Best buy su one dionice na kojima se u Ivo korekciji prokolalo puno dionica pa sada imaju karijes na prodaji.
Da vidim i vi ste zamjetili, stvarno na nekim dionicama karijes na prodaji.No sva sreća da ima puno stomatologa koji želi pomoći i počistiti te sitne dionice sa karijesom.
Best buy su one dionice na kojima se u Ivo korekciji prokolalo puno dionica pa sada imaju karijes na prodaji.
Da li je veći strah izazvao Jadrankin dolazak ili Ivin odlazak ?
U tom trenutku ne znam što je više izazvalo strah, ali što više vrijeme prolazi to sam sigurniji da je Baba Jaca bolje rješenje za Rvacku
Treba uvesti porez na kapitalnu dobit i smanjiti porez na plaće da izravnamo ovo.
– već imate taj porez na kapitalnu dobit 20%.
– na plaćama nemate porez, tamo idu raznorazna davanja, np. zdravstveno, mirovinsko …
– sve to izdvajate za sabe, to nije porez.
– a velike poreze treba usmijeriti na kruh, mlijeko, knjige, gradski prijevoz, pelene, SMS poruke, vrtiće, škole….
– treba udariti na ove malene koji ne spadaju u glasačku mašineriju.
– a plaće svakako treba povećati sindikalcima, radnicima u brodogradni i željeznici.
– i mirovine isto tako treba povećati, posebno braniteljima.
– i još bi trebalo ove nezaposlene zaposliti u raznorazne državne institucije i to je to.
– mislim kako bi se s ovim mojim planom sigurno složila i gospođa Jadranka Kosor.
– I love this game.
Pozdrav !
U tom trenutku ne znam što je više izazvalo strah, ali što više vrijeme prolazi to sam sigurniji da je Baba Jaca bolje rješenje za Rvacku
Nisam primjetio nikakvu promjenu politike. Zbog čega je bolja ?
[/quote]
Twixeru ja sam primjetio za sada dosta, a ako očekuješ promjenu preko noći možda ovo sve skupa nije za tebe. U svakom slučaju primjetio sam više promjene nego kad je bio Ivo. naravno da uvijek može bolje, kao što može i gore. nema dna… kao što nema ni vrha…
[/quote]
ja sam primjetio malo bolju politiku odjevanja zasad, al za konačan sud ću pričekat prvih 100 dana.
sigurno si primjetio d aje puno manje bahaćenja i puno više otvorenosti za suradnju.
Ja da sam premijer, uzeo bi golemi najnepovoljniji kredit i onda bih sve nezaposlene zaposlio u državne službe tako d bi ih bilo 100 u svakoj kancelariji, nakon mjesec dana bih dao ostavku i bio upamćen kao jedini premijer koji je u svom mandatu imao 100% zaposlenost, to je prava gospodarska strategija [thumbsup]
– a velike poreze treba usmijeriti na kruh, mlijeko, knjige, gradski prijevoz, pelene, SMS poruke, vrtiće, škole….
S obzirom na katastrofalnu starosnu strukturu (prosjek 41 godina) mislim da bi trebalo spustiti granicu za glasanje na 15 ili 16 godina. Ja mislim da će razvoj zemlje biti usporen ako u glasačkom tijelu dominiraju stari ljudi.
[/quote]
ja sam primjetio malo bolju politiku odjevanja zasad, al za konačan sud ću pričekat prvih 100 dana.
sigurno si primjetio d aje puno manje bahaćenja i puno više otvorenosti za suradnju.
[/quote]
Ja sam je ovaj tjedan vido u Savskoj.Stala je nasred ceste i zaustavila sav promet.
Ma zamislite!
Izašla iz automobila sa tjelohraniteljma.
I pitam se jašto je sad??
Ja prolazim pored nje ovi njeni me mrko gledaju, kad ona zamislite otrči u Tisak i kupi sladoled.
Ledo naravno.
Ma kažem vam ja….to je prava ženska [thumbsup]
S obzirom na katastrofalnu starosnu strukturu (prosjek 41 godina) mislim da bi trebalo spustiti granicu za glasanje na 15 ili 16 godina. Ja mislim da će razvoj zemlje biti usporen ako u glasačkom tijelu dominiraju stari ljudi.
[/quote]
Zašto, sa 15 ili 16 godina ako ideš glasati, onda tražiš smješna imena stranke ili pojedinaca, sumnjam da naša djeca te dobi imaju neku građansku odgovornost
[/quote]
Zašto, sa 15 ili 16 godina ako ideš glasati, onda tražiš smješna imena stranke ili pojedinaca, sumnjam da naša djeca te dobi imaju neku građansku odgovornost
[/quote]
Hrvatskim biračkim tijelom dominiraju stari ljudi koji su svoj način razmišljanja formirali u komunizmu. Mnoge od tih ljudi ne zanima razvoj novih tehnologija jer se oni i onako ne mogu tamo zaposliti. Tradicionalno glasaju protiv promjena jer ih se boje. S takvim biračkim tijelom dobivamo političare kakve imamo i politku kakvu imamo. Teško da ćemo se razvijati ako se biračko tijelo ne podmladi.