Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja sam jedna od ćoravih kokoši koja je prije godinu dana sve rasprodala i kupila Inu. Nakon prodaje Ine sam sa destinom portfelja nešto malo prtljala i do sada hvatala zalet za ponovni ulazk u neke od dionica koje sam rasprodala. Vjerovatno sam na kraju puno bolje prošla od mnogih znalaca.

Čestitiam na izuzetnim financijskim uspjesima. Međutim, za ovu temu moraš biti orginalnija. Mi ovdje već imamo jednu osobu koja je uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme. Tražimo nešto novo, osvježavajauće.
[/quote]

O čemu ti to? O kakvim financijskim uspjesima ? Samo sam se nadovezala na raspravu i još priznala da sam bila sretnija nego pametnija. I šta me briga šta ti tražiš, šta si sad ti preuzeo moderiranje teme?
[/quote]

Ivana je na bolovanju pa mora netko

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

nadam se da nije porodiljno bolovanje …nedostajala bi jako.

Situacija u BiH je koma po mojim informacijama.

U kojoj mjeri će to uticati na rad LKPC i u kojoj mjeri oni uopće ovise o stanju BH ekonomije ?

Bravo, ovo je krucijalno je pitanje. BiH je totalna koma [bye]
[/quote]

BiH teško da će biti lošije nego što jest. A ipak su neka ulaganja počela, da nije ove krize dešavale bi se tamo zanimljive stvari.

LKPC teško da će ikada loše poslovati. Zašto? Na dobrom su položaju.

[/quote]

Ne vjerujem , tržište je previše volatilno. Treba iskoristiti prilike i zaraditi brutalno.

Zezam se. Ogromna većina žena je sposobna da uskladi roditeljske i profesionalne obveze.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Situacija u BiH je koma po mojim informacijama.

U kojoj mjeri će to uticati na rad LKPC i u kojoj mjeri oni uopće ovise o stanju BH ekonomije ?

Bravo, ovo je krucijalno je pitanje. BiH je totalna koma [bye]
[/quote]

BiH teško da će biti lošije nego što jest. A ipak su neka ulaganja počela, da nije ove krize dešavale bi se tamo zanimljive stvari.

LKPC teško da će ikada loše poslovati. Zašto? Na dobrom su položaju.
[/quote]

BiH ima ogroman prostor za rast. Međutim, ne pratim u zadnje vrijeme.

[/quote]

Ne vjerujem , tržište je previše volatilno. Treba iskoristiti prilike i zaraditi brutalno.

Zezam se. Ogromna većina žena je sposobna da uskladi roditeljske i profesionalne obveze.
[/quote]
Dobro je čuti iskustva iz prve ruke ,to hrabri čovjeka .

U BiH ima jedna vrlo zanimljiva stvar a to jest da je dozvoljeno privatnim investitorima (čitaj stranim kapitalistima [cool]) graditi elektrane.
To nazivaju javno-privatnim partnerstvom. [lol]

No ono što je bitno jest da bi na račun elektrana u BiH sljedećih godina moglo stići X milijardi €. Ne uzimajući u obzir nikakva druga ulaganja u ostale djelatnosti.

U BiH ima jedna vrlo zanimljiva stvar a to jest da je dozvoljeno privatnim investitorima (čitaj stranim kapitalistima [cool]) graditi elektrane.
To nazivaju javno-privatnim partnerstvom. [lol]

No ono što je bitno jest da bi na račun elektrana u BiH sljedećih godina moglo stići X milijardi €. Ne uzimajući u obzir nikakva druga ulaganja u ostale djelatnosti.
[/quote]

Gdje namjeravaju graditi elektrane i kakve ? Ko su investitori ?

Investitori su pomalo zamaskirani, tipa dođe neki lokalni baja sa velikim parama ali koje nisu njegove. Nešto slično kao što je kod nas sa vjetroparkovima…

Čuo sam već za par lokacija. Koliko znam najviše ih je za sada u RS. Recimo biti će dogodine jedna elektrana kod Doboja. Gradi se i HE Mostarsko Blato.
Što se Hercegovine tiče, čuo sam za par potencijalnih projekata ali ne znam koliko su blizu realizacije.

Investitori su pomalo zamaskirani, tipa dođe neki lokalni baja sa velikim parama ali koje nisu njegove. Nešto slično kao što je kod nas sa vjetroparkovima…

Koliko ja znam kod nas se zna ko su investitori. Neka španjolska kompanija koja se dugo bavi vjetroelektranama. Ostatak je bila donacija EU za razvoj alternativnih izvora energija.

BIH je interesantna. Po meni imaju više prostora za razvoj nego HR.

Koliko ja znam kod nas se zna ko su investitori. Neka španjolska kompanija koja se dugo bavi vjetroelektranama. Ostatak je bila donacija EU za razvoj alternativnih izvora energija.

Krivo znaš ali nije ovo sad tema za to.

Slažem se, BiH je vrlo interesantna. Imaju goleme prirodne resurse koji su za sad samo malim dijelom iskorišteni. Ali morati će hitno riješiti prometnu infrastrukturu, ako ostane ovakvo stanje kakvo jest onda neće daleko dogurati.

Krivo znaš ali nije ovo sad tema za to.

Slažem se, BiH je vrlo interesantna. Imaju goleme prirodne resurse koji su za sad samo malim dijelom iskorišteni. Ali morati će hitno riješiti prometnu infrastrukturu, ako ostane ovakvo stanje kakvo jest onda neće daleko dogurati.
[/quote]

To su mi rekli ovi iz Končara. Onako usput, nisam se previše raspitivao.

Mislim da njima nije prometna infrastruktura toliko bitna koliko Hrvatskoj jer nemaju turizam.

New Report

Close