Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dioki? pa prodaja automobila je u banani pa tako i kompetna industrija plastike u svijetu
Ina? moguće,ako počnu čistiti svoje poslovanje kao što već jesu,ali i oni dosta ovise o turizmu,tako da u recesiji će i njihovi prihodi znatno pasti,pogotovo što se javljaju ideje s trošarinama na gorivo još veće i veće i veće

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

Dioki? pa prodaja automobila je u banani pa tako i kompetna industrija plastike u svijetu

Khm… granulat od Diokija se koliko znam koristi prvenstveno za plastičnu ambalažu.

Khm… granulat od Diokija se koliko znam koristi prvenstveno za plastičnu ambalažu.
[/quote]
koju ne preferira ekološki osvješten svijet
a šta će raditi tvornice koje nemogu proizvoditi plastične djelove za automobile?
zatvoriti? neki će se prekvalificirati na jednostavniu proizvodnju i odmah skaće konkurencija

koju ne preferira ekološki osvješten svijet
a šta će raditi tvornice koje nemogu proizvoditi plastične djelove za automobile?
zatvoriti? neki će se prekvalificirati na jednostavniu proizvodnju i odmah skaće konkurencija

Pobogu plastični granulat nije jednako plastičnom proizvodu. Plastični granulat služi za proizvodnju finalnog proizvoda od plastike.
Glavni problem Diokija je velika udaljenost od glavnih kupaca i jaka kuna.

ja samo komentiram o Dioki kao o dionici koje bi mogla potencijalno jako rasti,tj puno više od ostalih u ovoj burzi,pa komentiram da ne vidim neki poseban razlog za takav optimizam
ništa više,ne mislim da će propasti

Ja ne mislim ni da će propasti ali ni da će nešto puno bolje poslovati u sljedećih X godina.
Mogu oni povećavati promet ali sumnjam da će dobit ikad biti impresivna, prije će biti kao i do sada.

No možda nas i iznenade, to bi mi bilo drago, ipak je to veliki proizvođač i izvoznik.

Nekoliko zadnjih komentara na temu Dioki, slobodno možemo podvesti sintagmom " od stabala ne vidim šumu".

Nekoliko zadnjih komentara na temu Dioki, slobodno možemo podvesti sintagmom " od stabala ne vidim šumu".

Ili obrnuto – zbunio si me pa ni sam ne znam kak ide!
Ali kad ti napišeš post netko odmah lupi po asku – nažalost samo 1 komad!
Inače po naslovu teme br. 1 u HR će biti turističke dionie. Turizam se dobro nosi s izazovima – tako sam pisao i prije pola godine da će se katastrofičari debelo razočarati.
Za prvih 6 mj. pad noćenja od 3% s tim da……Posebno se ističu dobre brojke ostvarene u Istri (-2% u dolascima i +5 % u noćenjima), u Ličko-senjskoj županiji (-2% u dolascima i +4% u noćenjima), te Primorsko-goranskoj (-2% u dolascima i +1% u noćenjima).

Inače po naslovu teme br. 1 u HR će biti turističke dionie. Turizam se dobro nosi s izazovima – tako sam pisao i prije pola godine da će se katastrofičari debelo razočarati.
Za prvih 6 mj. pad noćenja od 3% s tim da……Posebno se ističu dobre brojke ostvarene u Istri (-2% u dolascima i +5 % u noćenjima), u Ličko-senjskoj županiji (-2% u dolascima i +4% u noćenjima), te Primorsko-goranskoj (-2% u dolascima i +1% u noćenjima).
[/quote]

Bajs te upravo na dnevniku NoveTV demantirao: turizam je u padu za sad 7%. Sad samo reci da ti bolje znas stanje od Bajsa.

[/quote]

Bajs te upravo na dnevniku NoveTV demantirao: turizam je u padu za sad 7%. Sad samo reci da ti bolje znas stanje od Bajsa.
[/quote]

Stvarno si bedast!

po pitanju turizma ne sudite na temelju lažnih podataka sa tv-a,nego maknite se s monitora i provozajte se obalom.autocesta je poluprazna,privatni smještaj je katastrfalno popunjen,trgovine bilježe pad između 25-30 posto,restorani zjape poluprazni.to će se sve pokazati za 2-3 mjeseca.a to sve puni pdv,povećava potrošnju.ljudi koji ne iznajme ovo ljeto svoje apartmane neće imati novca za trošiti cijelu zimu.do kraja godine će od onog početnog plana punjena buđeta nedostajati 25 milijardi kuna,a iduće minimalno 5 milijardi od poreza na dobit.to će se tek iduće godine prikazati

Stvarno si bedast!

Kad si ti tak pametan de se javi Jaci za mjesto ministra turizma. Ovaj mi i tako djeluje meganesposobno

New Report

Close