Vidim da je i gospodična Ivana kupovala Viro jeftino u petak i danas prodavala skupo kao i ja.
To ti je ženska intuicija,kaj ne?
– nažalost nisam ga puno kupila, a imam punooooo love.
– prodala ga nisam,
– tu uvijek pravim greške, ali se i tu pomalo usavršavam.
– nisam ga prodala jer zbilja ne znam dokle će ga dizati luda masa, to je zbilja jako teško predvidjeti,
po TA sada bi moralo ići hlađenje, ali za našu burzu to puno ne vrijedi.
– ali sam zbog toga uvijek spremna za brzi zaokret.
– tako su i danas prodane zadnje dionice ATPL.
– možda sam pogriješila, možda će ga fondovi braniti, nikada se ne zna što će one budale od FM raditi na burzi.
– ali ono najvažnije, zarada je sačuvana.
– a sada tražim nove prilike.
– išla burza gore ili dolje, zbilja nije važno, jer uvijek ima jako lijepih prilika za zaraditi.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Vidim svi smo se obogatili na Viru!
Kako smo samo svi uspjeli zaraditi svi tako velike novce na tako malom prometu
netko ovdje očito laže
ajde komentiraj ovog pacijenta…
6. Pretplatu na fiksnu telefoniju preusmjeriti u proracun jer ona ni po cemu ne pripada Hr. telekomu.
[angry]
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,8,12,,172545.jl
Ovi fakat nisu normalni… opet se planiraju novi harači a sa druge strane nigdje ne vidimo da štede proračunski novac. Sramota bez granica! [angry]
@ivana7
6. Pretplatu na fiksnu telefoniju preusmjeriti u proracun jer ona ni po cemu ne pripada Hr. telekomu.
[angry]
joj koji idioti sve skupa.
A kako su se sda okrenule teze od tih podmitljivih novinara,nitko više ne spominje gdje uštedjeti
nego samo kome bi trebalo uzeti još više,a u biti nebi trebalo dizati nikakve poreze nego ih smanjivati i osmišljavati kako da ljudi investiraju.
Recimo napraviti male građevinske parcele neka ljudi grade vikendice po moru,time svi dobivaju,samo ako se napravi dobar urbanistički plan.A ne oporezivati sve živo pa da ljudi nakraju sve pretvore u cash i spreme u sefove ili strane banke.Joj ti naši ekonomisti su takve budale koje nikad ništa nisu znali sami zaraditi.
Što radim na burzi ????????
– intenzivno trgujem.
– obično ujutro ne pišem na forumu.
– ali kako sam napisala prodala ATPL, tako sam danas i kupila ATPL.
– nije puno, već u plusu, provizije su mi minimalne tako da i na malim promijenama uspijem zaraditi.
– po meni danas sutra bi brodarski indexi mogli krenuti u plus, po TA.
– još sam na kupnji 5-6 dionica, ali zbog lipara ne mogu napisati i koje su to.
– još ovo nije pravi rast, jer još očekujem jedan veći pad.
– ali ovo je burza koja uvijek pruža velike mogućnosti za zarade.
– samo me ubija ova nelikvidnost i budale koje dižu bezveze kupovne naloge.
– tako da najviše čekam, pa ako što uleti.
– ali zarađujem, što je trenutno najvažnije.
– I love this game !
Pozdrav !
@ivana7
[angry]
a tko je tog budalu Marića uopće pustio u Sabor?!! eno mu tamo bosanska Premier liga, pa nek tamo sudi, to mu je maksimalan doseg… i još je doma!
– nažalost nisam ga puno kupila, a imam punooooo love.
– prodala ga nisam,
– tu uvijek pravim greške, ali se i tu pomalo usavršavam.
– nisam ga prodala jer zbilja ne znam dokle će ga dizati luda masa, to je zbilja jako teško predvidjeti,
po TA sada bi moralo ići hlađenje, ali za našu burzu to puno ne vrijedi.
– ali sam zbog toga uvijek spremna za brzi zaokret.
– tako su i danas prodane zadnje dionice ATPL.
– možda sam pogriješila, možda će ga fondovi braniti, nikada se ne zna što će one budale od FM raditi na burzi.
– ali ono najvažnije, zarada je sačuvana.
– a sada tražim nove prilike.
– išla burza gore ili dolje, zbilja nije važno, jer uvijek ima jako lijepih prilika za zaraditi.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Vidim svi smo se obogatili na Viru!
Kako smo samo svi uspjeli zaraditi svi tako velike novce na tako malom prometu
netko ovdje očito laže
[/quote]
U zadnja tri dana na Viru je napravljeno 2 i pol miljuna prometa.
Vama je to malo?
Meni nije.
Uostalom ja imam dokaz i o kupnji i o prodaji sa datumima za nevjerne Tome
jutarnji list je poznat po tome da su tamo samo novinari amputiranih mozgova. objave članak pod parolom "fuj vlada, samo diže poreze, hajde da vidimo kako bi izgledala prava porezna reforma", i onda pompozno objave listu prijedloga koji bi se sve porezi još mogli podignuti !?
a taj jurčićev prijedlog o tome kolike su stambene potrebe po skali 50+15+15+15… zvuči vrlo SSSR-ovski. kao ona scena iz doktora živaga.
Čuj svatko ima svoju strategiju ulaganja. Moja je da tražim dionicu koja je na dnu i kupujem. Tu ne mogu izgubiti ali je pitanje kada ću realizirati zaradu zbog nelikvidnosti iste. Da imam viška love već bi ju skinuo prije koji mjesec i sad bi se već lagano nervirao. Zbog toga sam u prijašnjim postovima naveo dvije važne stvari: likvidnost i vrijeme. Ali da je na dnu to sam siguran.
Tako sam u zadnjem padu kupovo Viro prvo po 325 promašaj, pa još jednom 275 pogodak. A gdje je sad? To sam tamo i napisao. Sad razmišljam kad da prodam jer gledam malo šta će biti na jesen.
Ajde zemljak skini ti malo te Jadranke ak je tak dobra [proud].Onda će stado polako krenuti za tobom…..ovako je to samo mlačenje prazne slame……………
a taj jurčićev prijedlog o tome kolike su stambene potrebe po skali 50+15+15+15… zvuči vrlo SSSR-ovski. kao ona scena iz doktora živaga.
mislim da to nije njegovo, to je već propisano, kad kupuješ nekretninu prema tom kriteriju se osobađaš plaćanja poreza (kupnja1. nekretnine koja zadovoljava potrebe stanovanja)