Što dalje ???????????????????
– stvarno je lijep ovaj rast.
– ali nikad nije pravocrtan.
– moji TA stručnjaci sada ili za tjedan dana planiraju i jedan manji pad.
– a sve opet ovisi o amerima, po njima se sve ravna.
– ja sam se riješila nekih slabije perspektivnih i slabije likvidnih dionica.
– imam nešto keša.
– ali odgovara mi i rast, još sam dosta u dionicama.
– za HT nisam ni sama pametna,
– tigrus ga je prodao na 208kn, ali po meni je sada opasno tu trejdati, nikada se ne zna kada će tu trezor uskočiti, a onda bi propustila i taj rast.
– opet nelikvidne koje nisu u modi, a vidjeli smo što je napravila lopinova LPLH.
– uglavnom trenutno mi odgovara i rast i pad.
– uvijek sam na dobitku.
– a najrađe bi nešto kupovala, ali stvarno nemam pojma što, HT ili neku na kojoj ću još uvijek uhvatiti dividendu.
– sutra se možda odlučim za nešto.
– I love this game.
Pozdrav !
ja sam prodao HT na 208 da dodjem do casha i kupim VDKT, DDJH i Tisak.
i naravo – da kapitaliziram dobit od 204 do 208.
VDKT je vec ostavrio +8%, a tisak i ddjh jos cekam.
[/quote]
Vidim da si zavađen sa brodarima i da kupuješ ne prema fundamentalnim pokazateljima i da
zanemaruješ kratkoročni efekt pozitivnih izvješća.Ćekaš da vrijeme izbriše loš rezultat,tj.igraš na
slabu memoriju ZSE.Možda je to i najbolje s obzirom da smo čista špekulativna burza,gdje su i veliki igrači zapostavili svoj osnovni zadatak da dionice drže u granicama fair vrijednosti.Špekulativni
kapital vlada,a to je idealno da "ekipa"napuca manje vrijedan papir ili sruši više vrijedan.
Inaće s obzirom na izvješće Viadukt je previsoko,Tisak bi treba niže nakon ovog zadnjeg izvješća,a
DDJH kao da se trudi da ništa ne zaradi.Sa Patriom i bez Patrie uvjek su na pozitivnoj nuli.
Što dalje ???????????????????
– stvarno je lijep ovaj rast.
– ali nikad nije pravocrtan.
– moji TA stručnjaci sada ili za tjedan dana planiraju i jedan manji pad.
– a sve opet ovisi o amerima, po njima se sve ravna.
– ja sam se riješila nekih slabije perspektivnih i slabije likvidnih dionica.
– imam nešto keša.
– ali odgovara mi i rast, još sam dosta u dionicama.
– za HT nisam ni sama pametna,
– tigrus ga je prodao na 208kn, ali po meni je sada opasno tu trejdati, nikada se ne zna kada će tu trezor uskočiti, a onda bi propustila i taj rast.
– opet nelikvidne koje nisu u modi, a vidjeli smo što je napravila lopinova LPLH.
– uglavnom trenutno mi odgovara i rast i pad.
– uvijek sam na dobitku.
– a najrađe bi nešto kupovala, ali stvarno nemam pojma što, HT ili neku na kojoj ću još uvijek uhvatiti dividendu.
– sutra se možda odlučim za nešto.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Vidim da si zavađen sa brodarima i da kupuješ ne prema fundamentalnim pokazateljima i da
zanemaruješ kratkoročni efekt pozitivnih izvješća.Ćekaš da vrijeme izbriše loš rezultat,tj.igraš na
slabu memoriju ZSE.Možda je to i najbolje s obzirom da smo čista špekulativna burza,gdje su i veliki igrači zapostavili svoj osnovni zadatak da dionice drže u granicama fair vrijednosti.Špekulativni
kapital vlada,a to je idealno da "ekipa"napuca manje vrijedan papir ili sruši više vrijedan.
Inaće s obzirom na izvješće Viadukt je previsoko,Tisak bi treba niže nakon ovog zadnjeg izvješća,a
DDJH kao da se trudi da ništa ne zaradi.Sa Patriom i bez Patrie uvjek su na pozitivnoj nuli.
[/quote]
Sve bi to bilo u redu da dionice nisu pale 90%.
fundamenti ne igraju preveliku ulogu kad su dionice jako podcjenjene.
po mome – jedino je bitno sto ce brze odskociti – tj. koji vlakic brze vozi u odredenom trenutku?
nisam zavaden sa brodarima.
imam i ULPL i JDPL
Lopina to je OK što se vratio špekulativno manipulativni kapital na burzu.
Što više špekulanata to življe.Što življe to više šansi za obrt i za zaradu.
Međutim,ipak treba špekulirati u stabilnim poduzećima sa podcijenjenim dionicama.
ELPR je pod stećajom,ali sam se ipak gura na kupnju 100 kom po 30 i proša.Dva tri dana ranije još 50.Danas je završio na 118.Skok gotovo 4 puta.Nije vrijeme za likovanje.Možda je ovo mrtav promet da bi navukli naivne na kupnju i da bi se istresli.Ipak je ovo firma pod stećajem.
Ali nije li možda potvrda da nema velike zarade bez velikog rizika.Novac se zarađuje dok krv teće
ulicama.Tako barem kaže iskustvo.
Danas na burzi.
– i danas sam prodavala.
– ali i kupovala HT, znam kako je skupo, ali nisam mogla odoljeti kad sam vidjela koliko je palo.
– zatim idem kupiti još malo više HT-a, ali preko druge brokerske kuće,
– i dok sam ja kucala naloge on opet odletio gore.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
– i jedna ti je narasla sitno a dvije pale.
– i što sada ?????????????
– I love this game.
Pozdrav !
– I hate this game
Pozdrav!
Keš ili dionice.
– sada tu ni sama nisam pametna.
– po meni ide jedan manji pad.
– dosta toga sam isprodavala, ali i dalje većim dijelom sam u dionicama, pretežno HT.
– evo danas je burza rasla, a ja umjesto bezobraznog bogaćenja danas otišla u gubitak.
– ipak se ne može svaki dan zarađivati.
– ali najgore mi je biti i malim dijelom u kešu.
– uvijek mislim kako propuštam divne prilike.
– a i propustila sam dosta toga, likvidnih, ERNT, INA.
– ali kad nisam imala novaca za sve svoje želje.
– nema veze, bitno je zarađivati na burzi pa bila to i LPLH.
– I love this game.
Pozdrav !
Mislim da smo i dalje in the mood
moguće rast, ako ne bude pad
– I hate this game.
Pozdrav !
HT.
– kad nemam pojma što bih kupovala, a moram uvijek nešto kupiti,
– onda kupim HT.
– to mi dođe kao da stavim novac na banku.
– pa ako je koja prilika, uvijek se može prodati malo HT-a.
– evo danas sam prodala dio PTKM, ali nalog još od prošlog tjedna, i još sam danas otvorila jedan dodatni nalog, dugo čekam i ništa, te onda dođe jedan bolesnik i sve počisti.
– isto tako gledam ATGR, oću neću prodati, i tako dok se ja mislim nestade nalog s kupnje.
– a stavim i jedan poveći nalog na HT, ali došla dva bildera puno jača od mene,
– ma prošao mi jedan nalog na jako niskoj cijeni, a s ovim drugim zakasnila sam cca 5min.
– I love this game.
Pozdrav !
HT.
– kad nemam pojma što bih kupovala, a moram uvijek nešto kupiti,
– onda kupim HT.
– to mi dođe kao da stavim novac na banku.
– pa ako je koja prilika, uvijek se može prodati malo HT-a.
– evo danas sam prodala dio PTKM, ali nalog još od prošlog tjedna, i još sam danas otvorila jedan dodatni nalog, dugo čekam i ništa, te onda dođe jedan bolesnik i sve počisti.
– isto tako gledam ATGR, oću neću prodati, i tako dok se ja mislim nestade nalog s kupnje.
– a stavim i jedan poveći nalog na HT, ali došla dva bildera puno jača od mene,
– ma prošao mi jedan nalog na jako niskoj cijeni, a s ovim drugim zakasnila sam cca 5min.
– I love this game.
Pozdrav !
Pa Ivana, ti samo drukaš, HT, pa HT. 🙂 a HT slabo ove dane, prošla dividenda pa vegetira. [smiley]