Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo da stavim i na ovu temu moj portfelj sa američkim opcijama. Uglavnom su kupljene u posljednjih 10ak dana. To je štonobisereklo brutalno… [lol]

Onaj tko brutalno zarađuje na bilo kojoj burzi sigurno ne piskara po forumima.

– ne znam zašto vam smeta kada se pohvalim,
– pa uvijek ima izuzetaka, nismo svi isti.
– a pogledajte gospodina Rocky5, i on se isto hvali, što sada nije normalan,
– svaka mu čast, zarađuje još brutalnije nego ja.

– I love this game.
Pozdrav !

molim te prestani paliti ljude ovdje sa tvojim pričama,jer malo malo pa nadodaš ili izmisliš!
Kako ti može biti zarada 110 posto kad se s tom dionicom nije trgovalo nego jednom ispod 1000 kn i to davno davno.Da da sigurno si baš ti to pokupovala po toj cijeni.
Vidiš neki skok dionice unazad pa onda se hvališ na brutalnoj zaradi.
NIje da neznaš i ne kužiš ovdje neke stvari ali vječno neko muljanje je već smejšno.

– dragi gospodine luzer1 (za one koji ne znaju eng. = gubitnik).
– nisam vam ja kriva što ne znate zaraditi lovu na burzi.

– i ja na ovom forumu nikada nisam lagala preko 10%, znači najpoštenija sam od svih vas.
– a nikada niti ne drukam, ako je drukanje tada to ispod posta i naglasim.

– i pratite malo ovu temu.
– izvrtite ju unazad, sve je zabilježeno.
– e tada će te lijepo vidjeti što sam tada pisala,
– upravo sam ja kupila KODT na dnu, ali to nije bila neka količina, a moglo ju se kupiti ispod 1.000kn .
– kasnije, sada nedavno sam ju kupovala i na 1.500kn .
– a pisalo se je o toj dionici i na ovoj temi, po meni dosta.
– oni pametni su to i kupili, jer FA dođe kad tad.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. a ovo što sam napisala vam sigurno mogu potvrditi svi oni koji redovito prate ovu temu.

U usporedbi sa gosp. Ivanom, ja NE RADIM DOBRO…Fulala na kupnji IGH/ previsoko..Zatim fulala na
prodaji ATPL/ prenisko…odmah fulala na kupnji HT/ previsoko… zatim nedugo prodala JNAF
prenisko…pa opet dokupila IGH previsoko…..itd…itd…..itd… ima nekog smisla kad krenu dionice
gore, ne izgleda sve to tako lose , ali bome….nema puno pametnog investiranja….. pozdrav.

– ma sve ste napisali u ovom postu.
– kod nas je zbilja jako malo kvalitetnih dionica tako da više manje svi vrtimo iste dionice.
– samo je stvar ulaza izlaza i koliko ste strpljivi čekati.

– na IGH super ulaz na cca 1.500kn izlaz na preko 3.000kn zarada peko 100% .
– ali tu je bio najveći problem jer nije bila neka količina.

– ATPL od 500kn ovo mi je četvrti ulaz, ovaj zadnji s velikom lovom.
– tu sam pokupila dividendu od 50kn, pa ostala bez ATPL, a sada ću dobiti jako lijepi broj nagradnih dividendnih dionica, pa velika većina radnika u HR neće dobiti godišnju plaću koliko ću ja dobiti na tim dionicama.

– o HT sam puno pisala, tu je izostala velika zarada, ali nije bilo ni gubitka.

– JNAF, pa i onjemu sam pisala, kupila ga, svi ste me zahebavali isto kao i s ATPL.
– a pogledajte sada cijenu JNAF, ili ATPL.

– I love this game.
Pozdrav !

Što trenutno radim na burzi.

– u dionicama sam cca 90% .
– od toga najviše u HT i ATPL.
– još sam u cca 15 – 20 dionica, zašto cca jer sam u nekima s smiješno malim količinama.
– trenutno sam u ozbiljnim pozicijama samo u još cca 7 dionica.

– već dvadesetak dana kupujem neke dionice, negdje sam i prva na kupnji, ali jednostavno ne ide.
– zbog tog razloga što mi kupnja nikako ne ide stvarno vam ne mogu napisati i koje su to dionice.
– a kupnja mi ne ide iz jednostavnog razloga što je moja kupnja bedasto jeftina, ali se ipak nadam kako će mi neki bedak uvaliti dionice i po tim cijenama.

– jučer sam kupovala malo HT-a po 223,xx kn.

– I love this game.
Pozdrav !

A evo što se može u USA desiti u sat vremena, nije ni čudo da se tamo brokeri bacaju kroz prozore… [lol]

Da mi je netko rekao da ću ikada na nečemu zaraditi 1725% u par tjedana mislio bih da je poludio.

Evo ja sam došla s kupanja, more je dosta hladno.

– i tu se trudim nešto pametnoga napisati, svaki put ne može uspijeti.
– tu moram odgovarati na neke smiješne komentare koji su upućeni na moj račun.
– i onda me dežurne budale napune jedinicama i ubijaju moju volju za pisanjem.
– a još sam mislila napisati što će sutra biti na našoj burzi.
– e nećete vidjeti taj komentar, uživajte mi u neznanju, a ja ću i dalje brutalno zarađivati.
– i normalno uvijek se i pohvaliti kada to i ostvarim jer vas to najviše živcira.

– I love this game.
Pozdrav !

– e nećete vidjeti taj komentar, uživajte mi u neznanju, a ja ću i dalje brutalno zarađivati.
– i normalno uvijek se i pohvaliti kada to i ostvarim jer vas to najviše živcira.

Tako je danas nisu bili dobri i ništa od komentara. To će ih naučiti pameti.

Supreme being is mad today and you are going to suffer in stock market hell tommorow.

Hajdemo mi na laganije teme.

Kako dečko ? Zanimaju li njega dionice ? Ko njega šiša ?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

– i onda me dežurne budale napune jedinicama i ubijaju moju volju za pisanjem.

Svaki dan ti dam 3x 100% i još smo miljama daleko od ocjene 50%. Nikada nisam s toliko puno rada ostavario tako tako mizeran rezultat. Zbilja frustrirajuće.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

A evo što se može u USA desiti u sat vremena, nije ni čudo da se tamo brokeri bacaju kroz prozore… [lol]

Da mi je netko rekao da ću ikada na nečemu zaraditi 1725% u par tjedana mislio bih da je poludio.

Eeee još da je bilo zaigrati sa 100 000$ bilo bi dosta do kraja života.
To je Amerika, a ne ovo kokošarenje…

who dares, wins

veliko istraživanje NOVA TV:
"80% građana smatra da Hrvatska ide u lošem smjeru".
ovako ogroman % nije zabilježen od kada se rade ankete u HR

nije ni čudo da se u zadnje vrijeme ljudi rješavaju dionica i da je best buy: – EUR0 –

moji postovi nisu investicijski sasvjeti niti prijedlog za kupnju ili prodaju dionica

U usporedbi sa gosp. Ivanom, ja NE RADIM DOBRO…Fulala na kupnji IGH/ previsoko..Zatim fulala na
prodaji ATPL/ prenisko…odmah fulala na kupnji HT/ previsoko… zatim nedugo prodala JNAF
prenisko…pa opet dokupila IGH previsoko…..itd…itd…..itd… ima nekog smisla kad krenu dionice
gore, ne izgleda sve to tako lose , ali bome….nema puno pametnog investiranja….. pozdrav.

– ma sve ste napisali u ovom postu.
– kod nas je zbilja jako malo kvalitetnih dionica tako da više manje svi vrtimo iste dionice.
– samo je stvar ulaza izlaza i koliko ste strpljivi čekati.

– na IGH super ulaz na cca 1.500kn izlaz na preko 3.000kn zarada peko 100% .
– ali tu je bio najveći problem jer nije bila neka količina.

– ATPL od 500kn ovo mi je četvrti ulaz, ovaj zadnji s velikom lovom.
– tu sam pokupila dividendu od 50kn, pa ostala bez ATPL, a sada ću dobiti jako lijepi broj nagradnih dividendnih dionica, pa velika većina radnika u HR neće dobiti godišnju plaću koliko ću ja dobiti na tim dionicama.

– o HT sam puno pisala, tu je izostala velika zarada, ali nije bilo ni gubitka.

– JNAF, pa i onjemu sam pisala, kupila ga, svi ste me zahebavali isto kao i s ATPL.
– a pogledajte sada cijenu JNAF, ili ATPL.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Kolegice nije lijepo lagati……………………..Janaf je hvalio (čini mi se) kolega Merlin a vi ste ga pljuvali i govorili kako ništa o njemu ne znate [lol]

A pljuvali ste i građevinare kad je Merlin govorio da su best buy, a sad se hvalite sa IGH-om na 1.500 kn…………….da se ne spremate vi na predsjedničku kampanju umjesto Hebranga?

New Report

Close