Burza.
– nekako mi se čini kako ovo već dva dana brutalno pada.
– a pratim i temu trgovanje, i nije da se jučer nije kupovalo.
– onda ekipo kakvi su rezultati ?????????????
– ima li na ovom forumu barem jedan investitor koji je brutalno izgubio na burzi ?????????
– a moralo bi ih biti barem kada gledam ove minuse.
– I love this game.
Pozdrav !
prije mjesec dana krenuo sam npr od 100 došao do 140 i sad pao na 125
jel to brutalni gubitak?
Iskustvo ti pomaže da prepoznaš grešku kad je ponovo napraviš [angry]
nema ovdje grešaka
samo si zaradio manje nego što si mogao
pa nije to greška
Hehe jedna od boljih moram priznati.
Ma svi mi pravimo greške samo netko je spreman priznati svoje a ima i onih koji nisu.
Nitko ne pogađa stalno to je sigurno..
Već imam i pitanja, ide li sutra odbijenac.
– trebamo vidjeti kako će završiti ameri.
– ako zavreše u minusu,
– tada slobodno noćas na ovoj temi možemo pisati koje će dionice sutra roknuti -10%.
– a ima kandidata.
– ima balončina.
– I love this game.
Pozdrav !
Već imam i pitanja, ide li sutra odbijenac.
– trebamo vidjeti kako će završiti ameri.
– ako zavreše u minusu,
– tada slobodno noćas na ovoj temi možemo pisati koje će dionice sutra roknuti -10%.
– a ima kandidata.
– ima balončina.
– I love this game.
Pozdrav !
u 2 dana crobi je zaronio -11% , a neke dionice i po -30%. u ovakvim situacijama je odbijanac više nego realno očekivati jer svi sad imamo hrpu keša na računu samo je pitanje tko će prvi potegnuti
– ima balončina.
sve balon do balona. već se preko godinu i pol napuhavaju. [smiley]
Nikako da pogodim kako treba [angry]
Prodao sam HT po 223 i 222,80k prije 10-15 dana.
Ušao sam u ATPL na oko 980kn, pa sam je dokupio na 1280 kn, pa sam se ukenjao i prodao je na 1310 kn, pa sam je opet kupio na 1250 kn, a ona rokne na 1006 kn danas u jednom trenutku. U jednom sam trenutku bio u plusu 34%, da bi sada bio u minusu 14%.
JDPL sam kupio prije desetak dana po 198, a prodao danas (u panici) po 204kn iako je prekjučer bio preko 240 kn. Barem na njemu nisam niš izgubio.
ULPL sam kupio po 770, trenutno je 775kn.
IGH sam kupio po 4160 kn, bila je na 4530 kn, sada je na oko 3999 kn.
DLKV kupio po 441, bio je blizu 500 kn do jučer, sada je na 412 kn.
Danas kupio PTKM lovom od JDPL po 238 kn.
Ukupno sam danas u minusu -11,23%, a do jučer sam bio na -2,9% (minus vučem još od HT-a). [cry]
Ali ne gubim nadu, i dalje mislim da je ovo više bull nego bear vrijeme i da ću u konačnici isplivati u plus.
a mogao si fino skinuti JDKM sa aska i čekati godinu dana. imao bi 200% prinosa. ovako pati….
a mogao si fino skinuti JDKM sa aska i čekati godinu dana. imao bi 200% prinosa. ovako pati….
Da ti pravo kažem, o njemu sam već više puta razmišljao zadnjih dana i zavirivao u promet, ali prometa još nema.
Nikako da pogodim kako treba [angry]
Prodao sam HT po 223 i 222,80k prije 10-15 dana.
Ušao sam u ATPL na oko 980kn, pa sam je dokupio na 1280 kn, pa sam se ukenjao i prodao je na 1310 kn, pa sam je opet kupio na 1250 kn, a ona rokne na 1006 kn danas u jednom trenutku. U jednom sam trenutku bio u plusu 34%, da bi sada bio u minusu 14%.
JDPL sam kupio prije desetak dana po 198, a prodao danas (u panici) po 204kn iako je prekjučer bio preko 240 kn. Barem na njemu nisam niš izgubio.
ULPL sam kupio po 770, trenutno je 775kn.
IGH sam kupio po 4160 kn, bila je na 4530 kn, sada je na oko 3999 kn.
DLKV kupio po 441, bio je blizu 500 kn do jučer, sada je na 412 kn.
Danas kupio PTKM lovom od JDPL po 238 kn.
Ukupno sam danas u minusu -11,23%, a do jučer sam bio na -2,9% (minus vučem još od HT-a). [cry]
Ali ne gubim nadu, i dalje mislim da je ovo više bull nego bear vrijeme i da ću u konačnici isplivati u plus.
previše si bojažljiv i stalno misliš da ćeš negdje izgubiti pa na brzinu prodaješ samo da ne odeš u minus,i plačaš provizije brokerima
ja sam kupio ATPL jesenas po 910 kn,pa sam gledao kako tone do 500 pa sad gledam kako raste do 1300 pa opet pada,i ne prodajem
lijepo je rekla Ivana ne prodajte dionice na kojima si u minusu!
mislim i ja zaradim na INgri 20 posto,čitam sranje uprava prodam i kupim VDKT neko jutro po 465 i isti dan ode u minus blokadu,i sad tamo pušim 20 posto
pa šta?
čekam dok ne dodje u pozitivu,doći će sigurno
ja nikad ne prodajem dionicu na kojoj nisam 10 tak posto u plusu