Tko je vlasnik LKPC i tko na kraju garantira za kredit.
Nemojte to zaboraviti..
[thumbsup]
Kolega Blueman kupite si vi Ingru ona je bolja od LKPC i ima više perspektive. [lol]
Kandidiram LKPC za Best Buy na ZSE, tržišna kapitalizacija 40 mil eura, a odobren kredit svjetska banke od 120 mil dolara.
– kao prvo, nisam stručna za te luke.
– ulažem u ono što mogu razumijeti kako posluje.
– P/E luka Ploče i Rijeka, strašno velika razlika, puno toga mi tu nije jasno.
– jedino mi je jasno kako ne dijele dividendu.
– znači ne hebu 2% svoje dioničare.
– a vjerovatno se i tamo dijele menagerske plaće.
– zašto mislite kako su veliki krediti dobri za firmu.
– zar se to neće morati vraćati s kamatama.
– ali da ne bude sve crno jer burza je ipak nepredvidljiva.
– po meni će ta dionica rasti.
– bar zbog omjera kupnje i prodaje.
– kupuje se 1.143 dionice, a prodaje samo 564 dionice.
– navali narode, još malo pa nestalo.
– I love this game.
Pozdrav !
Uz povećanje prometa u LKPC na 12-14 mil tona do 2012 godine dobit LKPC bi bila 10 mil eura godišnje, što je zavidna brojka. O mogućnosti da Kinezi uđu da i ne govorim.
Evo večeras sam čula od jednog našeg forumaša, meni je zbilja bilo interesantno pa prenosim.
ATPL.
– dragi dioničari,
– dobro nam došli u ATPL.
– vlak smrti upravo kreće.
– molimo vas da se vežete jer se očekuju velike turbulencije,
– dosta će biti povraćanja,
– a u našem vlakiću smrti, sigurno neće svi i peživjeti.
– eto tako nekako ide, nisam sve baš točno prenijela.
– pa tko voli nek izvoli.
– želim vam ugodnu vožnju.
– I love this game.
Pozdrav !
Kolega Blueman kupite si vi Ingru ona je bolja od LKPC i ima više perspektive. [lol]
– ja se sijećam jednoga tipa što je stalno pisao,
– IGRA, može li to bolje.
– izgleda više ne piše, ne znam zašto ????????
– I love this game.
Pozdrav !
Tko je vlasnik LKPC i tko na kraju garantira za kredit.
Nemojte to zaboraviti..
Pa vlasnik LKPC je Država onaj koji uvjek zadnji propada i onaj čija garancija je najveća sigurnost za svakoga tko daje kredit.
Kada bi država sada ponudila svoj paket na prodaju cjena nebi bila ispod 5000 kuna po dionica a svi znamo da su za LKPC mnogi zainteresirani od Katara , Ujedinjenih Arapskih Emirata, Kine i da dalje ne nabrajam.
Savjet svima ovo prodati jer imate kome ovo je jedina dionica koja konstantno ima puno veću kupnju od prodaje i za te novce kupiti INGRU ili možda VARTEKS jer gubitaši su in.
Pa vlasnik LKPC je Država onaj koji uvjek zadnji propada i onaj čija garancija je najveća sigurnost za svakoga tko daje kredit.
Kada bi država sada ponudila svoj paket na prodaju cjena nebi bila ispod 5000 kuna po dionica a svi znamo da su za LKPC mnogi zainteresirani od Katara , Ujedinjenih Arapskih Emirata, Kine i da dalje ne nabrajam.
Savjet svima ovo prodati jer imate kome ovo je jedina dionica koja konstantno ima puno veću kupnju od prodaje i za te novce kupiti INGRU ili možda VARTEKS jer gubitaši su in.
U krizna vremena stvari idu po diskontnim cijenama pa 5000 kn mislim da se trenutno moze sanjat. Moze drzava to trazit no skeptican sam da to moze i ostvariti. Glede jace kupnje od prodaje LKPC nije jedina – ima tu i JNAF.
– ja se sijećam jednoga tipa što je stalno pisao,
– IGRA, može li to bolje.
– izgleda više ne piše, ne znam zašto ????????
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Ooo pisao je donedavno "ZVZD, ADPL, PBZ moze li to bolje" pa kad je zavrsio s prodajom utisao se. Kao i obicno [wink]
U krizna vremena stvari idu po diskontnim cijenama pa 5000 kn mislim da se trenutno moze sanjat. Moze drzava to trazit no skeptican sam da to moze i ostvariti. Glede jace kupnje od prodaje LKPC nije jedina – ima tu i JNAF.
[/quote]
Ma rjetke su one koje to imaju, ako su uspjeli onu INU uvaljati po 2800 pa valjda luka vrjedi puno više.
Je samo KAD su INU zavaljali? Tad jos nisu svi bili nacisto dokle ce se roknut i kolikih je razmjera ova kriza. Sad su svi oprezniji
Je samo KAD su INU zavaljali? Tad jos nisu svi bili nacisto dokle ce se roknut i kolikih je razmjera ova kriza. Sad su svi oprezniji
Ma jasno da sada nije vrjeme ali pohlepa će opet zavladati, pa bili smo i sami svjedoci prije desetak dana par zelenih dana i svi se opuste i tuče se po asku koda nema sutra, čudna je ljudska psiha.