Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Američki investitori.

– zašto na ovoj temi ne napišete np. što ste danas kupili kod njih na burzi.
– jer ako su to prinosi od preko 1.000% pa zar ima boljeg best buy.
– ja na ovoj temi napišem kad nešto kupim ili prodam, ali vam nikada nije pravo.

– I love this game.
Pozdrav !

A evo što se može u USA desiti u sat vremena, nije ni čudo da se tamo brokeri bacaju kroz prozore… [lol]

Da mi je netko rekao da ću ikada na nečemu zaraditi 1725% u par tjedana mislio bih da je poludio.

Eeee još da je bilo zaigrati sa 100 000$ bilo bi dosta do kraja života.
To je Amerika, a ne ovo kokošarenje…
[/quote]
da da,tako sam ja uložio 40000 usd u dionice Apple-a,kupio po 125 usd,nisam prodao nego čekao 200 usd,na kraju sam prodao po 98 usd.ajde dolar mi je skočio sa 4,4 kn na 5,6 kn pa mi gubitak i nije bio tako veliki,ali nije baš ni Amerika uvijek tako bajna
[/quote]

Sad je 165$.
[/quote]
znam [angry]
da sam Ivana,rekao bih al sam brutalno zaradio [lol]

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

Azija zelena.
Evropa još zelenija.
Američki futuresi zeleni.
Dakle,mi nebi trebali padati.Znaći da ćemo rasti.Ali prosjek me ne interesira.
Najugodnije iznenađenje.Todo.Da je socijalno osjetljiv to znam,jer da nije ne bih mogao kupovati dinju po 1,50 kn.Ali i da je pametan i to nam je jasno.Ali da je ovako brz i pobiga od plaćanja
poreza na dividendu.E to nisam zna.Mislim da je todex zaslužio nagradu i da će danas potegnuti malo jače od prosjeka.Za ovaj potez zaslužuje komplimente.

Azija zelena.
Evropa još zelenija.
Američki futuresi zeleni.
Dakle,mi nebi trebali padati.Znaći da ćemo rasti.Ali prosjek me ne interesira.
Najugodnije iznenađenje.Todo.Da je socijalno osjetljiv to znam,jer da nije ne bih mogao kupovati dinju po 1,50 kn.Ali i da je pametan i to nam je jasno.Ali da je ovako brz i pobiga od plaćanja
poreza na dividendu.E to nisam zna.Mislim da je todex zaslužio nagradu i da će danas potegnuti malo jače od prosjeka.Za ovaj potez zaslužuje komplimente.

U potpunosti si u pravu njegov Ledo i Zvjezda su biseri naše burze debelo podcjenjeni i neprepoznati. Kako inače objasniti rast dionice gubitaša Tehnike umjesto peteroduplo većeg rasta Zvjezdine i Ledo dionice.

S tolikim novcima ( ako je to istina) je mogla napraviti čuda vani.

– kao prvo ne radi se o nekom strašno velikom novcu, ipak ja nisam ništa ukrala u ovoj Hrvatskoj.
– a za ulaganje vani nisam toliko stručna.
– to je ipak veliki posao, sve to pratiti, pa u koje dionice uložiti,
– a nekako mi se čini kako je i u Americi puno investitora izgubilo na burzi.

– ipak tu donekle poznajem firme koje kupujem,
– a da se i tu lijepo zaraditi,
– samo je problem što bi svi htjeli zaraditi preko noći i to bez rizika, a to jednostavno ne ide.
– možda bi i mogli zaraditi koju kunu, ali većina vas je izgubila velike novce, to je jednostavno činjenica,
– i sada ste u velikom strahu te ulažete to malo novaca što vam je ostalo u eure,
– možda je i to bolje nego sve novce pogubiti na burzi.

– a mogućnosti su vam velike, margin krediti, Amerika, tamo su silne zarade kao nekada u Srbiji ili još bolje u Bosni,
– uživajte u velikim prinosima,
– zbog toga sam ja specijalizirala ovo naše jadno tržište koje mi ipak pruža velike mogućnosti za svakotoliko šišanje mojih ovčica.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

..imaš li koga da ti škare naoštri …..daj ..žuljeve češ dobiti… [wink]

Eto… 6262% dobitka. U 10ak dana.
Ako to ponovim do kraja života onda će to biti čudo!
Zaradio skoro pa godišnju plaću sa smiješno malim ulogom.
Brutalno.
Kapitalizirao dobit na dobrom dijelu portfelja.

Svaka čast rocks razvali ih [thumbsup] još više sreće u daljnjem trgovanju.
P.S ovo se zove brutalno da brutalnije ne može [thumbsup] još jednom kapa dolje majstore.

svaka čast rocky. kapa do poda [thumbsup]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

E bilo bi kapa do poda da sam tada na vrhuncu sve prodao ali nažalost je otišao samo jedan dio… Ostavio sam nešto, pa prodao dio kasnije i još je malo ostalo da čeka sutrašnji dan.
No tako sam mirnijih živaca, to je ono što naša ivana7 ne voli, kupnja i prodaja u više malih transakcija, ali tako sam bar uvijek siguran da ću imati neki pristojan prosjek, ganjanje minimuma i maksimuma je bar za mene nemoguća misija.

Sad sam preraspodijelio portfelj tako da sam relativno siguran od većih padova.

Best buy
JNAF
LEDO
BLJE
IGH
DLKV
Razlog – i u ovim teškim vremenima povećavaju dobit.
Od ovih pet imam tri.

If I go there will be trouble, an' if I stay it will be double, so you got to let me know, should I stay or should I go

Best buy
JNAF
LEDO
BLJE
IGH
DLKV
Razlog – i u ovim teškim vremenima povećavaju dobit.
Od ovih pet imam tri.

imam i ja tri,od ovih 5,citao sam postani link,tak nekako to i ja vidim,jedino se ne slazem s tvojom procijenom da idemo na 2400-2450,moja je prognoza cca 200bodova iznad,naravno nemora biti i tocna…..pozz

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Dobro jutro radni narode.

– jutros sam se malo zahebavala na ovoj našoj prelijepoj burzici.
– ne znam što mi bi, ali brutalno sam rušila cijene nekih dionica.
– a usput sam vam srušila i ovaj crobex.
– žalosno ali istinito je kako je samo moj promet cca 20%.
– i 20% oni koji su od mene kupili dionice.
– i to vam dođe cca 50% prometa burze, jadno i žalosno.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close