hm……draga ivana7 pa sad sam tek skuzio da ste naglasili u postu da po obicaju uvijek kupite nesto dionice
ako smem da pitam da li se desi i da nesto prodate??????
unaprijed hvala
pofuk
Ivana,
ljudi ne mrze tebe niti mrze tvoje rezultate na burzi. Jednostavno ne podnose tvoj način pisanja. Pokušaj biti malo tolerantnija i dobit ćeš bolje ocijene.
[/quote]
– ma hebe mi se za ocijene.
– nisam ja kao onaj Vlad koji samo skuplja papire s kojima može potvditi da je pametan.
– za mene je puno važnije skupljanje love na burzi, nego skupljanje tih glupih papira.
– zbog toga me niti ne zanima magisterij ili doktorat.
– što misliš da su oni pametni kada skupe te kartušine ????????
– a stvarno me ide,
– mislim na ove brutalne zarade.
– a i sve pogađam.
– I love this game.
Pozdrav !
A brutalni minus na HTeu, kolegice…………………što je s njim…………..nećete ga valjda opet brojiti u plus kad dođe na 222 kn??? [smiley]
Što se onog prvog tiče, strpi se koju godinu pa ćeš vidjeti što se dešava. Ne kažem da će to zadesiti baš Ledo ali će sigurno pokositi poneko naše veliko poduzeće.
Priupitaj recimo Mađare i Poljake što se desilo sa nekim njihovim velikim nacionalnim kompanijama nakon ulaza u EU. Mislim da je to jedino Slovenija koliko-toliko izbjegla.
to o čem ti pričaš ne može Ledu naštetiti ni jedan promil, nemoj mi spominjati druga poduzeća, ja zato i nisam dioničat _tih_ poduzeća…još te jednom pitam: tko brani ostalima da prodaju sladolede? Uostalom, pa imaš za kupiti sladolede drugih brandova. Jel ih kupuješ? Ajde čovječe… Rizik i ledo ne idu u istoj rečenici. I nema šanse da mu je rizik poslovanja veći od bilo koje firme pa tako i transformersa, a ovo sa EU je glupost… možda je za neku firmu to prijetnja, za Ledo ne. To je realno prijetnja Podravci i nekim sličnim socijalističkim niskoprofitabilnim kombinatima. Uostalom Ledo je od nedavno u Mađarskoj broj dva, odmah iza neke multinacionalke, a tamo je EU. Ajde ti lijepo pročitaj 10 postulata najuspješnijeg ulagača svih vremena pa ćeš vidjeti o čem pričam.
[to o čem ti pričaš ne može Ledu naštetiti ni jedan promil, nemoj mi spominjati druga poduzeća, ja zato i nisam dioničat _tih_ poduzeća…još te jednom pitam: tko brani ostalima da prodaju sladolede? Uostalom, pa imaš za kupiti sladolede drugih brandova. Jel ih kupuješ? Ajde čovječe… Rizik i ledo ne idu u istoj rečenici. I nema šanse da mu je rizik poslovanja veći od bilo koje firme pa tako i transformersa, a ovo sa EU je glupost… možda je za neku firmu to prijetnja, za Ledo ne. To je realno prijetnja Podravci i nekim sličnim socijalističkim niskoprofitabilnim kombinatima. Uostalom Ledo je od nedavno u Mađarskoj broj dva, odmah iza neke multinacionalke, a tamo je EU. Ajde ti lijepo pročitaj 10 postulata najuspješnijeg ulagača svih vremena pa ćeš vidjeti o čem pričam.
Gubica nemoj se ljutiti, al tvoj momak nije niti među prvih 20, štoviše tek je 40 ulagač svih vremena.
Učiti od prvog, jel tak se i fondovi ponašaju, netrebaš mjenjati pravila, samo ih saviješ kolko ti treba i kad se vrate natrag po glavi lupe sve ostale.
Pročitaj, poučno štivo, ovo kaj ti pričaš i kaj je tvoj favorit napravio…pih i ja nekad mislio da je najbolji onda sam vidio da je 39 boljihod njega. od toga bar 5 bankara….
– za mene je puno važnije skupljanje love na burzi, nego skupljanje tih glupih papira.
– a stvarno me ide,
– a i sve pogađam.
– I love this game.
Pozdrav !
Glupnji zbog tih kartušina sigurno nisu. Koliko su pametniji ovisi puno o tome gdje kartušine skupe i kako ih skupe.
Drago mi je da te danas ide na burzi. Puno si se iznervirala u zadnje vrijeme.
Keepin my fingers crossed for ya.
A brutalni minus na HTeu, kolegice…………………što je s njim…………..nećete ga valjda opet brojiti u plus kad dođe na 222 kn??? [smiley]
– ma koji minus ???????????
– to što je pala 5kn.
– HT. je za mene banka, odnosno investicija.
– ja za razliku od Vas znam što tu očekujem.
– već sam Vas jednom pitala za tu banku Volksbank i njene fondove.
– vjerojatno tamo i radite, možda ste i broker.
– pa pogledajte lijepo Vaše rezultate i moje rezultate na HT-u.
– ja sam na HT-u u plusu,
– a kako stoje oni vaši fondovi koje vodite.
– zar to nije jedna velika katastrofa od ulaganja i neznanja.
– ponavljam HT je investicija slična obveznici.
– ali ja trgujem i ostalim dionicama na burzi.
– I love this game.
Pozdrav !
Ive,
Nikada nećeš naći dečka. Muškarci se boje žena koje sve pogađaju. Da si više grješila, James Knox bi do sada bio tvoj.
Tak je …trebaš manje pogađat i više griješit…"oni" vole grešno [lol]
– ma hebe mi se za ocijene.
– nisam ja kao onaj Vlad koji samo skuplja papire s kojima može potvditi da je pametan.
– a stvarno me ide,
– a i sve pogađam.
– I love this game.
Pozdrav !
Ti lažeš samu sebe ,jako su ti važne ocijene jer ih stalno spominješ….i nije istina da te neko ovdje mrzi ,voljeti je malo preteška riječ za ovaj svijet al ti si u svakom slučaju jedan vrlo zabavno osmišljen lik ,bar meni ,jer naravno da je sve ovo samo uloga koja se glumi [smiley]….premalo cijeniš obrazovanje ,mislim da nema ničeg vrijednijeg od toga osim žive osobe ,naravno ….vidiš i sama što novac čini ljudima i u što ih pretvara.
Ive,
Nikada nećeš naći dečka. Muškarci se boje žena koje sve pogađaju. Da si više grješila, James Knox bi do sada bio tvoj.
Tak je …trebaš manje pogađat i više griješit…"oni" vole grešno [lol]
[/quote]
Nisam mislio griješiti u smislu nemoralno, nego griješiti u smislu biti nesavršen.
U smislu donje račenice:
"One would rather take an imperfect woman he loves perfectly than a perfect woman he loves imperfectly".
Težnja savršenstvu i insistiranje na savršenstvu stvaraju odbojnost. Teško je postati djelom života nake savršene osobe, nema prostora.
[to o čem ti pričaš ne može Ledu naštetiti ni jedan promil, nemoj mi spominjati druga poduzeća, ja zato i nisam dioničat _tih_ poduzeća…još te jednom pitam: tko brani ostalima da prodaju sladolede? Uostalom, pa imaš za kupiti sladolede drugih brandova. Jel ih kupuješ? Ajde čovječe… Rizik i ledo ne idu u istoj rečenici. I nema šanse da mu je rizik poslovanja veći od bilo koje firme pa tako i transformersa, a ovo sa EU je glupost… možda je za neku firmu to prijetnja, za Ledo ne. To je realno prijetnja Podravci i nekim sličnim socijalističkim niskoprofitabilnim kombinatima. Uostalom Ledo je od nedavno u Mađarskoj broj dva, odmah iza neke multinacionalke, a tamo je EU. Ajde ti lijepo pročitaj 10 postulata najuspješnijeg ulagača svih vremena pa ćeš vidjeti o čem pričam.
Gubica nemoj se ljutiti, al tvoj momak nije niti među prvih 20, štoviše tek je 40 ulagač svih vremena.
Učiti od prvog, jel tak se i fondovi ponašaju, netrebaš mjenjati pravila, samo ih saviješ kolko ti treba i kad se vrate natrag po glavi lupe sve ostale.
Pročitaj, poučno štivo, ovo kaj ti pričaš i kaj je tvoj favorit napravio…pih i ja nekad mislio da je najbolji onda sam vidio da je 39 boljihod njega. od toga bar 5 bankara….
[/quote]
najbolji je onaj koji ima najviše para od investiranja, jer na kraju, samo se pare broje….
[/quote]
najbolji je onaj koji ima najviše para od investiranja, jer na kraju, samo se pare broje….
[/quote]
Tako je, i koji bi onda bio naj?
Mr. R ili gosjenko Bafet?
A mr. R je znao ulagati, inače ne bi stvorio najveću tvrtku svih vremena, nažalost prisilili ga da ju "transformira", al to je neka druga priča…