Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo sa školarinom mislim da je svak od nas forumaša platio lipu školarinu pa tako i Nepobjediva7 i ona je spominjala neke stop-lose naloge [lol]
Ovo što Ivana govori da ljudi rade iste greške je 100% u pravu.

Koje su to sa smješno dobrim fundamentima,daj primjer [pray] Ovako načelno izražavanje je mlačenje prazne slame.Što su za tebe smiješno dobri fundamenti??

Da ne pričam o "narodnim" dionicama o kojima pjevaju i ptice na grani, evo za primjer jedna manje popularna i manje likvidna dionica poduzeća koje pomalo iznenađujuće čak i u ovoj krizi dobro posluje: AUHR
Čak je pri ovoj cijeni i dividenda pristojna.

Koje su to sa smješno dobrim fundamentima,daj primjer [pray] Ovako načelno izražavanje je mlačenje prazne slame.Što su za tebe smiješno dobri fundamenti??

KODT recimo

http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=KODTRA%3ACZ

jel se to meni čini ili sve osim htea tone kao kamen [huh]

moji nalozi na hteu na kupnji se lijepo vide [cool]

http://www.kucilooro.webs.com/

KODT recimo

[/quote]

To je ipak malo popularnija dionica na forumu pa ju nisam htio spominjati [cool]

Ali da smo normalna burza, uz HDEL na 400 i LKRI preko 200, morao bi KODT biti barem 4-5.000…

Ovo sa školarinom mislim da je svak od nas forumaša platio lipu školarinu pa tako i Nepobjediva7 i ona je spominjala neke stop-lose naloge [lol]
Ovo što Ivana govori da ljudi rade iste greške je 100% u pravu.

Što se tiče školarine. Mislim da ju je godina na forumu koštala puno više nego godina na Harvardu.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

KODT recimo

[/quote]

To je ipak malo popularnija dionica na forumu pa ju nisam htio spominjati [cool]

Ali da smo normalna burza, uz HDEL na 400 i LKRI preko 200, morao bi KODT biti barem 4-5.000…
[/quote]

AUHR ni u ludilu,KODT skroz nelikvidna morao bi prodavati jednu po jednu da je ne ubijem [lol] .Gdje su još te fundamentalno podcijenjene [undecid]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

AUHR ni u ludilu,KODT skroz nelikvidna morao bi prodavati jednu po jednu da je ne ubijem [lol] .Gdje su još te fundamentalno podcijenjene [undecid]

– pa kako ne kužite kako vas je ekipa uhvatila u đir zahebancije.
– takve dionice koje bi vi željeli jednostavno ne postoje.

– I love this game.
Pozdrav !

– pa kako ne kužite kako vas je ekipa uhvatila u đir zahebancije.
– takve dionice koje bi vi željeli jednostavno ne postoje.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Ali mora postojati barem jedna [cry] Roky je obečao…..

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

nije dovoljno pobjediti burzu,treba je doslovno baciti na zemlju ,iscipelariti je ,gušiti je i prisiliti da moli za oproštaj…..to je prava pobjeda [rolleyes]

ti, ak’ nisi videl Quattro nisi videl nikaj… [wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

– imam neki osijećaj kako stalno isti na burzi zarađuju.

[- zbog toga je nekada potrebno kupovati i smeće od dionice ako se ima osijećaj rasta takve dionice.

piše se osjećaj, a ne osijećaj.
niste pazili u osnovnoj školi… a to nam daje pravo da sumnjamo da i kod kompliciranijih stvari kad su se učile niste pazili [wink]
školovani intelektualac poput vas, koji ima tako široku sliku o svemu, to bi trebao znati.. osim ako..
inače, što se stila tiče – bez komentara [wink]

– i ovo izražavanje nikako nije mlačenje prazne slame.
– ovo su vam razgovori na nivou visko rangiranih političara.

s ovim se na žalost slažem 100% [proud]

– a vi dragi gospodine izgleda niste platili svoju školarinu.
– pa ne ide to tako.
– najprije se mora platiti burzovna školarina koja je jakooooo skupa.
– a onda ćete vjerojatno i kužiti neke stvari.

– a moj savjet za vas je kako su vam besplatni savjeti zasigurno i najskuplji savjeti.

– I love this game.
Pozdrav !

ufff.. nemojte o školarini…
[/quote]

Ništ ne razmeš…. Ivana7 je iz Gradišća… [wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

New Report

Close