Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

lopina

Kolega sve ok, samo ptkm-r-a nije za trejdere , nju preferiraju dugoročni ulagači koji strpljivo čekaju "taj dan".
Sve do tada su mali prinosi i gubljenje vremena i živaca.

Kolega sve je za trejdanje.Bitno da je likvidno i da je podcijenjeno.Ima jedan mali problem.Teško možeš dočekati dnevni cjenovni vrh sa ovim likvidnim špekulativnim kapitalom.Brži obrt sa manjim dobitkom.Ako ćekaš visoko pokoji
put i ne doćekaš pa ti pobjegne druga prilika.
Meni špekulacije leže ,a izgledaju kao virtualna igra,a na kraju je stvaran rezultat.Sada mi to izgleda
kao igra.A kroz igru se i najviše zarađuje.Ovo se treba raditi bez grča.Sada me usponi i padovi ne potresu.Prije dvije godine kada sam poćeo doživljavao sam žestoki
stres.Sada to dobro amortiziram i imam potpunu kontrolu.
Mir u glavi je bitan.

Meni špekulacije leže ,a izgledaju kao virtualna igra,a na kraju je stvaran rezultat.Sada mi to izgleda
kao igra.A kroz igru se i najviše zarađuje.Ovo se treba raditi bez grča.Sada me usponi i padovi ne potresu.Prije dvije godine kada sam poćeo doživljavao sam žestoki
stres.Sada to dobro amortiziram i imam potpunu kontrolu.
Mir u glavi je bitan.

Već te vidim kao gosta u Oprah Winfrey Show.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Ili u kvizu 1 protiv 100
kako je mali Lopina pobjedio velike Lopine i zaradio 3 posto u jednom danu!
[lol]
sve je to super u tvom trejdanju dok ne naletiš na mine
uđeš u dionicu ona padne a i bude nelikvidna pa onda više ne možeš van iz nje
onda imaš a nemaš
gledaš…piše na monitoru…tvoje pare…toliko vrijedi a u stvari nemaš para

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

Tehnika.

Izvrstan post kolega. Prepun argumenata i objašnjena teze. Kamo sreće da su svi ovako temeljiti i precizni. Svaka čast. Moderatori ja mislim da kolega zaslužuje da ga se odmoderira permanentno zbog ovako kvalitetnih postova.

Resistance is futile! You will be assimilated!

Ili u kvizu 1 protiv 100
kako je mali Lopina pobjedio velike Lopine i zaradio 3 posto u jednom danu!
[lol]
sve je to super u tvom trejdanju dok ne naletiš na mine
uđeš u dionicu ona padne a i bude nelikvidna pa onda više ne možeš van iz nje
onda imaš a nemaš
gledaš…piše na monitoru…tvoje pare…toliko vrijedi a u stvari nemaš para

Kada pada uglavnom je sve "mina".Barem na ZSE.Bitno je kada pada,da tvoj manje pada.Naravno,mislio sam na portfelj.

Tehnika.

Izvrstan post kolega. Prepun argumenata i objašnjena teze. Kamo sreće da su svi ovako temeljiti i precizni. Svaka čast. Moderatori ja mislim da kolega zaslužuje da ga se odmoderira permanentno zbog ovako kvalitetnih postova.
[/quote]
U književnosti se ovakan opis naziva:Jezgrovitost.
Prihvaćam prijedlog.Neka ga se odmoderira.

Tehnika.

[/quote]
[/quote]

Haiku by Lojtra [smiley]

Tehnika.

[/quote]
[/quote]

Haiku by Lojtra [smiley]
[/quote]
lojtru za premijera………… [cool]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Pade mi na pamet;na Tržišta kapitala -Srbija forumu,Lojtra bi bio Merdevina……… [smiley]

Pade mi na pamet;na Tržišta kapitala -Srbija forumu,Lojtra bi bio Merdevina……… [smiley]

a dok zraste bu bil – "skela"
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Zanimljivosti TOP10.

– ATGR, zašto Tedeschi to prodaje, a ima on toga još 52.57% .
– HT, zašto to prodaje PBZ, a izlaze na dosta dionica, ali zar njihov mirovinac nije i uvjerljivo najgori mirovinski fond ?
– ima zanimljivih sitnica.

– I love this game.
Pozdrav !

Zanimljivosti.

– zapisala sam datume na koje fondovi moraju isprodavati određene dionice.
– stvarno to su jako lijepe preporuke za rast tih dionica.

– a i ovo s LRH mi zbilja nema smisla, pa tko će Opatiji dati te novce ?????
– po meni igre i igrice iza kojih mogu ostati samo magarci.

– pitam se pitam, zašto ovakve gluposti rade na našoj burzi ???????
– zar nije blesavo da fondovi moraju prodavati neke dionice zbog zakona ili ovo s Opatijom.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close