Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dao sam ti link i za državu i državna poduzeća.
Pozdrav tebi i Slaveku Liniću!!!!

Misliš na ovo?
Vaš link

Piše da su u prvom kvartalu tuzemne obveze države skoro 9 milijardi kuna.
Kad tu pribrojiš neka državna poduzeća eto ti još toliko.

A nakon prošla 3 mjeseca brojke će biti još i veće.

Btw, zašto su izbacili HAC, HC, HZMO, HZZO i jš neke iz statistike?

Dao sam ti link i za državu i državna poduzeća.
Pozdrav tebi i Slaveku Liniću!!!!

Misliš na ovo?
Vaš link

Piše da su u prvom kvartalu tuzemne obveze države skoro 9 milijardi kuna.
Kad tu pribrojiš neka državna poduzeća eto ti još toliko.

A nakon prošla 3 mjeseca brojke će biti još i veće.

Btw, zašto su izbacili HAC, HC, HZMO, HZZO i jš neke iz statistike?

[/quote]
Hoću pomoći a ti ni par brojki ne znaš ispravno protumačiti.
IQ u skladu s sličicom!

Kakve veze ima IQ sa znanjem? Možda znaš o tome više od mene ali baš i nisi pokazao zavidnu razinu inteligencije do sada.

Tamo nema nikakvog pojašnjenja o navedenim brojkama. Budi dobar pa podijeli svoje golemo znanje sa nama.
Složi jednu excel tablicu i tamo skupi sve te podatke na jedno mjesto i malo pojasni brojke. Onda ćemo moći reći da želiš pomoći, ovako samo mlatiš praznu slamu po forumu kao i mi ostali. [rolleyes]

Burzovna predviđanja.

– što će danas biti na burzi ????????????????
– po meni mogao bi ići jedan odbijenac na gore.
– dosta smo padali.

– ali to bi mogla biti samo prilika za iskrcavanje.
– još mi se nisu pojavile dugoročne bistre vizije.

– I love this game.
Pozdrav !

– evo po tko zna koji put zaredom pogađam bez greške.
– zar nije danas bio odbijenac od +2.92% .
– stvarno sam danas zaradila lijepe novce.

– a vi meni za 100% pogođene prognoze lijepo uvalite jedinicu,
– pa najljepše vam se zahvaljujem.

– a kužim ja kako to ide,
– kad ja pišem kako će tržište rasti, a ekipa u kešu, znam nije vam dobro.
– i obrnuto kad pišem o padu a sva ekipa u dionicama, i tada vam opet nije dobro.

– velika većina vas na forumu zbilja nema pojma o ulaganju, ali ste jako pametni kada me trpate jedinicama.
– a ja sam najbolja investitorica na ovom našem tržištu kapitala.
– to ne kažem ja, to govori moj portfelj.

– za sutra imam savršene vizije što će se događati na burzi.
– ali sam ljuta zbog te jedinice te dragi moji investitori žalim, ali ništa od prognoze.

– I love this game.
Pozdrav !

@ivana

daaaj nam reci, daaaaaaaaj plizzzzzzzzzz………..

– to ne kažem ja, to govori moj portfelj.

moj šuti ko pi..a. morat ću ga u suvag na vježbe.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

moj šuti ko pi..a. morat ću ga u suvag na vježbe.

– gospodine TunaSalad.
– ako je vaš portfelj stvarno ko pi..a. čisto sumnjam kako će uspijeti progovoriti na tim vježbama.

– I love this game.
Pozdrav !

– evo po tko zna koji put zaredom pogađam bez greške.
– zar nije danas bio odbijenac od +2.92% .
– stvarno sam danas zaradila lijepe novce.

Trebala bi otići u mirovinu dok si na vrhuncu moći. Da te pamtimo kao najveću svih vremena.

Da je Sanader otišao prije godinu dana danas bi ga kovali u zvijezde.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Primjećujem da nakon dugo vremena nisi napisala post na temu: "ATPL – vlakić smrti".

Je si li kupovala ATPL danas ?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Moje gostovanje na ovom topicu raritetno je , ali ne mogu ne priopćiti slijedeće.U ovom čemernom trenutku na ZSE, veliki respekt treba pokloniti dionicama….INA, DIOKI te u sjeni TISK.

Moje gostovanje na ovom topicu raritetno je , ali ne mogu ne priopćiti slijedeće.U ovom čemernom trenutku na ZSE, veliki respekt treba pokloniti dionicama….INA, DIOKI te u sjeni TISK.

Mogao bi to i malo obrazložiti a ne samo baciti imena par dionica…

TISK je čisti promašaj….
tisak media koje otvaraju rade jako loše..uostalom otvorili su jedan jesenas u splitu na rivi,top lokacija i nakon par mjeseci zatvorili i još nisu otvorili novi
prodaja novina konsantno pada,presing je i na pušaće pa će pasti prodaja cigareta,dozvolili su rad nedeljom što je njima bila velika prednost u ovih par mjeseci neradnih nedelja
zatim imat će pad prihoda od turizma,imaju puno lokacija sa puno zaposlenih,tako oni neće imati sigurno neki uzlet

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

New Report

Close