Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Alane. što se ti pališ na Ivanu, ona je curica a sa djecom se ne raspravlja.

– točno.
– ali curica je završila ubrzani tečaj s faksa u penziju.
– a penzija su mi dividende koje primam.
– u većini knjiga o ulaganjima koje sam pročitala to bi nekako morao biti i cilj svakog tko se bavi investiranjem.

– ali dosadno mi pa radim i dalje.
– rad me veseli.

– I love this game.
Pozdrav !

Ivana 7 zanima me jedan jednostavan odgovor, pretpostavljam da si bila u dionicama i na crobexu od 5300,reci mi molim te kada si izašla iz dionica, ako si uopće izašla?

– zanimljivo pitanje.
– tada me je jedan lik (Plavi) zahebavao za kupnju INE,
– nešto malo sam kupovala preko 3.000kn,
– isto i sada LEDO i još neke dionice.
– i tada me je ekipa zahebavala za INU,
– a meni INA što mi je danas HT.
– srećom na INI sam punoooo zaradila.
– a nije bilo nimalo lijepo jer sam uvijek većim dijelom portfelja u dionicama.
– samo ni tada isto kao i sada na dosta dionica nisam iskoristila najbolje cijene za prodaju, većinu sam prodala prerano.
– nisam vjerovala da je tržište toliko ludo, a zbilja je ludo.

– a i moj portfelj koji sam dala u TOP10 je najmanje padao, jer sam bila preko 6 mjeseci na prvom mjestu,
– mnogo vam znaći dobar odabir dionica.
– ali na toj temi su me samo zahebavali tako da u ovoj godini niti nisam napisala dionice za top 10.

– I love this game.
Pozdrav !

Koliko netko mora biti glup da bi na burzi izgubio milion kn ?
pravilo 1.: glup čovjek vrlo teško može doći u posjed miliona pa ga shodno tome ne može ni izgubiti.

– mora biti glup barem kao i ja, ili malo više, sasvim je nevažno.
– u jednom momentu mi je gubitak bio i puno viši od 1.000.000kn .
– sve ovisi o tome koliki vam je portfelj.

– stvarno je teško doći do tog prvog milijuna.
– i zbilja ga je šteta izgubiti nas burzi.
– zbog toga taj moj milijun više nikada niti neće doći na burzu.

– ali tu su oni milijuni koji su viška.
– njih vrtim na burzi i s njima se zahebavam.
– i stvarno sam se lijepo osijećala kada sam izgubila svoj prvi milijun,
– ništa strašno.

– ali to je ta škola koju se treba platiti,
– stvarno je jako skupa.
– ali zbog toga ulažem bez straha i pohlepe.
– gospodin Vlad ima velikog znanja, ali ubija ga veliki strah.
– plaši se gubitka.
– ne može ulagati ludo kao i ja.
– on se kao i većina vas boji ove igrice.
– a ja u ovoj igrici isto kao i na ruletu uživam.

– I love this game.
Pozdrav !

– odmah idem u Split,
– u jedan škver, inače su najveći gubitaš u RH.
– i tamo na oglasnu ploču stavljam oglas,
– traži se gospodin Vlad za fond menagera.
– a ponudla bi mu i dobru plaću od 4.000kn,
– ali ni to nije sve,
– još bi mu dala i poticaj na prinos fonda od 0.01%.

– I love this game.
Pozdrav !

-Oho, pa vi ste se zaljubili.
-Tell me how does it feel, to feel love? [kiss] [kiss]
ps.gospodin je oženjen, nađite si drugog.

(P)ostao san dugoročni dokupljivač

Evo Best buy za danas.

– evo odem maloprije do lutrije uplatiti sedmicu.
– uzela sam listiće i kući.
– stvarno nema smisla čekati.
– pa njih dvadesetak strpljivo čeka u radu.
– ti budući novokomponirani milijuneri stvarno imaju volje čekati u tim redovima.
– eto i vama dobre prilike da prečicom dođete u klub milijunera.
– a nije ni loše maštati o 26M za uložene 3kn.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. evo vam i sretnih brojeva koje mi je rekla moja baba, 42, 45, 51, 57, 63, 67, 89.

…sve sam upisala kako si mi rekla Ivana…samo sam morala okrenuti listić sa stražnje strane,
ako dobijem i ti i tvoja baba kod mene na ručak… [proud]

Žao mi je kolega sa foruma koji smatraju da su izmišljotine sve ovo što piše Ivana. Zapravo trebali bi joj biti neizmjerno zahvalni što tako nesebično dijeli svoja razmišljanja i iskustva sa svima koji to čitaju. Moj portfelj dionica (odabir dionica, veličina…) u mnogočemu je sličan kao i stil ulaganja Ivane. Često puta dok čitam njezine komentare na forumu, imam osjećaj kao da me neki uhoda prati u životu i onda objavi bilješke pod pseudonimom ivana7. Naravno to je samo osjećaj – jer ja (kao i većina drugih koji čitaju ovaj forum ali uopće na njemu ne pišu) nisam tako nesebičan i nisam spreman svoje iskustvo dijeliti s drugima. Zato ako želite na burzi osvojiti svoj prvi milijun (a nakon toga slijede i drugi) čitajte Ivanu s ozbiljnošću. Iako joj je stil pisanja zabavan i šaljiv – novci koje vam ona omogućava dobiti, itekako su stvarni.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Evo Best buy za danas.

– ti budući novokomponirani milijuneri stvarno imaju volje čekati u tim redovima.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. evo vam i sretnih brojeva koje mi je rekla moja baba, 42, 45, 51, 57, 63, 67, 89.

..ovako na prvu ,kad vidim brojeve …,reka bi da je baba posenilila ,…a opet kad malo razmislim izgleda da zna baba što govori , ili je uvatila nostalgija…
42 – 45 … najprije san mislija da je to broj noge , a onda mi palo napamet da se baba sitila Sutjeske , Neretve ,Drvara i to…
51 – 57 …e to su bili udarnički dani, Šamac – Sarajevo i pivaj borbene..
63 – 67 ..babine najbolje godine , valjda se ima čega sječati…
89 – lipe je godine uvatila,..valjda čemo i mi bar toliko…
[rolleyes]
..za svaki slučaj odigra san te brojeve na talijanski loto ,..ovaj naš jack-pot če vjerovatno Šuki and coompany spremiti u pđe… [lol]

Žao mi je kolega sa foruma koji smatraju da su izmišljotine sve ovo što piše Ivana. Zapravo trebali bi joj biti neizmjerno zahvalni što tako nesebično dijeli svoja razmišljanja i iskustva sa svima koji to čitaju. Moj portfelj dionica (odabir dionica, veličina…) u mnogočemu je sličan kao i stil ulaganja Ivane. Često puta dok čitam njezine komentare na forumu, imam osjećaj kao da me neki uhoda prati u životu i onda objavi bilješke pod pseudonimom ivana7. Naravno to je samo osjećaj – jer ja (kao i većina drugih koji čitaju ovaj forum ali uopće na njemu ne pišu) nisam tako nesebičan i nisam spreman svoje iskustvo dijeliti s drugima. Zato ako želite na burzi osvojiti svoj prvi milijun (a nakon toga slijede i drugi) čitajte Ivanu s ozbiljnošću. Iako joj je stil pisanja zabavan i šaljiv – novci koje vam ona omogućava dobiti, itekako su stvarni.

Ja već šest mjeseci očajnički čekam neki zicer da Ivana nabaci i ništa………………….pa kako da dođem do prvog milijuna? A na HTeu se nije moglo do prvog milijuna………….osim ako nisi imao dva [smiley]

Evo Best buy za danas.

– I love this game.
Pozdrav !

…nije mi jasna jedna stvar…tolika gužva kada je 20-30 milijuna…a kada je 5-6 milijuna nema skoro nikoga…pa zar ljudi misle kako je 5-6 milijuna ništa??? a 20-30 je tek nešto pa onda hajde idemo svi???!!! NIJE MI JASNO #&#%*?%#?#*?$#&#?#???… [embarass]

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Taj prvi zicer koji će te izbaciti u orbitu moraš sam otkriti (izmisliti) i promovirati. A kasnije ugodno jedriš na temelju preporuka koje Ivana nabaci [thumbsup]

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

..za svaki slučaj odigra san te brojeve na talijanski loto ,..ovaj naš jack-pot če vjerovatno Šuki and coompany spremiti u pđe… [lol]

– samo moja baba mi kaže kako ne vjeruje da to neće biti namještaljka.
– veliki su to novci da bi ih netko dobio onako bezveze.
– ali ja sam isto uplatila 5 listića, važno je sudjelovati.
– i u kafiću naletim na svoju ekipu.
– nagovorili me na klađenje pobjeda Zadra solo, i još Zadar s nekim Bosancima isto košarka.
– e sada je tu išla jedna plaća, baš me briga i ako izgubim, nije puno.
– a tečaj dobar.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close