Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja već šest mjeseci očajnički čekam neki zicer da Ivana nabaci i ništa………………….pa kako da dođem do prvog milijuna? A na HTeu se nije moglo do prvog milijuna………….osim ako nisi imao dva [smiley]

– kako ništa, pa većina dividendnih je ostvarila rast od 30 – 50%.
– KODT mi je ostvarila rast od 100%, ali još nije likvidna.
– a i taj puno spominjani HT na cijeni od 190kn kad sam zahebavala mog prijatelja Vlada ima prinos od 33.68% uključivo dividenda, pa što je to loše.
– ATPL i TNPL ludi rast.

– I love this game.
Pozdrav !

– nagovorili me na klađenje pobjeda Zadra solo, i još Zadar s nekim Bosancima isto košarka.
– e sada je tu išla jedna plaća, baš me briga i ako izgubim, nije puno.
– a tečaj dobar.

– evo Zadar mi dao jednu plaću.
– sada ću morati počastiti pićem moju ekipu.
– a plaćali duplo, to ja zovem trejdanje za 100% zarade.

– a sada čekam i onaj drugi dio da još dobijem, onaj loto.
– a stvarno me ide.

– moja ekipa će sigurno opet popušiti na kladioni.
– a kako neće kad stavljaju 10 – 15 događaja.

– a ja sam skromna, meni je zbilja dovoljna jedna plaća za dva sata nerada.
– samo morate biti i dovoljno ludi za uložiti tu jednu plaću.

– I love this game.
Pozdrav !

Ja već šest mjeseci očajnički čekam neki zicer da Ivana nabaci i ništa………………….pa kako da dođem do prvog milijuna? A na HTeu se nije moglo do prvog milijuna………….osim ako nisi imao dva [smiley]

– a i taj puno spominjani HT na cijeni od 190kn kad sam zahebavala mog prijatelja Vlada ima prinos od 33.68% uključivo dividenda, pa što je to loše.
– ATPL i TNPL ludi rast.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Sjecam se tvog posta

– ATPL i TNPL ludi rast.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Jako dobar savjet je bio kada si napisala "u krizama brodari propadaju i bankrotiraju, te Vam onda investicija vrijedi 0 (nula) kuna".

Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu

Evo Best buy za danas.

– evo odem maloprije do lutrije uplatiti sedmicu.
– uzela sam listiće i kući.
– stvarno nema smisla čekati.
– pa njih dvadesetak strpljivo čeka u radu.
– ti budući novokomponirani milijuneri stvarno imaju volje čekati u tim redovima.
– eto i vama dobre prilike da prečicom dođete u klub milijunera.
– a nije ni loše maštati o 26M za uložene 3kn.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. evo vam i sretnih brojeva koje mi je rekla moja baba, 42, 45, 51, 57, 63, 67, 89.

..ovako na prvu ,kad vidim brojeve …,reka bi da je baba posenilila ,…a opet kad malo razmislim izgleda da zna baba što govori , ili je uvatila nostalgija…
42 – 45 … najprije san mislija da je to broj noge , a onda mi palo napamet da se baba sitila Sutjeske , Neretve ,Drvara i to…
51 – 57 …e to su bili udarnički dani, Šamac – Sarajevo i pivaj borbene..
63 – 67 ..babine najbolje godine , valjda se ima čega sječati…
89 – lipe je godine uvatila,..valjda čemo i mi bar toliko…
[rolleyes]
..za svaki slučaj odigra san te brojeve na talijanski loto ,..ovaj naš jack-pot če vjerovatno Šuki and coompany spremiti u pđe… [lol]
[/quote]

[lol] [lol]

Ivana 7 zanima me jedan jednostavan odgovor, pretpostavljam da si bila u dionicama i na crobexu od 5300,reci mi molim te kada si izašla iz dionica, ako si uopće izašla?

– zanimljivo pitanje.

Pozdrav !
[/quote]
Da stvarno zanimljivo pitanje.A odgovor još zanimljiviji.Isti broj papira je bio na crobexu od 5.300
i sada na 2.244.A bili smo i na 1.250 i isti broj papira.
S obzirom na promete čak uz predpostavku da je cjelokupni promet dugoročnije mjenjao vlasnike
dionica niti 5% sretnih ili pametnih nije moglo prodati.A ludo se trejdalo,pa je taj postotak sigurno imanji.A Ivana je uspjela u ta zlatna vremena ostati u INI i HT.I kapitalizirati dobit u INI.Izvrstan
potez.Vjerovatno je u 2.008 bila ,da se ne uvrijede ostali,najbolji investitor na ZSE.I možda je to
utjecalo da se malo uzoholi.
Ali bez nje ove stranice su kao kruh bez soli.

Nemojte se ljutiti, ali najbolje prognoze je davao Merlin/Knele……………..i jedini je otvoreno govorio kud će burza ( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllll )

A za Ivanu se ne sjećam da je ikad rekla nešto unaprijed pa da se to može provjeriti, a poslije je lako laprdati……………………. [wink]

…o Ivana…Ivana….zašto si Ivana…7…???

p.s. jako mi se sviđa tvoj stil pisanja i naročito tvoje brutalne zarade…
p.p.s. …još kad bi svratila katkad na…..Ležerno….Sex…[rolleyes]

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

hajde, malo se vratite na temu i netka mi netko kaže što je po njemu trenutno best buy (ali samo argumentirano )

txs

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

hajde, malo se vratite na temu i netka mi netko kaže što je po njemu trenutno best buy (ali samo argumentirano )

txs

teško ti je to ovdje predvidjeti
ionako sve ovisi o manipulaciji većih igrača
vidiš da ove likvidnije dionice štopaju fondovi jer to njima tako paše
a na manje likvidnim dionicama sve ovisi o igri špekulanata
ja nekako imam filing da bi moglo skočiti
AUHR
VIRO
SNBA
FRNK
ne pitaj me zašto jer čitajući silne forume i gomile argumenata nikad nisam dokučio neku ozbiljnu logiku
jednostavno su se strani ulagači povukli sa burze prije par mjeseci i isisali cash a sad se polako vračaju
i kad opet krenu van dionice će opet dole

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

p.p.s. …još kad bi svratila katkad na…..Ležerno….Sex…[rolleyes]

– ne znam što će vam ta tema na ležernom.
– pa zar nema najviše Sexa na burzi.
– zar nije većina na burzi popušila i nahebala.

– I love this game.
Pozdrav !

Nemojte se ljutiti, ali najbolje prognoze je davao Merlin/Knele……………..i jedini je otvoreno govorio kud će burza ( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllll )

A za Ivanu se ne sjećam da je ikad rekla nešto unaprijed pa da se to može provjeriti, a poslije je lako laprdati……………………. [wink]

Merlin nije bio Knele [wink]

– a nije ni loše maštati o 26M za uložene 3kn.

– kako vidite i sami nisam dobila tih 26M .
– nema veze, sada me čeka 32M.
– a tako sam bila blizu, dobila par četvorki,
– ali ni to ne pokriva ulaz.

– ali zato je pao lijep dobitak na kladionici.
– ne znam zašto vam se ne sviđa ta kladionica, vidim po ocijenama.
– ali pametnim okladama na sigurno i tu se da dići dobra lova, isto je kao i kod dionicama, ne treba velika pamet.

– a ja sam se već počastila s tim dobitkom.
– ovaj put sam kupila dvije igračke u Lidla.
– mikroskop i teleskop, stvarno lijepe stvari.
– a taj alat će mi doći super i za burzu,
– nadam se kako ću puno bolje uočavati mikro prilike,
– a s teleskopom će mi biti puno bliže i one daleke prilike koje će tek doći.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close