmu malo chilamo sami….:-)))

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Ivana čemu ove jedinice…………. [smiley]

onih 2 tjedna koja prije njih pomaknemo sat pa počinju u pol 3 umjesto pol 4 su melem za špekulantsku dušu. [lol]

Kod njih je počela kriza, tamo će i završiti. Ipak su pojedinačno najjača ekonomija/burza na svijetu…

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Kolegice niste li malo previše nervozna………………za takvu ljepotu to bi bila velika šteta [smiley]

I pripazi sutra ide bull, nemoj se previše otkrivati sa time što si sve prodala jer bi sutra mogla ispasti smiješna ……………i to brutalno [wink]

Kolega Ivana7 izvrstan potez danas. Opet, kao i prošli put diverzifikacija prje FEDove odluke.
Svaka čast kolegice tako se investira.
Burza je već akceptirala "pozitivne" odluke FEDA, međutim ukoliko podignu kamate za samo 0,1 postotni bod sutra će biti cvenila.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Kod njih je počela kriza, tamo će i završiti. Ipak su pojedinačno najjača ekonomija/burza na svijetu…
[/quote]

Nas bi čekala kriza i da nije bilo svjetske.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

[/quote]

Nas bi čekala kriza i da nije bilo svjetske.
[/quote]
nas kriza tek čeka…

Burza je već akceptirala pozitivne odluke FEDA, međutim ukoliko podignu kamate za samo 0,1 postotni bod sutra će biti cvenila.

najvažnija stvar će bit najavae sljedeće sjednice tamo krajem godine i kako će to najavit,
dal će namignut možda povećanje stopa, jer ih ovaj put sigurno neće dirat.

New Report

Close