Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Golubv
zemljak već imam ali posredno preko fonda. Za to ju i pratim.
Ni je mi baš ona kotacija nešto pretjerano atraktivna.
Nelikvidnost davi.

who dares, wins

@Golubv

Nelikvidnost davi.

Prodaj udjele i kupi na ime.Nedaj menađerčićima da zarađuju na tvojoj lovi [angry] .Oni su male bebe za nas veterane hrvatske burze [rolleyes]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Vidim da je i gospodična Ivana kupovala Viro jeftino u petak i danas prodavala skupo kao i ja.
To ti je ženska intuicija,kaj ne?

nisam ni mislio na vas..ali sada se svi hvale sa super zaradom..ma možeš si misliti da su svi zaradili
ja sam si samo popravio prosjek jer sam se bio nešto zaelti kad je bio malo preko 400.čemu stalno muljati.
btw kad će nam živnuti malo jače Janaf,tamo se ništa ne oglašavate

– nažalost nisam ga puno kupila, a imam punooooo love.
– prodala ga nisam,
– tu uvijek pravim greške, ali se i tu pomalo usavršavam.
– nisam ga prodala jer zbilja ne znam dokle će ga dizati luda masa, to je zbilja jako teško predvidjeti,
po TA sada bi moralo ići hlađenje, ali za našu burzu to puno ne vrijedi.
– ali sam zbog toga uvijek spremna za brzi zaokret.
– tako su i danas prodane zadnje dionice ATPL.
– možda sam pogriješila, možda će ga fondovi braniti, nikada se ne zna što će one budale od FM raditi na burzi.
– ali ono najvažnije, zarada je sačuvana.

– a sada tražim nove prilike.
– išla burza gore ili dolje, zbilja nije važno, jer uvijek ima jako lijepih prilika za zaraditi.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Vidim svi smo se obogatili na Viru!
Kako smo samo svi uspjeli zaraditi svi tako velike novce na tako malom prometu
netko ovdje očito laže
[/quote]

U zadnja tri dana na Viru je napravljeno 2 i pol miljuna prometa.
Vama je to malo?
Meni nije.
Uostalom ja imam dokaz i o kupnji i o prodaji sa datumima za nevjerne Tome

[/quote]

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

@Golubv

Nelikvidnost davi.

Prodaj udjele i kupi na ime.Nedaj menađerčićima da zarađuju na tvojoj lovi [angry] .Oni su male bebe za nas veterane hrvatske burze [rolleyes]
[/quote]
istina,kad ulažu tuđe novce i skloni su podmičivanju.
kad čovjek radi sa svojim parama pazi na svaku kunu

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

NA BURZI SU OSTALI SPOSOBNI DIONICARI……

Bez imalo primisli, ili samodopadljivosti, … citajuci Vase postove, kolege
s foruma…mislim , da ste u teskoj i okrutnoj utakmici za profit ..ostali upravo Vi, najjaci i
najsposobniji….
Bez iznimke, zene Vas cak vrlo konstruktivno , i pobjedjuju povremeno, sto mi je
najljepse , jer su zene cesto puta degradirane i omalovazene …..upravo na podrucju financijskog
managmenta.
Ma, zaradjujte gdje god stignete ..svi !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

@Golubv

Nelikvidnost davi.

[/quote]
Udjeli su minus. Ne moj mi ni spominjati jerbo mi ruka sama ide na bazuku pa da svratim malo na čašicu razgovora. [angry]

who dares, wins

a taj jurčićev prijedlog o tome kolike su stambene potrebe po skali 50+15+15+15… zvuči vrlo SSSR-ovski. kao ona scena iz doktora živaga.

mislim da to nije njegovo, to je već propisano, kad kupuješ nekretninu prema tom kriteriju se osobađaš plaćanja poreza (kupnja1. nekretnine koja zadovoljava potrebe stanovanja)
[/quote]

na to i mislim. to oslobađanje od poreza je socijalna mjera kojom se definira minimum neophodnog stambenog prostora. a ovaj taj minimum želi pretumačiti kao normalu i sve iznad toga proglasiti viškom.

to je sovjetski način razmišljanja gdje postoji samo minimum a drugo je višak. na osnovi takvog razmišljanja su vlasnicima 3-sobnih oduzimali 2 sobe i davali ih drugima jer je za život dovoljna jedna. u normalnom pogledu na svijet postoji minimum, normala i višak, pa ako je minimum 50, onda se višak može početi računati od 100 ili 120 ili 150, sigurno ne od 51.

ivana 7
jesi li prodala viro…ili je to poslovna tajna….

– ma nema kod mene baš puno poslovnih tajni.
– evo tri sata me nije bilo.
– realizirale su mi se neke kupnje ATPL, VIRO ….
– znači viri kupujem i dalje,
– iako su moji nalozi često na vrhu slabo ide.
– evo np. JDPL kupujem i tu, i odmah netko za lipu gore, a tako je na 5-6 dionica.
– onda ja to dižem, pa odustanem od kupnje, a za JDPL nije me niti briga, mala kupnja.

– I love this game.
Pozdrav !

Što sam danas radila na burzi ??????

– nemam običaj pisati tokom trgovine, ali zbog nevjernih toma to sam ipak morala.
– na burzi je likvidnost ne loša, nego nikakva.
– s jako malim novcima se jako puno može dići ili spustiti bilo koja dionica pa i ATPL.
– u ovakvim situacijama kada možemo ići i gore i dolje stvarno je jako važna velika oreznost na burzi, jer inače se gube novci.

– jučer sam prodala cca 150 dionica ATPL, na njima zarada cca 7%.
– danas su mi se ukazala priviđenja o rastu brodara kod amera i indexa, normalno kako sam pogodila.
– i danas je ponovno išao novi krug na ATPL moj promet cca 10% ATPL.
– ali ovaj put mi je ulaz u ATPL cca 15% od prošlog ulaza kada sam stvarno previše ušla u ATPL.
– na današnjoj kupnji ATPL zarada ili ti plus cca 1.000kn .
– sada hoću li to sutra prodati ili neću trenutno zbilja nemam pojma.

– VIRO.
– i njega sam danas dokupljivala, cca 250 dionica.
– i tu je plus cca 3.000kn, samo na današnjem dokupu.

LKPC.
– tu sam kupovala nešto sitno, trenutno u minusu, ne zaradi se svaki put.

JDPL.
– stavim jedan mali nalog, ali za naše lipare je nalog od 100 dionica jako veliki nalog, 4-5 lipara preko mene, ali sam im digla cijenu, i onda lijepo izbrišem nalog i odustanem od kupnje, e to mi je zbilja najdraže, zahebati lipare.

– ostalo što kupujem zbilja ne smijem napisati zbog ovih lipara, jer dolijeću kao muhe na govno.

– evo to bi bila moja današnja trgovina, puno naloga preko dvije brokerske kuće.
– a zarada jedna mala plaćica,
– ali ne žalim se, ide me, svaki dan po malo.
– biti će i brutalno jednog dana, ali trenutno su jako teška vremena jer imam neki osjećaj kako na ovoj buzi ne trguje ni stotinjak investitora moga tipa.
– pa svaki dan samo izmijenjujemo dionice i igramo se tko će koga zahebati.
– zasad vas ja šišam, a to mi je jedino važno.
– puno pozdrava svim mojim ovčicama.

– I love this game.
Pozdrav !

to je sovjetski način razmišljanja gdje postoji samo minimum a drugo je višak. na osnovi takvog razmišljanja su vlasnicima 3-sobnih oduzimali 2 sobe i davali ih drugima jer je za život dovoljna jedna. u normalnom pogledu na svijet postoji minimum, normala i višak, pa ako je minimum 50, onda se višak može početi računati od 100 ili 120 ili 150, sigurno ne od 51.

E a pazi što će se desiti kad ti oporezuju dodatnu nekretninu koju recimo iznajmljuješ. Pa ćeš onda morati dignuti najam za iznos tog poreza. I opet će nahebati oni najugroženiji…
Stvarno sramotne stvari izmišljaju ovi u našoj vladi, samo da svoje debele guzice i radna mjesta svojih rođaka, kumova i stranačkih kolega spase.

ako si ga prodala onda si opako pogriješila muškobanjasta moja bulimičarko

– ja pišem što radim na burzi.
– radim s svojim novcima, i mogu raditi što me volja.

– ali ne kužim zašto se ovakvim pederčinama dopušta ovakvo pisanje.
– malo kulture vam ne bi škodilo.
– znam da vam je teško kada vas ošišam na burzi,
– teško vam je kada prodajem dionicu koju vi imate.
– teško vam je kada vašu dionicu brutalno rušim.
– ali to je burza, a ovo je forum, nije ovo mijesto za vrijeđanje.
– ako vam se ne sviđaju postovi nemojte ih čitati.
– pa ja takoreći pišem samo na ovoj temi, i ne drukam.
– a vaše frustracije što ste izgubili puno novaca idite liječiti na neko drugo mijesto.

– I love this game.
Pozdrav !

ako si ga prodala onda si opako pogriješila muškobanjasta moja bulimičarko

– ja pišem što radim na burzi.
– radim s svojim novcima, i mogu raditi što me volja.

– ali ne kužim zašto se ovakvim pederčinama dopušta ovakvo pisanje.
– malo kulture vam ne bi škodilo.
– znam da vam je teško kada vas ošišam na burzi,
– teško vam je kada prodajem dionicu koju vi imate.
– teško vam je kada vašu dionicu brutalno rušim.
– ali to je burza, a ovo je forum, nije ovo mijesto za vrijeđanje.
– ako vam se ne sviđaju postovi nemojte ih čitati.
– pa ja takoreći pišem samo na ovoj temi, i ne drukam.
– a vaše frustracije što ste izgubili puno novaca idite liječiti na neko drugo mijesto.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Kolegice niste li malo previše nervozna………………za takvu ljepotu to bi bila velika šteta [smiley]

I pripazi sutra ide bull, nemoj se previše otkrivati sa time što si sve prodala jer bi sutra mogla ispasti smiješna ……………i to brutalno [wink]

New Report

Close