Zapošljavao sam 45 ljudi na na jesen ću ih imati 15 tak..cijeli posao ću usporiti a pare rađe investirati u burzu,
– stvarno super razmišljte, toga se nisam ni sjetila.
– znači radnici idu na burzu rada,
– a novac ide na burzu dionica.
– a ako se radnici učlane u HDZ-e uz malo sreće vrlo lako se mogu zaposliti u kojoj županiji ili općini.
– a i u ministarstvu poreza i pljačke običnih građanina će se otvoriti na tisuće novih radnih mijesta.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Nije to stvar razmišljanja ili inata to je stvar realnosti i pitanja pozitivnog poslovanja,
moja firma kad radi s minusom onda nemogu uvesti krizni porez da se izvadim,nego mogu dići kredit,dati nekretninu pod hipoteku i propasti,a s tim se nije za igrati.
Meni je žao tih ljudi više nego bilo koga ovdje ali nemam ih od kuda plaćati,jer je loša ekonomska politika ubila poslovanje u gospodarstvu,pa tako lagano ubija i moju firmu
– sasvim logično HDZ – ZNA.
– najgore mi je što sam ja glasala za te idiote.
– ali gasovao je cijeli ovaj forum jer su crveni prijetili s porezima.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Nikad nisam glasao za njih, pa čak ni tada [cool]
[/quote]
ni ja,jer nemogu glasati zbog nekog svog sitnog interesa za lopove!
i ruka mu se osušila tko ih ikada više zaokruži!
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Ja vjerojatno više za nikoga neću glasati ali brate mili, SDP-ova rješenja su katastrofalna, oni osim po njima smješno malog poreza na kapital najavljuju uvođenje progresivnih stopa, poput onih poreza na dohodak počevši od 20 % pa na više. Kako kapitalisti nisu vesla sisali , a drugovi ne vide (ili se prave da ne vide) dalje od svog nosa to bi onda rezultiralo daljnim rastom stope nezaposlenosti a stanovništvo bi bilo još siromašnije jer bi realni dohodak pao još i više. Također efekt punjenja državnog proračuna pri takvom oporezovanju svega bio bi dugoročno umanjen.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Ja vjerojatno više za nikoga neću glasati ali brate mili, SDP-ova rješenja su katastrofalna, oni osim po njima smješno malog poreza na kapital najavljuju uvođenje progresivnih stopa, poput onih poreza na dohodak počevši od 20 % pa na više. Kako kapitalisti nisu vesla sisali , a drugovi ne vide (ili se prave da ne vide) dalje od svog nosa to bi onda rezultiralo daljnim rastom stope nezaposlenosti a stanovništvo bi bilo još siromašnije jer bi realni dohodak pao još i više. Također efekt punjenja državnog proračuna pri takvom oporezovanju svega bio bi dugoročno umanjen.
pričaš na temelju nekih priča rekla kazala
uzmi današnji jutarnji pa pročitaj članak koji je napisao Milanović
A dio o r efekt punjenja državnog proračuna pri takvom oporezovanju svega bio bi dugoročno umanjen
je krivi pristup jer državni proračun i mora biti manji jer je nerealno previsok i onda se puni silovanjem nekih poreza i trošarina,što je totalno besmisleno…treba ga smanjiti otpuštanjem službenika i smanjenjem raznoraznih besmislenih davanja iz državnog buđeta
Dvorane,neisplative građevine su prva stvar koju treba ukinuti.
pa pola godine ni autocestom do splita nema nikog,a do siska možeš si misliti prometa
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
[/quote]
[/quote]
pričaš na temelju nekih priča rekla kazala
uzmi današnji jutarnji pa pročitaj članak koji je napisao Milanović
A dio o r efekt punjenja državnog proračuna pri takvom oporezovanju svega bio bi dugoročno umanjen
je krivi pristup jer državni proračun i mora biti manji jer je nerealno previsok i onda se puni silovanjem nekih poreza i trošarina,što je totalno besmisleno…treba ga smanjiti otpuštanjem službenika i smanjenjem raznoraznih besmislenih davanja iz državnog buđeta
Dvorane,neisplative građevine su prva stvar koju treba ukinuti.
pa pola godine ni autocestom do splita nema nikog,a do siska možeš si misliti prometa
[/quote]
SDP bi SVIMA oderao kožu , jer misle da sirotinja računa će da od njih dobiti bogatsvo od sada bogatih , što je iluzija . Novac treba samo za pokriće dugova, a oni bi samo da ugrabe vlast .
Kuda bi oni sa tisućama općinara – u mirovinu ! ili sa otpremninama !¨Razmislite !
Dobro i što da radimo! Treba pustit da potroše još 40 milijardi???? Alo 40 mil vanjski dug, a unutarnji…..? [angry]
Ne pričam na temelju rekla kazala nego iznosim svoje mišljenje, dozvolite, ali smatram se kompetentnim za to. Jutarnji ne čitam, čak ni na odmoru.
Nemojte zamerit.
Nego febo jel istina ovo da će se morati plaćati porez na povrat poreza ili su novinari lansirali još jednu patku?
Ne može se na povrat poreza plaćati porez………………… [lol]
Čak nije u redu niti da se propis ili zakon koji stupa na snagu 01.08.2009. primjenjuje na prihode iz prethodnog razdoblja (u kojem je važio drugi zakon ili propis)
A i krizni porez pada na Ustavnom sudu.
Vlada se zakopava u protuustavna i protupravna rješenja.
Kakvi su ovi na vlasti ne bi me začudilo da i povrat poreza tretiraju kao prihod [lol] Mislim apsolutno nemoralno i gadljivo bi bilo i na to naplaćivati porez.Opet sam se ulovio na Ivaninu udicu [wink]
SDP bi SVIMA oderao kožu , jer misle da sirotinja računa će da od njih dobiti bogatsvo od sada bogatih , što je iluzija . Novac treba samo za pokriće dugova, a oni bi samo da ugrabe vlast .
Kuda bi oni sa tisućama općinara – u mirovinu ! ili sa otpremninama !¨Razmislite !
Nije da branim nesposobni SDP, ali što nam KRADEZE radi zadnjih X godina ako to nije deranje kože? [lol]
HDZ i ovu vladu treba poslati pravac na Goli otok da tuckaju kamen sljedećih 20 godina.
Zločin je da uzimaju harač od naroda a sami su smanjili rashodovnu stranu proračuna za OGROMNIH 240 mil kn. Halooooo!? 240 mil kn! Hebemu takvu uštedu bi bilo tko od nas mogao napraviti u pola sata da dobije vlast u ruke.
Dakle narod se treba odreći kruha, pognuti glavu i plaćati a država i dalje troši kao pijani milijarder? SRAMOTA! [angry]
SDP bi SVIMA oderao kožu.
Jel tako……ma mi ni ne znamo kolko nam je dobro s HDZom,
ovo je nešto tipa kad mujo i haso u rovu na fronti čitaju novine i pričaju vid sranja u africi, nije dobro komšija.
[lol] [lol] [lol]