imamo još jedino igh koji je donekle poznat u europi
Kojoj Evropi? U zapadnoj nitko cuo za njega jer nije nikad dobio niti jedan posao koliko je meni poznato.
Uništavanje firmi na Hrvatski način.
Pliva.
– zbilja sam vjerovala u tu firmu.
– ali politika tu postavi svog nesposobnog tipa za direkora.
– i što je uspio učiniti od te jedne jedine svijetske firme koju smo imali ??????
– umjesto da Hrvatska bude prepoznatljiva po Plivi i da budemo svjetski lider kod lijekova taj direktor je sve to uspio upropastiti.
– zar nije podijelio otkaze onima što su pronašli lijek azitromicin.
– zar naša politika nije tog direktora nagradila sa svim mogućim nagradama od Zlatne kune pa nadalje.
– a sada je li on krao ili je bio totalno nesposoban ja zbilja nemam pojma i zbilja me nije briga, ali Hrvatska više nema niti jednu jedinu firmu koja je prepoznatljiva u svijetu.
-pitam se pitam, tko je to uspio uništiti ?????????
– I love this game.
Pozdrav !
Oooo imas krivo i to jako. Sef je za sebe i ekipu koja je dobila lovu od prodaje bio itekako sposoban. Druga stvar je sto mi svi ostali smo navijali za prosperitet firme (a i zemlje), dok oni samo za vlastite dzepove i fotelje.
best buy je Ledo jer će sljedećih 100 godina imati zagarantirane prihode i ne mora se natjecati za nove poslove. Nema konkurencije i visoko je profitabilan. studentice obuku skafandere, umače se, pakira i prodaje. nema ljevo desno. samo zarada.
Danas su 4 broda puna turista isplovila iz Poreča za Veneciju na jednodnevni izlet. Na jednom od njih smo moja žena, mali i ja bili jedini sa hrvatskom putovnicom od cca 300 putnika. Kog ti muljaš Ivana? Ili možda ljetuješ na BiH moru???
to je totalna katastrofa i kratkovidnost naših turističkih radnika
novce koje su turisti planirali potrošiti u RH smo olako izvezli u Italiju
subvencionirali smo let avionom da dođe u RH
u taj jedan dan će potrošiti više vanpansionskih novaca nego u ostalih 6 dana
ima li izlet turističkim brodom iz Italije u Francusku ili Hrvatsku?
Danas su 4 broda puna turista isplovila iz Poreča za Veneciju na jednodnevni izlet. Na jednom od njih smo moja žena, mali i ja bili jedini sa hrvatskom putovnicom od cca 300 putnika. Kog ti muljaš Ivana? Ili možda ljetuješ na BiH moru???
to je totalna katastrofa i kratkovidnost naših turističkih radnika
[/quote]
Upravo zbog takvih razmišljanja neki će biti u debelom minusu.
Dobar dio hotelskih kapaciteta se iznajmi upravo zahvaljujući kvalitetnim jednodnevnim izletima.
To je pravi mamac za pravog gosta.
Ma ljudi zar je važno di turisti idu na izlet? Sve je to uslužna djelatnost i što zadovoljniji gost veće šanse da će se vratiti dogodine stoga ne treba histerizirati što neko iz Hrvatske ide u Veneciju(bolje bi bilo da ostaje u RH).Mi moramo osmisliti način da ih ogulimo van hotela a tu bome nismo ništa napravili zadnjih 20 godina.
Ma ljudi zar je važno di turisti idu na izlet? Sve je to uslužna djelatnost i što zadovoljniji gost veće šanse da će se vratiti dogodine stoga ne treba histerizirati što neko iz Hrvatske ide u Veneciju(bolje bi bilo da ostaje u RH).Mi moramo osmisliti način da ih ogulimo van hotela a tu bome nismo ništa napravili zadnjih 20 godina.
točno. lakše je prodavati Veneciju nego pokušati nešto naše isfurati
točno. lakše je prodavati Veneciju nego pokušati nešto naše isfurati
[/quote]
Gle primjer – imaš dva dućana gdje se prodaje roba po istoj cijeni.
U jednom ti robu zapakiraju u celofan i stave ukrasnu vezicu, a u drugom ti ga ubace u plastičnu vrećicu. Gdje ćeš kupiti?
HT opet brutalno raste……………………….to je sve jako sumnjivo [angry]
čim nema otpora na asku
sve ove 63/69 što padaju po bidu su mali otpor
Jaca sinoć nešto trabunjala nemojte puno pričati na mobitele pa vam se neće ništa dogoditi (ma šta god to značilo)
Jaca sinoć nešto trabunjala nemojte puno pričati na mobitele pa vam se neće ništa dogoditi (ma šta god to značilo)
A što će onda skupiti od trošarina ako mi ne budemo pričali na mobitele………………kak je glupa [embarass]