Sutra bi za kešoljupce moglo biti nezgodno.
– točno, zelenilo na burzi ih ubija.
– a sutra bi se moglo zeleniti.
– ali vrlo lako je pogoditi sentiment tržišta.
– kad vidite kako je većina pozitivnih postova jako loše ocijenjeno to znaći većina ekipe je u kešu.
– a morali su ići u keš zbog puno loših vijesti koje je uzrokovala naša vlada.
– samo se je tu zaboravilo osnovno pravilo naše burze.
– na loše vijesti tržište ili dionica raste.
– dobre vijesti pada.
– to je dosta čudno, ne znam zašto ali je tako.
– I love this game.
Pozdrav !
Ivana bi ih mogla brutalno ošišati.
– za ovaj krug zbilja nisam bila sigurna, zbog tog sam se i Bogu molila.
– ali je upalilo.
– rast je krenuo,
– ja opet u brutalnom plusu, (brutalno = kada u jednom danu zaradim godišnju šljakersku plaću).
– ali u ovoj igrici se zna i gubiti, zbog toga opreza nikada dosta,
– a potrebno je i malo sreće.
– e sada dolazim na onaj drugi dio gdje puno puta pogriješim.
– ja nisam škrta, te rado ustupam i vama svoje dionice, normalno uz neku novčanu potporu.
– neki tu radnju nazivaju šišanje ovaca, zbilja ne znam zašto ????
– ali kada prodati te dionice, gdje je taj vrh,
– e to mi je zbilja najteže odrediti i tu zbilja puno griješim.
– ali i taj dio polako usavršavam.
– a i kada krenem u prodaju opet ću sigurno ostati 50% u dionicama.
– ovaj put sam samo za vas nakupovala zbilja jako vrijedne i kvalitetne dionice.
– ima tu svega od HT-a….. do ATPL.
– dosta širok asortiman, skoro kao u Konzumu.
– I love this game.
Pozdrav !
Prognoza za danas.
– ludi rast, to bi već bilo drukanje, ali rasti ćemo sigurno.
– jedino je šteta što smo u špici ljeta i godišnjih te ne vjerujem u neki veliki promet.
– ali što nedostaje rastu na malom prometu.
– u svijetu je krenuo dugo očekivani rast.
– naša vlada nas debelo koči u tom rastu, ali rastemo i mi zahvaljujući svijetu.
– vidim puno optimizma i kod naših tehničara,
– doslovno svi predviđaju rast.
– ja sam u dionicama i sada mi predstoji jedino skupiti brutalnu zaradu.
– evo i na ATPL mi ispalo super.
– a vi dragi kešolovci imate zbilja lijepu priliku za zaraditi za koji burek,
– ovakve prilike je zbilja šteta propustiti.
– a dokle ćemo rasti, i kada prodati zbilja nemam pojma.
– I love this game.
Pozdrav !
Prognoza za danas.
– ludi rast, to bi već bilo drukanje, ali rasti ćemo sigurno.
– jedino je šteta što smo u špici ljeta i godišnjih te ne vjerujem u neki veliki promet.
– ali što nedostaje rastu na malom prometu.
– u svijetu je krenuo dugo očekivani rast.
– naša vlada nas debelo koči u tom rastu, ali rastemo i mi zahvaljujući svijetu.
– vidim puno optimizma i kod naših tehničara,
– doslovno svi predviđaju rast.
– ja sam u dionicama i sada mi predstoji jedino skupiti brutalnu zaradu.
– evo i na ATPL mi ispalo super.
– a vi dragi kešolovci imate zbilja lijepu priliku za zaraditi za koji burek,
– ovakve prilike je zbilja šteta propustiti.
– a dokle ćemo rasti, i kada prodati zbilja nemam pojma.
– I love this game.
Pozdrav !
Evo pregledao sam sve teme i ne mogu naći niti jednu gdje su forumaši pesimistični u svezi skore budućnosti i današnjeg rasta. Generalno svi očekuju rast na 2100 ili čak na 3000 bodovao u narednom razdoblju.
Svi ama baš svi vjeruju u brzi rast. Zbog rasta smo svi ovdje i to me veseli JAKOOOOOOOOOO [thumbsup] ,
ali nekako sam malkice, ali samo malkice zabrinut što svi ama baš svi to znaju. ali mislim da to nema veze i da je to samo strah od nevjerojatnog uspjeha koji kako kaću kolege sa foruma brzo dolazi.
Svi ama baš svi vjeruju u brzi rast. Zbog rasta smo svi ovdje i to me veseli JAKOOOOOOOOOO
Jako griješiš….ne navlači ljude
Malko previše generalizirate dragi kolega, ja znam barem desetoricu koji su pobjegli ne u keš nego u euro, tako da te vaše pretpostavke uopće nemaju čvrsto uporište. Više su rezultat vaše neinformiranosti.
Bez zamjerke
Malko previše generalizirate dragi kolega, ja znam barem desetoricu koji su pobjegli ne u keš nego u euro, tako da te vaše pretpostavke uopće nemaju čvrsto uporište. Više su rezultat vaše neinformiranosti.
Bez zamjerke
takodjer….puno ljudi znam koji su pobjegli ne sa t.k. nego pobjegli iz kune u druge valute….gace su jos uvjek pune…..
tako je, keša ima, ali ne računajte da će on na ovim cijenama i u ovoj komatoznoj situaciji u državi pojuriti u dionice. loše vjesti nitko ne ponavlja jer to nema smisla, valjda smo svi svjesni težine situacije, a to što neki zabijaju glavu u pijesak i viču UP UP UP je samo njihov problem.
keš čeka prave prilike i niske cijene dionica, proporcionalne riziku i stanju u državi
Ljudi neralno je očekivati brzi rast može se ić u cjenovni oporavak ali dok se gospodarstvo ne pokrene nema ni MU MU.
Taktičko postavljanje oko 50% u dionicama 5 različitih sektora,50% cash od toga 70% kuna -30% eura.
Od cash pozicije namjeravam još 50% uložiti u dionice,dok jedan dio je namjenjen isključivo čarapi-crnom fondu.
Ljudi neralno je očekivati brzi rast može se ić u cjenovni oporavak ali dok se gospodarstvo ne pokrene nema ni MU MU.
Taktičko postavljanje oko 50% u dionicama 5 različitih sektora,50% cash od toga 70% kuna -30% eura.
Od cash pozicije namjeravam još 50% uložiti u dionice,dok jedan dio je namjenjen isključivo čarapi-crnom fondu.
Diverzifikacija donosi samo prosječnost. Ako igraš ligu i diverzificiraš možeš biti siguran da nećeš ispasti ali isto tako još sigrunije nećeš biti ni prvak.
tako je, keša ima, ali ne računajte da će on na ovim cijenama i u ovoj komatoznoj situaciji u državi pojuriti u dionice. loše vjesti nitko ne ponavlja jer to nema smisla, valjda smo svi svjesni težine situacije, a to što neki zabijaju glavu u pijesak i viču UP UP UP je samo njihov problem.
keš čeka prave prilike i niske cijene dionica, proporcionalne riziku i stanju u državi
To je to! Kratko i jasno! [thumbsup]