Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ ivana
pusti ih, jalnusi.
moj portfelj je danas preko 15% u plusu.
Uplatio sam cash na brokerski racun i imam 15% vise nego jucer.
Eto vam na

da, oni su grozni….
zlocesti….
[tongue]

Ja opet u dlkv po 385.Ako smo u bullu trebalo bi se odbiti negdje od 360-380.Nije sretna situacija za zaraditi burek ljeto vrućine GO pad likvidnosti i slične stvari.Vrijeme će pokazati ko je bio ovčica ja ili sretni prodavači (T= 3-4 mjeseca)
P.S padom ispod 360 kn mogući pad sve do nekih 300 kn.

Kažeš da ti HT služi kao banka ili kao obveznice ili kao cash. Pitam se koja je korist biti u HT-u umjesto u cashu, samo se plaća dvostruka provizija za svaki ulazak izlazak iz HT-a. Pa šta bi nakon svake prodaje neke dionice trebao kupiti za prodanu svotu HT……

– ja nikada ne lovim 5 – 10% rasta, to me jednostavno ne zanima.
– mnogi kojima je portfelj 100.000 – 200.000kn sigurno zarađuju svojim brokerima puno više nego ja.

– nađem dobre dionice i onda lupam po njima, ali sve ovisi o cijeni ili nekoj novoj prilici na tržištu.
– jednostavno nikada nisam 100% u kešu.

– što je to dobra dionica.
– np. kupovala sam KODT ispod 1.000kn ili TNPL 1.100kn.
– KODT na ispod 1.000kn je fenomenalno dobra prilika s dividendnim prinosom 10%.
– kupovala sam ju i na 1.500kn ali tu je dobra prilika DY 7.5% .
– KODT na cijeni 2.000kn i nije tako dobra prilika jer na tržištu postoje i bolje dionice, DY 5%
– tada se prodaje ono kupljeno na 1.500kn .
– KODT na 4.000kn je jednostavno precijenjena jer joj je DY 2.5% , tada se mora prodati sva KODT, normalno ako postoje bolje prilike ili ako procijenim da se tržište može srušiti.

– I love this game.
Pozdrav !

Ja opet u dlkv po 385.Ako smo u bullu trebalo bi se odbiti negdje od 360-380.Nije sretna situacija za zaraditi burek ljeto vrućine GO pad likvidnosti i slične stvari.Vrijeme će pokazati ko je bio ovčica ja ili sretni prodavači (T= 3-4 mjeseca)

– dao si pravi školski graf.
– najprije imamo obrnuti H&S, te je poslije njega rasla, a zatim se je formirao onaj poslije kojega bi morao uslijediti pad.

– I love this game.
Pozdrav !

Posto u bullu nismo mislim kolega da ste se malo zaje… i kupili prerano

Za sve štovatelje CROBEXA.

– o tome sam dosta pisala, ali u jednoj knjizi sam pronašla još bolji opis toga.

– Grafikoni za cijelo tržište, naprotiv, imaju otprilike smisla kao kada bi doktor koji je šef klinike izradio krivulju prosiječne temperature svih bolesnika, umjesto da je izradi za svakog bolesnika.

– I love this game.
Pozdrav !

– o tome sam dosta pisala, ali u jednoj knjizi sam pronašla još bolji opis toga.

– Grafikoni za cijelo tržište, naprotiv, imaju otprilike smisla kao kada bi doktor koji je šef klinike izradio krivulju prosiječne temperature svih bolesnika, umjesto da je izradi za svakog bolesnika.

– I love this game.
Pozdrav !

To smo učili u maloj školi,daj nešto iz prvog razreda osnovne [pray]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

I ova rečenica isto ima smisla.

– Od glupana se može ponešto i naučiti, poglavito ono što ne treba činiti.

– naši su burzovni glupani previše tašti i smatraju se odveć pametnima i uživaju mi davati jedinice.

– I love this game.
Pozdrav !

Posto u bullu nismo mislim kolega da ste se malo zaje… i kupili prerano
[/quote]

kako znaš da nismo?

I'LL BE BACK

– I love this game.
Pozdrav !

Charles Bukowski ja zabavan pisac, što još čitaš ?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

– I love this game.
Pozdrav !

Charles Bukowski ja zabavan pisac, što još čitaš ?
[/quote]
U svakom slučaju pošto su pojedinačno svi u bolnici (crobexu) i imaju temperaturu(padaju) netko više, netko manje, vječni je misterij kako svi gube, a teta Ivana nas šiša i to još brutalno, magija.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

U svakom slučaju pošto su pojedinačno svi u bolnici (crobexu) i imaju temperaturu(padaju) netko više, netko manje, vječni je misterij kako svi gube, a teta Ivana nas šiša i to još brutalno, magija.

– najmanje je važno šišam li ja vas ili brutalno zarađujem.
– ali je zbilja jako važno pametno investirati.
– znati odabrati dobru i jeftinu investiciju.
– sve ostalo će odraditi vrijeme.

– najveći je problem što zbilja velika većina traži dnevne prilike od 10%.
– to su i najčešća pitanja upućena meni na p.p.
– ima i takvih prilika, i ja ih nekada znam iskoristiti.
– samo je najveći problem kada i pronađete takvu priliku a to ode i 100% gore, a prodalo se na 10%.
– takve prilike se stvarno i mogu pronaći, ali opet treba vremena da padne tržište pa da ponovno krene rast.
– takvim radom se zbilja godišnje može zaraditi 30% i više, ali je potrebno svakodnevno buljenje u kompjuter.
– nema vas tri sata i dionica ode u negativnu blokadu, i što sada ??????????

– ja ulažem na sasvim drugi način, ne izmišljam toplu vodu, jer tu se stvarno nema što izmisliti.
– ako ste pronašli dobru dionicu, i u nju vjerujete, zbilja se ne trebate zabrinjavati padom te dionice.
– jer vrijeme čini svoje, prepoznati će ju tržište jednoga dana.
– a do toga dana se uživa u svim ljepotama i čarima koje pruža dividenda.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close