Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo opet sam ti dao 100, mada opet nisi zaslužilia ni 20%

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Šta je nagrada onima koji pogode ?

– ako pogodite nagraditi će vas sama burza.
– kada sam ja pisala kako me zanima samo hvatanje 100% rasta većina vas se je smijala.
– samo to sam ja i uspjela na 5-6 dionica.
– s takvim investicijama se ne hvalim.
– takve investicije pronalazim.
– stvarno me ne zanima zarada za burek.

– i sada skupljam takve dionice.
– i nikada ne drukam, odnosno niti ne pišem o takvim investicijama.
– a u nekima sam i u top10.
– o dobrim investicijama nema potrebe pisati.
– samo kada vi kužite kako su to dobre investicije,
– tada ću vam ja prodati te dionice.

– pa uvijek vam prodajem dobre dionice.

– tko ne želi rizikirati s dionicama tu uvijek postoji jako dobra obveznica zvana HT.

– I love this game.
Pozdrav !

Šta je nagrada onima koji pogode ?

– ako pogodite nagraditi će vas sama burza.
[/quote]

Ti uvijek možeš raditi kao gatara. Talenta ti ne nedostaje.

– tko ne želi rizikirati s dionicama tu uvijek postoji jako dobra obveznica zvana HT.

I love this word. Pitam se na kojoj cijeni bi danas bio HT da ga ti ne reklamiraš.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

I love this word. Pitam se na kojoj cijeni bi danas bio HT da ga ti ne reklamiraš.

– cijena uopće nije važna.
– po meni bi super cijena bila 150kn.
– još bolja cijena bi bila 100kn.
– zamisli, kupiš ga po 100kn i dobiješ 30kn dividende ili 30% .

– ali zašto pisati o HT kada tu postoji puno zanimljivija ATPL.

– I love this game.
Pozdrav !

– cijena uopće nije važna.
– po meni bi super cijena bila 150kn.
– još bolja cijena bi bila 100kn.
– zamisli, kupiš ga po 100kn i dobiješ 30kn dividende ili 30% .

– ali zašto pisati o HT kada tu postoji puno zanimljivija ATPL.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Važna je jedino kada posjeduješ dionicu inače nije. Zamisli da sutra HT skoči na 300 Kn, ti prodaš i brutalno zaradiš. Ako padne na 150, ti ćeš poluditi što si kupovala preko 200.

Dow prešao u plus na godišnjoj razini. Vidljivo je da se nešto zbiva i po količini emocija koje sudjeluju u trgovini ovih dana na crobexu (čas 3% gore, 3% dolje). Ovih dana će biti još luđa vožnja IMHO.

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Best buy za danas.

– burza ne radi, ali sedmica na lotu je 47.000.000kn.
– prošli put sam imala 11 četvorki na ulog od cca 300kn.
– dobitak i više nego smiješan 200kn .

– koliko je to novaca preračunato u dionice.
– 217.592 dionice HT-a .
– a i dividenda je zbilja zanimljiva za tu količinu dionica 6.527.777,7kn .
– stvarno lijepa brojčica s puno sedmica .
– a to bi bilo svaki mjesec stući onako bez veze po 500.000kn , zbilja zgodno.

– ovo vam je više zbog vaše mašte.
– kod mene u mom portfelju i bez toga lota te brojčice isto sasvim lijepo izgledaju, iako su moje brojke punooooo daleko od ovih gore napisanih.

– I love this game.
Pozdrav !

Dow prešao u plus na godišnjoj razini. Vidljivo je da se nešto zbiva i po količini emocija koje sudjeluju u trgovini ovih dana na crobexu (čas 3% gore, 3% dolje). Ovih dana će biti još luđa vožnja IMHO.

Znači da je špekulativni kapital postao dominantna snaga na burzi. Pitanje je da li on ima snage da nas povuče gore. Mirovinci su napravili zanimljiv manevar. Kupovali su defanzivne dionice i oslobađali novac. Taj novac je kupovao ofenzivne iz koji su se fondovi povlačili.

Ovih dana će biti još luđa vožnja IMHO.

– provjeri kočnice.
– i gledaj koliko je ograničenje brzine.
– i bez alkohola.

– I love this game.
Pozdrav !

Best buy za danas.

– burza ne radi, ali sedmica na lotu je 47.000.000kn.
– prošli put sam imala 11 četvorki na ulog od cca 300kn.
– dobitak i više nego smiješan 200kn .

– koliko je to novaca preračunato u dionice.
– 217.592 dionice HT-a .
– a i dividenda je zbilja zanimljiva za tu količinu dionica 6.527.777,7kn .
– stvarno lijepa brojčica s puno sedmica .
– a to bi bilo svaki mjesec stući onako bez veze po 500.000kn , zbilja zgodno.

– ovo vam je više zbog vaše mašte.
– kod mene u mom portfelju i bez toga lota te brojčice isto sasvim lijepo izgledaju, iako su moje brojke punooooo daleko od ovih gore napisanih.

– I love this game.
Pozdrav !

Dobit će Ivo Sanader, njemu je najpotrebnije

Znači da je špekulativni kapital postao dominantna snaga na burzi. Pitanje je da li on ima snage da nas povuče gore. Mirovinci su napravili zanimljiv manevar. Kupovali su defanzivne dionice i oslobađali novac. Taj novac je kupovao ofenzivne iz koji su se fondovi povlačili.

Mene brine činjenica što mi se čini da je ista situacija u US. Što znači da će prilično brzo krenuti uzimanje profita…

– provjeri kočnice.
– i gledaj koliko je ograničenje brzine.
– i bez alkohola.

Bez brige, znam na kojem izlazu izlazim [wink]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Npr bilo bi mi super da kupim HT na 100 kn sa prvim ulazom.Ali pošto mi je najviši ulaz 357 kn definitivno ne bi volio da padne na 100 kn ma koliko god to bila super cijena i dividenda od 30% (premda bi vjerojatno kupovao po 100 kn)
Ivana stvarno mi nije jasno pa šta radiš u HT kad svako malo zaradiš 100% na drugim dionicama.Ja definitvno da sam tako hebeno dobar sekunde više ne bi bio u Ht i čekao mizernih 15% godišnje.
P.S evo pošto je Ivana odlikašica sad ću joj davati samo 5-ice [lol]

New Report

Close