Sve prodali…..pa sve kupili….na svemu zaradili…….s kakvim portfeljima , mislim FINANCIJSKI..
vecina Vas, koji ovako izvrsno poslujete radite?
Ukupan promet mizeran, par milijuna….. oscilacije cijena neznatne u odnosu na kolicine..zapravo
kolicina nekih znacajnih ni nema …?
Sto god pocnem raditi na portfelju zayebem….zato sutim i cekam da CROBEX naraste……
Sve prodali…..pa sve kupili….na svemu zaradili…….s kakvim portfeljima , mislim FINANCIJSKI..
Ukupan promet mizeran, par milijuna….. oscilacije cijena neznatne u odnosu na kolicine..zapravo
Sto god pocnem raditi na portfelju zayebem….zato sutim i cekam da CROBEX naraste……
Zašto uopće samostalno ulažeš u dionice? Zašto ne npr. OTP indeksni fond?
Nije se OTP indeksni baš iskazao u zadnje vrijeme…
Ne, Febo…ja fondovima ne vjerujem. U vrijeme najteze krize..nisu ulagali svoj kapital da odrze kakve/takve cijene…i ja im novce nedam…nikad im necu oprostiti ovo rusenje Crobexa.
Zapravo, nadam se optimisticno..da ce sve doci na svoje..i da cak i uz novi pobjednicki poredak
po rastu cijena, uz malo spretnosti mogu izvuci svoj portfelj sa minimalnim gubitkom…uz pomoc najlikvidnijih dionica..onih drugih sam se odavno rijesila…
[/quote]
Fond nikada više pa da je i zlatni.
Fond nikada više pa da je i zlatni.
Slažem se s tobom. Niti jedan fond više nikada neće vidjeti moje novce, nema ni teoretske šanse.
Pa ako ja sa prosječnim znanjem mogu ostvarivati bolje rezultate od fondova onda što će mi uopće?
I još onda neki nesposobni fond manageri sa mojim novcima mogu manipulirati dionicama sa kojima trguju preko brokerskih računa od prijatelja. Kako da ne.
Slažem se s tobom. Niti jedan fond više nikada neće vidjeti moje novce, nema ni teoretske šanse.
moje hoće ako procijenim da mi se isplati, osim toga ima raznih fondova na svijetu( ne samo dioničkih). zašto ne ? zarada je ipak zarada.
Mislio sam na naše fondove [cool]
A u svijetu ima vrlo zanimljivih fondova, pogotovo vezanih uz commodities u koje ću sigurno povremeno ulagati.
Mislio sam na naše fondove [cool]
A u svijetu ima vrlo zanimljivih fondova, pogotovo vezanih uz commodities u koje ću sigurno povremeno ulagati.
A naše dionice su ti još uvijek atraktivne iako ulažeš US (koliko vidim i u opcije)?
Pa ima dobrih firmi u HR samo što je boljka ta nelikvidnost i nestabilna situacija u zemlji.
I problem je što na 90% dionica ne trebaš imati ni par miliona kn, nego već sa parsto tisuća kn možeš raditi što god želiš 🙁
U US mi se opcije više sviđaju nego dionice, dobar je leverage, a može se disperzirati i ograničiti rizik uz skoro pa neograničenu moguću zaradu.
Jedva čekam novu sezonu izvješća sada kad sam otkrio pobjedničku taktiku. Straddle i strangle su zakon.
Istovremeno PUT i CALL na istu poziciju različitog expiration ili??