Gospon Sava? Što to rade tvoji KRADEZEovci koje uredno braniš? Kakva je to bolesna ideja za dodatni porez?
Očito su toliko sposobni da ne mogu spasiti zemlju bez da nastave guliti ionako jadan (i manjinski) radni narod. [angry]
Naravno nikome ne pada na pamet rezati lažne branitelje, invalide i veći broj lokalnih upravnih jedinica, kao ni megalomanske projekte.
Lakše je opaliti po radnom narodu koji neće moći ni izaći na cestu jer moraju raditi… [lol]
Gospon Sava? Što to rade tvoji KRADEZEovci koje uredno braniš? Kakva je to bolesna ideja za dodatni porez?
Očito su toliko sposobni da ne mogu spasiti zemlju bez da nastave guliti ionako jadan (i manjinski) radni narod. [angry]
Naravno nikome ne pada na pamet rezati lažne branitelje, invalide i veći broj lokalnih upravnih jedinica, kao ni megalomanske projekte.
Lakše je opaliti po radnom narodu koji neće moći ni izaći na cestu jer moraju raditi… [lol]
Ajde gospon Milanovići ili Čačiću – daj pametan prijedlog.
Najbolje je biti opozicija – plaća ista kao da si vlast a ni zašto ne odgovaraš.
Najbolje je biti opozicija – plaća ista kao da si vlast a ni zašto ne odgovaraš.
Oprosti, ako se dobro sjećam ti si spominjao prije koji mjesec odlučne i pametne poteze naše vlade. Ja još nisam vidio niti jedan. Samo loše, blesave i debilne.
Moj posao nije u vladi te stoga ni ne moram smišljati rješenja. Ja plaćam poreze i kao građanin ove zemlje imam pravo prigovarati. Oni koji su na vlasti i koji su plaćeni za taj posao bi ga trebali i raditi.
No oni su svi debelo preplaćeni za posao koji rade, s obzirom na to kako ga rade.
Kako sve krivo analizirate kupnju i prodaju.
– kad sam prodavala dio HT-a danima sam držala jedan veliki nalog koji je skoro stalno bio u prvih deset prodaja, gospodin Verdi je tu vidio mirovince, a ja sam sigurno tim nalogom gurala cijenu HT-a dolje.
– isto tako i danas na ATPL.
– krenula sam od 1.160kn, pa zatim od 1.150kn, i stalno dodavala nove naloge veće za kunu dvije.
– ali imam love te nisam brisala stare naloge.
– tako sam u jednom trenutku imala 10 svojih naloga.
– u jednom trenutku su prva tri naloga bila moja.
– ja sam se u stvari igrala i dobro zabavljala a mnogi od vas su vidjeli potpuno krivu sliku.
– nikako mi nije bila namjera manipulirati na tržištu, ali tako je ispalo.
– a sada vidite i sami kako je naše tržište stvarno plitko kada ja mogu manipulirati na naše dvije najlikvidnije dionice.
– a što ću sutra raditi stvarno nemam pojma.
– ovisi kako se budem osijećala.
– možda ATPL dignem do 1.200kn, a možda sve to skupa i prodam nikada se ne zna.
– I love this game.
Pozdrav !
Sjeća li se tko tri milijarde kuna bačenih na nove dvorane za prvenstvo u rukometu?……………………………..da bolesni megaloman Sanader nije došao na tu ideju ne bi sad morali uvoditi KRIZNI POREZ
Sjeća li se tko tri milijarde kuna bačenih na nove dvorane za prvenstvo u rukometu?……………………………..da bolesni megaloman Sanader nije došao na tu ideju ne bi sad morali uvoditi KRIZNI POREZ
Neeeemoj tako, sada će ti ljudi početi tvrditi da nam je to trebalo i da je to bila promidžba Hrvatske… [lol]
Oprosti, ako se dobro sjećam ti si spominjao prije koji mjesec odlučne i pametne poteze naše vlade. Ja još nisam vidio niti jedan. Samo loše, blesave i debilne.
Moj posao nije u vladi te stoga ni ne moram smišljati rješenja. Ja plaćam poreze i kao građanin ove zemlje imam pravo prigovarati. Oni koji su na vlasti i koji su plaćeni za taj posao bi ga trebali i raditi.
No oni su svi debelo preplaćeni za posao koji rade, s obzirom na to kako ga rade.
[/quote]
Slažem se da nam Vlast nije bila na razini…No naša tragedija je što je opozicija još tragičnija!
Listajući amandmane na proračun u zadnjih 5-6 godina nisam našao ni jedan kojim su tražili kresanje proračuna.
Njihovi amandmani su uglavnom bili teški od 5-10 milijardi po proračunu.
Da su oni VLAST ne bi nas spasilo ni 15 rebalansa!
do sad nikad nisam glasovao.ali od sad znam i za koga nikad necu glasovati…
Ni oni na vlasti, ni oni opoziciji nemaju mozga. Da im se izmjeri kvocijent inteligencije svi bi se jako iznenadili. Hrpa glupana, lopova i lažova. Ako nisi takav ne možeš ući u njihov začarani krug.
Druga strana medalje smo mi Hrvati, navikli da nas stalno drugi jašu i gaze. Ovaj put to su naši vlastiti, koji su sjebali sve što se stvaralo desetljećima. Nije uzalud uzrečica " kakav narod takva i vlast "
Bez veze radite grčku tragediji.
S zadnjim rebalansom deficit je samo 3,5% BDP-a!
Većina je pokrenula gospodarstvo s puno većim deficitima; zato kažem da je dobra stvar da se dalje ne kreše rashod nego da se povećaju prihodi.
Kako – ima tu puno načina a i dodatni porez je jedan iako najmanje i upitno učinkovit.
Što su veći nameti to je veća evazija – bilo legalna bilo ilegalna.
S zadnjim rebalansom deficit je samo 3,5% BDP-a!
Većina je pokrenula gospodarstvo s puno većim deficitima; zato kažem da je dobra stvar da se dalje ne kreše rashod nego da se povećaju prihodi.
Kako – ima tu puno načina a i dodatni porez je jedan iako najmanje i upitno učinkovit.
Što su veći nameti to je veća evazija – bilo legalna bilo ilegalna.
dodatni porez je kolega udar na budžet gradjana samim tim i potrosnju, cim se smanjuju prihodi od poreza koji se uzimaju od potrosnj,kolega tko je pitao gradjane dali se slazu s tim ovo mi nekako lici na chaveza, vlada vuce jednostane poteze samo sto je chavez oteo od stranaca ovi nasi pljackaju vlastite gradjane,mislim da ovo gradjani nisu izabrali,no sto ces netko mora platiti njihovu nesposobnost i nesposobnost menadzera u drzavnim tvrtkama ciji se minusi krpaju iz nasih dzepova,ovo im zbilja nije trebalo…..
5% od moje plaće a ja ni kriv ni dužan za situaciju u državi, to nije grčka tragedija nego APSOLUTNA SRAMOTA!