ovih dana očekujem poplavu odličnih bankarskih izvješća iz USA kako bi bankari pokazali da je loš period iza njih, a to paše i Obami
vjerojatno će izvješća za 3Q u americi "trebati" pokazati oporavak i njihovog gospodarstva
na valu tih izvješća u RH bi mogli rasti indeksi što bi moglo omogućiti fondovima da dignu cijene i pokupe dionice od svojih frendova
ono što je iza svega da i USA i RH su danas bliže bankrotu nego prije godinu dana
ovih dana očekujem poplavu odličnih bankarskih izvješća iz USA kako bi bankari pokazali da je loš period iza njih, a to paše i Obami
vjerojatno će izvješća za 3Q u americi "trebati" pokazati oporavak i njihovog gospodarstva
na valu tih izvješća u RH bi mogli rasti indeksi što bi moglo omogućiti fondovima da dignu cijene i pokupe dionice od svojih frendova
ono što je iza svega da i USA i RH su danas bliže bankrotu nego prije godinu dana
slažem se u potpunosti s navedenim scenarijem…
– iskrcala sam se iz vlaka smrti.
– sada ipak lakše dišem.
– a i zaradilo se.
– I love this game.
Pozdrav !
– baci pogled na S&P
– kuda bi to moglo sutra ići?
– kukavico
[/quote]
– kukavice zarađuju.
– a oni hrabri ginu na braniku crobexa svog.
– uvijek sam se pitala, pa odakle vam sav taj novac koji gubite na burzi ????????
– I love this game.
Pozdrav !
– uvijek sam se pitala, pa odakle vam sav taj novac koji gubite na burzi ????????
– pa malo se zaradi , npr. na HTu kad ode neočekivano gore
– a malo manje na ATPLu, kada se ne izađe kukavički na 2xfibu dok ameri jure gore.
– ustvari još nisam izašao, strpiti ću se još malo.
– ali priznajem da sam oko 1135 bio na okidaču
– 1135kn, ne 11:35 h
– nego, dajte radije neku prognozu
– kuda bi to moglo sutra ići?
– u ponedeljak, da budemo precizni
Uglavnom odakle i tvoj, od roditelja.
[/quote]
[/quote]
ajde barem imam svi zajedno nesto zajednicko
pofuk
Fala Bogu nisam više jedini koji vjeruje u uspješnu turističku sezonu.
Za razliku od nekih ja sam to prognozirao prije 5-6 mjeseci!
Dakle kupujmo turističke dionice.
Ministar Bajs i predsjednik UHPA-e Žgomba o destinacijskom menadžmentu i sezoni
ZAGREB, 17. srpnja 2009.
Turistička sezona ide očekivano, sa za sada još prihvatljivim minusima, koje bi srpanj i kolovoz mogli i umanjiti, s obzirom da je prva polovica srpnja bila pozitivna, rekao je ministar turizma Damir Bajs na današnjem predstavljanju projekata razvoja destinacijskog menadžmenta u Ministarstvu turizma.
Sigurno neće biti tako katastrofalno kako neki prognoziraju, nego možda i bolje nego smo očekivali, dodao je predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) Boris Žgomba.
Fala Bogu nisam više jedini koji vjeruje u uspješnu turističku sezonu.
Za razliku od nekih ja sam to prognozirao prije 5-6 mjeseci!
Dakle kupujmo turističke dionice.
Pa ne vidim da si kupio koju