– ova ideja o rušenju nije uopće loša jer bi ona šoping centar bio na više kvadrata pa bi možda ulaganje bilo i 300 miliona eura
– terme Blato se nikad neće sagraditi jer grad nema šanse da skupi pare da to izradi – bolje je da grad to ne gradi sa Inom jer bi izgradnja koštala barem 3x od realne cijene izgradnje
@Volksbank
Ovaj nick je zbog toga što radiš u toj banci ili je neka zafrkancija?
Vezano ako radiš za tu banku, reci ti nama zašto je ta banka došla ovdje i sa kojim ciljevima, možda pomoći gospodarstvu jeftinim i dugoročnim kreditima za privredu (uvoznicima izvoznicima) kako piše na vašoj stranici ili dat budalama što više kredita za aute i sl. pokupit što prije lovu i odnest je van?
Bez uvrede, zanima me.
Ove dvorane ostaju ovdje pa možda i bude i neke koristi od njih, lovu koja je otišla van više nećemo vidjeti…
Podružnica je osnovana kao dio grupacije Volksbank i ima svrhu postizanja profitnog poslovanja u okolnostima kakve nameće makroekonomski sustav kreiran od strane Vlade i Parlamenta…………………………[smiley]
Ove dvorane ostaju ovdje pa možda i bude i neke koristi od njih, lovu koja je otišla van više nećemo vidjeti…
– od tih dvorana zbilja nema nikakve koristi.
– ali dragi moji hrvati vi niste pitali mene za mišljenje kada ste to išli graditi.
– a sada imate lijepe kredite za te dvorane koje pak morate i vratiti.
– ali imate i namete održavanja, uposlenici … što dodatno povećava ukupne troškove.
– te odgovorno tvrdim kako ih je najbolje srušiti što prije.
– tada vam ostaju za vratiti samo krediti koje ste uzeli za njihovu gradnju,
– ali se oslobađate velikih troškova održavanja.
– a nikako nije zanemarivo što bi se u ovoj krizi moglo zaposliti i puno ljudi na rušenju tih dvorana.
– rušitelje bi mogli platiti onim plastičnim stolicama i svim ostalim što se nalazi u tim dvoranama.
– a dio kredita bi se mogao vratiti prodajom samog zemljišta kada se sruše te dvorane.
– onda, jesam li pametna ???????
– ovog riješenja se sigurno nitko nije sijetio.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Ivanu Orleansku umjesto Kosorice……………………i naši problemi će vrlo brzo postati prošlost [thumbsup]
@Volksbank
Vezano ako radiš za tu banku, reci ti nama zašto je ta banka došla ovdje i sa kojim ciljevima, možda pomoći gospodarstvu jeftinim i dugoročnim kreditima za privredu (uvoznicima izvoznicima) kako piše na vašoj stranici ili dat budalama što više kredita za aute i sl. pokupit što prije lovu i odnest je van?
Bez uvrede, zanima me.
Podružnica je osnovana kao dio grupacije Volksbank i ima svrhu postizanja profitnog poslovanja u okolnostima kakve nameće makroekonomski sustav kreiran od strane Vlade i Parlamenta…………………………[smiley]
[/quote]
imate li kakav plan za socijalno zbrinjavanje slucajeva poput mene????
unaprijed hvala
pofuk
Vrijeme očaja, vrijeme nade,
jedni ruše a drugi grade,
prolaze ratovi, padaju vlade………al naša nikako ne, pozdrav Johnny-u.
kad se crnogorci posla late
makedoncima povecaju plate
slovenci pice plate,
bosanci to sve shvate
bit ce sve ok brate
pofuk
@Volksbank
Bez uvrede, zanima me.
[/quote]
unaprijed hvala
pofuk
[/quote]
Ali kolega čim ulažete na burzi znači da niste egzistencijalno ugroženi…………… [lol]
@Volksbank
Bez uvrede, zanima me.
[/quote]
unaprijed hvala
pofuk
[/quote]
Ali kolega čim ulažete na burzi znači da niste egzistencijalno ugroženi…………… [lol]
[/quote]
ah da
tu se moram sloziti sa Vama,ali sam mislio onak usput
pofuk
Evo jedna zanimljivost. Na stranici:
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=1295&pg=1
sedmi post po redu je od Ivane7 i to od 24.09.06. a glasi:
banka ti daje kredit, zašto ?
upravo radi zarade, da bi zaradila na tebi, kad bi ovo drugo bilo sigurno onda bi svi to isto i radili pogotovo banke, ali nije.
– cijenim kolegu plavog i njegov PBZ 100% kako god okreneš, lijepo je kad raste, samo kad u par dana sa 1200kn dođe na 1000kn nije baš lijepo, ja bih to nazvao jedna dobra dionica i jedan jako jako loš portfelj (žao mi je kolega ali je tako), ili u brojkama -20%, (i sam imam u portfelju PBZ, ali u razumnom iznosu).
Je li to bio zaheb odnosno propust i mali nedostatak discipline u stoičkom isfuravanju ženskog lika ulagačice Ivane7 na ovom forumu ili nešto propuštam?
Što sam danas radila na burzi ??????
– otprije sam već imala malo JNAF.
– a danas sam ga malo i nadokupljivala.
– kad sam pogledala kako su radili ovih 6 mjeseci, zbilja fenomenalno.
– neto dobit po dionici 79kn ili na godišnjem nivou 8.3% .
– i sve to u ovim kriznim vremenima, toliki neto rast.
– ali opet sam se zahebala,
– kako i neću kada na našoj burzi trguju blago rečeno jako ograničeni investitori.
– uvijek se zahebem kada pomislim da ću na burzi naići na neku inteligencuju.
– ali da ne duljim po meni kada gledam naše tržište moj čisti zaheb na JNAF.
– I love this game.
Pozdrav !
@ ivana
nekli dan sa ht-r-a si napravila pametan potez.
– čisto slučajno ispalo pametno zbog ATPL.
– još ja imam dosta toga HT-a,
– cijena mu pada a meni drago, ne znam zašto ali pad cijene me veseli iako on uzrokuje gubitak u mom portfelju,
– što mislite da je narastao na 265kn kako bi se bijedno osijećala.
– a i kupujem ga,
– evo ostao je moj prvi nalog na kupnji,
– ali jako je skroman, i zbilja bijedno izgleda.
– a ja ću zbilja pošteno platiti dionice HT-a.
– ali kako vidite kada sirotinja izloži sitan nalog, nitko me ne želi poklopiti, baš jadno od vas.
– I love this game.
Pozdrav !