Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sutra bi za kešoljupce moglo biti nezgodno.

– točno, zelenilo na burzi ih ubija.
– a sutra bi se moglo zeleniti.

– ali vrlo lako je pogoditi sentiment tržišta.
– kad vidite kako je većina pozitivnih postova jako loše ocijenjeno to znaći većina ekipe je u kešu.
– a morali su ići u keš zbog puno loših vijesti koje je uzrokovala naša vlada.
– samo se je tu zaboravilo osnovno pravilo naše burze.
– na loše vijesti tržište ili dionica raste.
– dobre vijesti pada.
– to je dosta čudno, ne znam zašto ali je tako.

– I love this game.
Pozdrav !

Ivana bi ih mogla brutalno ošišati.

– za ovaj krug zbilja nisam bila sigurna, zbog tog sam se i Bogu molila.
– ali je upalilo.

– rast je krenuo,
– ja opet u brutalnom plusu, (brutalno = kada u jednom danu zaradim godišnju šljakersku plaću).
– ali u ovoj igrici se zna i gubiti, zbog toga opreza nikada dosta,
– a potrebno je i malo sreće.

– e sada dolazim na onaj drugi dio gdje puno puta pogriješim.
– ja nisam škrta, te rado ustupam i vama svoje dionice, normalno uz neku novčanu potporu.
– neki tu radnju nazivaju šišanje ovaca, zbilja ne znam zašto ????

– ali kada prodati te dionice, gdje je taj vrh,
– e to mi je zbilja najteže odrediti i tu zbilja puno griješim.
– ali i taj dio polako usavršavam.

– a i kada krenem u prodaju opet ću sigurno ostati 50% u dionicama.
– ovaj put sam samo za vas nakupovala zbilja jako vrijedne i kvalitetne dionice.
– ima tu svega od HT-a….. do ATPL.
– dosta širok asortiman, skoro kao u Konzumu.

– I love this game.
Pozdrav !

Prognoza za danas.

– ludi rast, to bi već bilo drukanje, ali rasti ćemo sigurno.
– jedino je šteta što smo u špici ljeta i godišnjih te ne vjerujem u neki veliki promet.
– ali što nedostaje rastu na malom prometu.

– u svijetu je krenuo dugo očekivani rast.
– naša vlada nas debelo koči u tom rastu, ali rastemo i mi zahvaljujući svijetu.
– vidim puno optimizma i kod naših tehničara,
– doslovno svi predviđaju rast.

– ja sam u dionicama i sada mi predstoji jedino skupiti brutalnu zaradu.
– evo i na ATPL mi ispalo super.
– a vi dragi kešolovci imate zbilja lijepu priliku za zaraditi za koji burek,
– ovakve prilike je zbilja šteta propustiti.

– a dokle ćemo rasti, i kada prodati zbilja nemam pojma.

– I love this game.
Pozdrav !

Prognoza za danas.

– ludi rast, to bi već bilo drukanje, ali rasti ćemo sigurno.
– jedino je šteta što smo u špici ljeta i godišnjih te ne vjerujem u neki veliki promet.
– ali što nedostaje rastu na malom prometu.

– u svijetu je krenuo dugo očekivani rast.
– naša vlada nas debelo koči u tom rastu, ali rastemo i mi zahvaljujući svijetu.
– vidim puno optimizma i kod naših tehničara,
– doslovno svi predviđaju rast.

– ja sam u dionicama i sada mi predstoji jedino skupiti brutalnu zaradu.
– evo i na ATPL mi ispalo super.
– a vi dragi kešolovci imate zbilja lijepu priliku za zaraditi za koji burek,
– ovakve prilike je zbilja šteta propustiti.

– a dokle ćemo rasti, i kada prodati zbilja nemam pojma.

– I love this game.
Pozdrav !

Evo pregledao sam sve teme i ne mogu naći niti jednu gdje su forumaši pesimistični u svezi skore budućnosti i današnjeg rasta. Generalno svi očekuju rast na 2100 ili čak na 3000 bodovao u narednom razdoblju.
Svi ama baš svi vjeruju u brzi rast. Zbog rasta smo svi ovdje i to me veseli JAKOOOOOOOOOO [thumbsup] ,
ali nekako sam malkice, ali samo malkice zabrinut što svi ama baš svi to znaju. ali mislim da to nema veze i da je to samo strah od nevjerojatnog uspjeha koji kako kaću kolege sa foruma brzo dolazi.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Svi ama baš svi vjeruju u brzi rast. Zbog rasta smo svi ovdje i to me veseli JAKOOOOOOOOOO

Jako griješiš….ne navlači ljude

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ja samo prenosim ono što drugi forumaši pišu

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Malko previše generalizirate dragi kolega, ja znam barem desetoricu koji su pobjegli ne u keš nego u euro, tako da te vaše pretpostavke uopće nemaju čvrsto uporište. Više su rezultat vaše neinformiranosti.

Bez zamjerke

http://www.kucilooro.webs.com/

Malko previše generalizirate dragi kolega, ja znam barem desetoricu koji su pobjegli ne u keš nego u euro, tako da te vaše pretpostavke uopće nemaju čvrsto uporište. Više su rezultat vaše neinformiranosti.

Bez zamjerke

takodjer….puno ljudi znam koji su pobjegli ne sa t.k. nego pobjegli iz kune u druge valute….gace su jos uvjek pune…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

tako je, keša ima, ali ne računajte da će on na ovim cijenama i u ovoj komatoznoj situaciji u državi pojuriti u dionice. loše vjesti nitko ne ponavlja jer to nema smisla, valjda smo svi svjesni težine situacije, a to što neki zabijaju glavu u pijesak i viču UP UP UP je samo njihov problem.
keš čeka prave prilike i niske cijene dionica, proporcionalne riziku i stanju u državi

čemu TUGA, čemu BOL??? kad postoji ALKOHOL

Ljudi neralno je očekivati brzi rast može se ić u cjenovni oporavak ali dok se gospodarstvo ne pokrene nema ni MU MU.
Taktičko postavljanje oko 50% u dionicama 5 različitih sektora,50% cash od toga 70% kuna -30% eura.
Od cash pozicije namjeravam još 50% uložiti u dionice,dok jedan dio je namjenjen isključivo čarapi-crnom fondu.

Ljudi neralno je očekivati brzi rast može se ić u cjenovni oporavak ali dok se gospodarstvo ne pokrene nema ni MU MU.
Taktičko postavljanje oko 50% u dionicama 5 različitih sektora,50% cash od toga 70% kuna -30% eura.
Od cash pozicije namjeravam još 50% uložiti u dionice,dok jedan dio je namjenjen isključivo čarapi-crnom fondu.

Diverzifikacija donosi samo prosječnost. Ako igraš ligu i diverzificiraš možeš biti siguran da nećeš ispasti ali isto tako još sigrunije nećeš biti ni prvak.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

tako je, keša ima, ali ne računajte da će on na ovim cijenama i u ovoj komatoznoj situaciji u državi pojuriti u dionice. loše vjesti nitko ne ponavlja jer to nema smisla, valjda smo svi svjesni težine situacije, a to što neki zabijaju glavu u pijesak i viču UP UP UP je samo njihov problem.
keš čeka prave prilike i niske cijene dionica, proporcionalne riziku i stanju u državi

To je to! Kratko i jasno! [thumbsup]

moji postovi nisu investicijski sasvjeti niti prijedlog za kupnju ili prodaju dionica

New Report

Close