– narkomani su kužili kako tu ima jako puno love.
– cca 3 milijarde dobiti, ukupno sva telefonija.
– pa zašto se ne bi tu ubralo na ime poreza samo jedna milijardica onako za početak.
– a hebe se njima za cijenu dionice.
– a na dividendu će opet opaliti porez.
– samo taj HT će vjerovatno i dalje braniti mirovinci.
– ali HT je najbolji primjer kako politika može uništiti ili je na najboljem putu da to učini.
– stvarno šteta ???????
– HT je zbilja bila najbolja dionica na našem tržištu.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
I što sad jel najbolja ili nije, daj nemoj nas ostavljati u nedoumici……mici…..[kiss]
Kako se tema zove Najbolja kupnjaevo prijedloga – Turističke dionice po mogućnosti Istra i Kvarner!
– je li zbog toga jer je tamo došlo duplo manje turista.
– gospon Sava molim vas nemojte na ovoj temi zahebavati investitore.
– evo danas na moru nisam čula niti jednu jedinu stranu riječ.
– a evo kako to izgleda kod chartera,
– imamo broj gostiju, ali tu su cijene pale i do 40%.
– mnogi hoteli također spuštaju cijene.
– možda nam i dođe isti broj turista kao i lani, ali ne vjerujem kako će i zarada biti ista.
– a zar nam nije i trgovina pala za 20% .
– a koliko je to manje love od pdv .
– i sada razmišljaju o dizanju toga pdv-a ,
– pitam vas znate li koliko je manji pdv u Italiji, Austriji, Slovreniji, BiH, Srbiji …
– I love this game.
Pozdrav !
I što sad jel najbolja ili nije, daj nemoj nas ostavljati u nedoumici……mici…..[kiss]
HT.
– ovi na vlasti sada gledaju gdje ima love i gdje mogu "pokrasti" tu lovu.
– a na HT-u je ima.
– u saboru se za jedan dan donesu nova pravila igre i legalna pljačka može početi.
– pa više ni sami nemaju pojma što bi radili.
– najprije zabrana rada nedjeljom, pa sada se redi.
– pa zabrana pušenja, ove zime će se sigurno zbog proračuna pušiti u kafićima, ali mnogi turisti će nam ovo ljeto to zapamtiti i dogodine ljetuju u Turskoj.
– isto tako i HT.
– u EU nema poreza na telefoniju.
– ali ovi na vlasti nemaju pojma za to.
– njih zanima jedino novac koji kod HT-a vide.
– nažalost kada su bili vlasnici toga taj novac tada nisu vidjeli.
– pa valjda i sami možete pretpostaviti ako uvedu taj porez više sigurno dividenda na HT-u neće biti 30kn.
– a kad učine veliku štetu na dionici onda je kasno.
– I love this game.
Pozdrav !
Uništavanje firmi na Hrvatski način.
Pliva.
– zbilja sam vjerovala u tu firmu.
– ali politika tu postavi svog nesposobnog tipa za direkora.
– i što je uspio učiniti od te jedne jedine svijetske firme koju smo imali ??????
– umjesto da Hrvatska bude prepoznatljiva po Plivi i da budemo svjetski lider kod lijekova taj direktor je sve to uspio upropastiti.
– zar nije podijelio otkaze onima što su pronašli lijek azitromicin.
– zar naša politika nije tog direktora nagradila sa svim mogućim nagradama od Zlatne kune pa nadalje.
– a sada je li on krao ili je bio totalno nesposoban ja zbilja nemam pojma i zbilja me nije briga, ali Hrvatska više nema niti jednu jedinu firmu koja je prepoznatljiva u svijetu.
-pitam se pitam, tko je to uspio uništiti ?????????
– I love this game.
Pozdrav !
i ako se uvede porez na TK uvijek postoje trzista na kojim ga nema…iako nevidim kakve to ima veze s temom najbolja kupnja,mozda bi za neke trebalo otvoriti temu najbolja prodaja ili tak nesto…
Kako se tema zove Najbolja kupnjaevo prijedloga – Turističke dionice po mogućnosti Istra i Kvarner!
– možda nam i dođe isti broj turista kao i lani, ali ne vjerujem kako će i zarada biti ista.
– pitam vas znate li koliko je manji pdv u Italiji, Austriji, Slovreniji, BiH, Srbiji …
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Danas su 4 broda puna turista isplovila iz Poreča za Veneciju na jednodnevni izlet. Na jednom od njih smo moja žena, mali i ja bili jedini sa hrvatskom putovnicom od cca 300 putnika. Kog ti muljaš Ivana? Ili možda ljetuješ na BiH moru???
Znači išli ste trošiti naše teško zarađene devize u inozemstvo brodom prepunim stranih turista u Veneciju? [thumbsup]
@febo
mislim da je kolega htio reci da tih 300 stranaca trose svoj novac kod nas i da su otisli na jednodnevni izlet u veneciju koji su platili nasim touroperatorima,ovisi kako vi to zelite cuti…pozz
@europazdaj
Znači išli ste trošiti naše teško zarađene devize u inozemstvo brodom prepunim stranih turista u Veneciju? [thumbsup]
[/quote]
Mislim da je to ipak bolje nego da su na ljetovanju u Veneciji,a da su skočili na jednodnevni izlet u Poreč
Uništavanje firmi na Hrvatski način.
Pliva.
– zbilja sam vjerovala u tu firmu.
– ali politika tu postavi svog nesposobnog tipa za direkora.
– i što je uspio učiniti od te jedne jedine svijetske firme koju smo imali ??????
– umjesto da Hrvatska bude prepoznatljiva po Plivi i da budemo svjetski lider kod lijekova taj direktor je sve to uspio upropastiti.
– zar nije podijelio otkaze onima što su pronašli lijek azitromicin.
– zar naša politika nije tog direktora nagradila sa svim mogućim nagradama od Zlatne kune pa nadalje.
– a sada je li on krao ili je bio totalno nesposoban ja zbilja nemam pojma i zbilja me nije briga, ali Hrvatska više nema niti jednu jedinu firmu koja je prepoznatljiva u svijetu.
-pitam se pitam, tko je to uspio uništiti ?????????
– I love this game.
Pozdrav !
jedino sa ovim bi se slozio ,,,ostalo trabunjas bezveze….
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Trkeljaš, to je jedina istina.
Daj mi nađi na Valamaru slobodan termin u 7. mjesecu u Istri za 5 osoba – posebice po cijeni nižoj za 40% kako ti kažeš da se može naći!
A u što ti vjeruješ ili ne vjeruješ to to tvoja stvar – kao i uvjek netko će zaraditi više a neko manje. Stvar je sposobnosti Uprava da se nose s novonastalom situacijom.
Ako ne može prodati svoj proizvod onda treba dovesti nekoga tko to zna.