Ti i ja bubam potrošimo mjesečno 200 kn mobija isto toliko će mo potrošiti sa trošarinama država će uzeti svoj harač a popušiti će ht osnove ekonomije porastom cijene pada potražnja.
Ja trošim 1.200 mjesečno i mjesto da me premijerka motivira da trošim još više………………….ona me tjera da ne trošim………………………pa to vodi u još veću recesiju
Da ne povjeruješ………………it’s about economy stupid [huh]
A ako uvede trošarine…………………mogu ja i prepoloviti laprdanje………………….e onda ne bude dobila više nego manje nego kaj misli
Ako uopće kaj i misli…………. [tongue]
Ma ljudi zar je važno di turisti idu na izlet? Sve je to uslužna djelatnost i što zadovoljniji gost veće šanse da će se vratiti dogodine stoga ne treba histerizirati što neko iz Hrvatske ide u Veneciju(bolje bi bilo da ostaje u RH).Mi moramo osmisliti način da ih ogulimo van hotela a tu bome nismo ništa napravili zadnjih 20 godina.
točno. lakše je prodavati Veneciju nego pokušati nešto naše isfurati
[/quote]
Gle primjer – imaš dva dućana gdje se prodaje roba po istoj cijeni.
U jednom ti robu zapakiraju u celofan i stave ukrasnu vezicu, a u drugom ti ga ubace u plastičnu vrećicu. Gdje ćeš kupiti?
[/quote]
Po toj logici odi kopat po kontejnerima za smece jer tam ambalaze ima najvise. Ne znam kak tebe, ali mene kod suvenira zanima sam suvenir a ne ambalaza koju lansiram u smece u 5 sekundi. Problem je sasvim drugaciji i puno dublji glede suvenira – odi pa mi prebroji po standovima koliko ces suvenira naci da su Made in Croatia ili da su barem doradjeni u HR. E tu lezi problem jer nasi trgovci koje nije briga ni za kakvu promociju vec samo za sto vecom marzom uvoze apsolutno sve iz hebene Kine. I onda se cude sto stranci to bas i ne kupuju jer Made in China si mogu naruciti online iz fotelja (za manje love) vlastitih domova a ne da dolaze k nama po to
Država nam je trenutno davljenik di joj je voda došla do ušiju a ne do grla.Davljenik se hvata za sve što se može dohvatiti da bi došao do daha.Davljenik će zbog svojih "paničnih" poteza povući još trojicu za sobom na dno.Sve dok ne stigne profesionalni spasilac koji će prvo nokautirati davljenika koji se praćka te ga poslije odvesti na sigurno mjesto
Ma ljudi zar je važno di turisti idu na izlet? Sve je to uslužna djelatnost i što zadovoljniji gost veće šanse da će se vratiti dogodine stoga ne treba histerizirati što neko iz Hrvatske ide u Veneciju(bolje bi bilo da ostaje u RH).Mi moramo osmisliti način da ih ogulimo van hotela a tu bome nismo ništa napravili zadnjih 20 godina.
[/quote]
U jednom ti robu zapakiraju u celofan i stave ukrasnu vezicu, a u drugom ti ga ubace u plastičnu vrećicu. Gdje ćeš kupiti?
[/quote]
Po toj logici oti kopat po kontejnerima za smece jer tam ambalaze ima najvise. Ne znam kak tebe, ali mene kod suvenira zanima sam suvenir a ne ambalaza koju lansiram u smece u 5 sekundi
[/quote]
Izgleda da imaš problema kognitivne prirode.
Blizina Venecije je prednost za Istru a nikakva otegotna okolnost.
[/quote]
[/quote]
Po toj logici oti kopat po kontejnerima za smece jer tam ambalaze ima najvise. Ne znam kak tebe, ali mene kod suvenira zanima sam suvenir a ne ambalaza koju lansiram u smece u 5 sekundi
[/quote]
[/quote]
Reklo bi se ta ti imas takvih problema jer ja nisam spomenuo ni izlete ni Veneciju ni Istru
Kako Ht prebrutalno raste otkad je Ivana većinu rasprodala………………Ivana daj molim te prodaj i ostatak, možda probijemo 230 kn [pray]
Kako Ht prebrutalno raste otkad je Ivana većinu rasprodala………………Ivana daj molim te prodaj i ostatak, možda probijemo 230 kn [pray]
ivana7 se brutano zeznula kao i obicno…… [yawn]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Reklo bi se ta ti imas takvih problema jer ja nisam spomenuo ni izlete ni Veneciju ni Istru
[/quote]
Oko toga je počela diskusija.
Zato sam spomenuo tvoje kognitivne sposobnosti ako znaš što to znači.