Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije mi jasno zbog čega Vlad nije moderiran, a Kokolina jeste. Vjeko, možeš li nam objasniti po čemu je Vlad bolji od Kokiline ? U čemu je razlika ?

meni je jedino jasno zakaj sam ja moderiran
pofuk

Lugušić u Kini toliko dobro zarađuje da vrlo rado pristaje o vlastitom trošku dolaziti na okupljanje BiH reprezentacije, s obzirom da su mu iz saveza rekli kako ne mogu priuštiti troškove za putovanje iz Kine.

Lopina će uskoro ući u nadzorni odbor LPLH, a vjerojatno će ga i neki drugi brodari angažirati kao savjetnika za procjenu imovine. Tako da ćemo biti u prilici prebaciti Lugušića po vrlo povoljnim cijenama.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Baron.

– njega ste mi stvarno jako brzo zaboravili.
– ipak je on moj najveći prijatelj s preko 100 nickova za prijateljstvom.

– sada je prešao na jedan drugi forum, na kojem se i ne piše tako puno, barem Baron tako kaže.
– a na tom forumu je dosta mojih prijatelja, Vlad, Ivek, Ententinis ….

– jedne noći prije cca desetak dana Baron je skroz puknuo.
– pisao je pamflete o demokraciji na svim temama,
– i od tada ga nema.

– ali pojavio se je na tom forumu kao Von Braun.
– i na ovome forumu je počeo s tim imenom,
– tada je se je nakrcao dionicama crobex 5.000 bodova i pisao kako to ide na 10.000 bodova.
– baš me zanima koliko će tamo izdržati.
– a već je počeo daviti i tamo ekipu.

– a sada piše pod motom.
– živjela sloboda i demokracija izražavanja na forumu.
– i sell in May ….
– jadan Baron skroz je prolupao.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. ali svi ti tipovi ne mogu izdržati a da mi ne navrete na ovu temu.
– je li tako gospođo Kokolinica ?????????

Gdje mi je gospodin Lopina ????

– pa evo podataka za LPLH.

– LPLH, e danas u dobrom minusu -13.99% .
– a možda je danas gospodin Lopina i izlazio, nikad se ne zna,
– promet, 7.632kn ,

– a da ne bi bilo neke zabune, o LPLH nemam pojma je li dobro ili nije.

– I love this game.
Pozdrav !

Ulazio,a ne izlazio.
Stajao na braniku,sam ispred blokade.I puklo me.Potrošio do posljednje kune.Volim kupovati jeftino
i to dionicu koja dosta pada,a trebala bi barem ostati na istome.
U odnosu na prije tri dana ništa loše se nije dogodilo.Dapače.BDI o kojem je LPLH najovisnija, jer je
većina brodova na spotu ,jako lijepo raste zadnjih dana što bi trebalo barem trebalo držati cijenu
dionice na istoj razini.
Valjda će početi rast kada bi trebala početi padati.
Dakle,fundamentalno još povoljnija kupnja od prije desetak dana kada sam se hvalisao rastom.
Ali ni skok od 70 na 105 nije baš malo u jedan mjesec.Premalo za prodaju.Vrijedi puno više.

Lugušić u Kini toliko dobro zarađuje da vrlo rado pristaje o vlastitom trošku dolaziti na okupljanje BiH reprezentacije, s obzirom da su mu iz saveza rekli kako ne mogu priuštiti troškove za putovanje iz Kine.

Lopina će uskoro ući u nadzorni odbor LPLH, a vjerojatno će ga i neki drugi brodari angažirati kao savjetnika za procjenu imovine. Tako da ćemo biti u prilici prebaciti Lugušića po vrlo povoljnim cijenama.

[/quote]
Neće me angažirati za procijenu imovine jer bi to bilo korektno i istinito i približno realnoj cijeni.
A ovako mogu kemijati kako hoće.
U NO LPLH teško.Tamo su stolice već podijeljene.Samo se nadam da vlasnicima u ovoj krizi
nedostaje kešovine pa će podijeliti dobre dividende.
Lugušić na brod može samo kao član posade.Imat će besplatan prevoz,hranu i spavanje jer ako bi
išao kao putnik,s obzirom na brzinu brodova LPLH ,došlo bi mu putovanje skuplje nego sa luksuznom
jahtom.
Inaće,informacije radi LPLH još nije dala FI2008.Izgleda da su poslali izvještaje o poslovanju sa
svojim brodovima.I to stvarno ide sporo.

Vrijedi puno više.

– znate li koliko vrijedi jedna slika ???????
– onoliko koliko je budala spremna platiti.

– I love this game.
Pozdrav !

Vrijedi puno više.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Ovisi ćija je slika.A što ako "budala"ima nosa i vidi buduću vrijednost i prepoznaje umjetnika.
Vrlo često se pokaže da je budala bio prodavač.
Vrijeme sve stavi na svoje mjesto.

Vrijedi puno više.

[/quote]

[lol]

Nego jedno pitanje za lopinu- koliko će brodari vrijediti ako vozarine ostanu par godina niže, što se već znalo događati u prošlosti?

When speculation has done its worst, two and two still make four.

[lol]

Nego jedno pitanje za lopinu- koliko će brodari vrijediti ako vozarine ostanu par godina niže, što se već znalo događati u prošlosti?

Vrijeme će staviti stvari na svoje mjesto. [cool]

Vrijeme će staviti stvari na svoje mjesto. [cool]

Naravno da hoće, bez daljnjega. Ali nisam siguran da su već sad brodari best buy. Oni jesu jeftini po imovini gledano, no mislim da će biti neugodnih iznenađenja u 1q, a i tokom godine. [sealed]

To i ja trubim već neko vrijeme ali optimisti prevladavaju… [sealed]

To i ja trubim već neko vrijeme ali optimisti prevladavaju… [sealed]

Po meni s razlogom, ali ne za sve dionice i sve firme.

New Report

Close