Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako se ti i Jadranka Kosor udružite možda i uspijete naći odgovor na gornje pitanje.

– ne poznajem gospođu Jadranku Kosor.
– ali ona je zbilja nešto najbolje što nam se moglo dogoditi na burzi.
– ja trenutno ne vidim bolju osobu od nje koja bi mogla voditi ovu državu.
[/quote]

Sava nije loš, ali slažem sa Jadranka je najbolja. Možda je jednog dana uspijemo prodati japancima pa da zvrši ova njihova dugogodišnja stagnacija.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

ali za živjeti od burze treba puno više znanja i resursa. Možda jednog dana.

– znanja imam, love imam, a sve ostalo je igra.

– prije sam slobodno mogla napisati, a i pisala sam.
– kupite 2.000 dionica HT-a i imate svaki mjesec 5.000kn.
– a ta investicija je koštala samo 440.000kn.
– ako želite 10.000kn mjesećno kupite 4.000 dionica HT-a
– ako vam je i to malo kupite 8.000 dionica HT-a i imate 20.000kn .
– stvarno jednostavno da jednostavnije ne može biti.

– ali ako neka budala sada reče pa mogli bi i mi sada tu uzeti malo love i nabiju vam porez trošarinu ili kako se već zove na telefoniju i internet,
– tada tu sigurno više neće biti zarade po dionici 30kn.
– i normalno ruši se moja gornja računica kao kula od karata.

– I love this game.
Pozdrav !

– ali ako neka budala sada reče pa mogli bi i mi sada tu uzeti malo love i nabiju vam porez trošarinu ili kako se već zove na telefoniju i internet,
– tada tu sigurno više neće biti zarade po dionici 30kn.
– i normalno ruši se moja gornja računica kao kula od karata.

Čuo sam da će svaka cura koja djeli komp sa sestrom biti oslobođena plaćanja trošarine. Barem nešto.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Ovo je sve i onako samo igra.

– točno tako, zbog toga uvijek i napišem kako volim ovu igricu.
– samo ja sam danas zaradila nečiju godišnju plaću.
– stvarno bi bilo lijepo i sutra ponoviti današnji rezultat.
– ali u ovoj igrici se i gube novci, i to velikiiiii.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Evo pratim vec duze vrimena sta pises, al evo na ovaj post sam htio da nesto napisem.
Nije mi jasno kako mozes bit ovoliko bezobrazno bahata pa da ovakve postove pises i kako ne vidis da si ti zapravo predmet ruganja sviju na ovoj temi!

Evo pratim vec duze vrimena sta pises, al evo na ovaj post sam htio da nesto napisem.
Nije mi jasno kako mozes bit ovoliko bezobrazno bahata pa da ovakve postove pises i kako ne vidis da si ti zapravo predmet ruganja sviju na ovoj temi!

malo si ti to sve krivo shvatil ,ne radi se tu o nikakvom ruganju ,samo o zezanju ….i to svi koji tu pišu jako dobro odrađuju ….ti nekim čudom misliš da ivana i misli sve ovo kaj piše …pa ona je samo jedan dobar showman …ups ….valjda treba napisati woman [huh]

malo si ti to sve krivo shvatil ,ne radi se tu o nikakvom ruganju ,samo o zezanju ….i to svi koji tu pišu jako dobro odrađuju ….ti nekim čudom misliš da ivana i misli sve ovo kaj piše …pa ona je samo jedan dobar showman …ups ….valjda treba napisati woman [huh]
[/quote]

Ma palo mi je i to na pamet,ali ipak nekakvi moderatori ovo prate pa sad neznam da bi ovu temu kompletno prepustili zezanju. Iako i ovo o cemu se pise nema veze sa best buy, a moze bit da i moderatori se ovde lagano rugaju sa nama [thumbsup]

– ne znam tko ste bili u prošlom forumskom životu ali nije niti bitno.
– činjenica je kako sam ja danas zaradila vašu godišnju šljakersku plaću.
– a što vam znači to bezobrazno bahata ????????

– burza vam je zbilja jako zahebana stvar, možda je ona bezobrazno bahata.
– nitko pametan vama ne prodaje dionicu jer će te vi na njoj zaraditi.
– prodaje vam dionicu jer smatra kako će joj cijena pasti.
– treba znanja kako bi se s velikom sigurnosti odabrala prava odluka kupiti ili prodati, ali tu nikada ni kod onih najpametnijih nije 100% sigurno.
– i jako je bitno pogrešne odluke što prije ispraviti, kupnjom ili prodajom.
– svi misle kako su jako pametni i kako se tu samo dobija lova.
– ali tako nažalost ne ide.
– treba puno znanja,
– također i jako puno vremena, jer dosta toga se mora pratiti.
– a vaš portfelj će vam reći koliko ste uspješni.

– ja sam uspijela, a Vi ??????????????????

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Ma palo mi je i to na pamet,ali ipak nekakvi moderatori ovo prate pa sad neznam da bi ovu temu kompletno prepustili zezanju. Iako i ovo o cemu se pise nema veze sa best buy, a moze bit da i moderatori se ovde lagano rugaju sa nama [thumbsup]
[/quote]

Ovo je tema na kojoj se ja osjećam najkomfornije. Na ostalim temam imaš uvijek nekoliko tipova koji očekuju da će im burza riješiti sve životne probleme. Onda moraš biti oprezan da se ne zaigraš i ne napišeš nešto što će nekome srušiti čitav njegov svijet.

Ovdje je sve puno opuštenije i svaki se konflikt lakše okrene na zahebanciju.

– burza vam je zbilja jako zahebana stvar, možda je ona bezobrazno bahata.
– nitko pametan vama ne prodaje dionicu jer će te vi na njoj zaraditi.
– prodaje vam dionicu jer smatra kako će joj cijena pasti.
– treba znanja kako bi se s velikom sigurnosti odabrala prava odluka kupiti ili prodati, ali tu nikada ni kod onih najpametnijih nije 100% sigurno.
– i jako je bitno pogrešne odluke što prije ispraviti, kupnjom ili prodajom.
– svi misle kako su jako pametni i kako se tu samo dobija lova.
– ali tako nažalost ne ide.
– treba puno znanja,
– također i jako puno vremena, jer dosta toga se mora pratiti.
– a vaš portfelj će vam reći koliko ste uspješni.

– ja sam uspijela, a Vi ??????????????????

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Ali kolegice vi ste prodali brutalno puno HT-a prije ovog današnjeg skoka, pa vas je samim time 50 000 penzića nadigralo, a oni uopće ne prate burzu [lol]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Iako i ovo o cemu se pise nema veze sa best buy, a moze bit da i moderatori se ovde lagano rugaju sa nama [thumbsup]

– gospon Crobex11 nemojte se ljutiti na mene.
– ali za moj ukus vi baš i ne kužite puno ovo s burzom.
– jeste li možda razmišljali o oročenju i promijeni imena u Oročeni11.

– I love this game.
Pozdrav !

Treba uvesti porez na kapitalnu dobit i smanjiti porez na plaće da izravnamo ovo.

Best buy su one dionice na kojima se u Ivo korekciji prokolalo puno dionica pa sada imaju karijes na prodaji.

I'LL BE BACK

New Report

Close