Još nisam čul da GA neko tak zove… [wink]
[/quote]
Uvijek sam sumljao, ivana7 mi je bila uvijek preagresivna za ženu…
[/quote]
Nije još žena, ali ima sve predispozicije da to jednog dana postane.
Definiraj normalan! [lol]
[/quote]
Osoba koja predivan proljetni dan ne provede na internet forumima.
Evo ja lijepo idem pisati prognozu za idući vikend.
– i uvijek neki padobranac, ovaj put padobranka, me izbaci iz takta.
– a sada nam Vi gospođo Mateja dajte prognozu za idući vikend.
– sve moje su do sada bile uspješne.
– ali zasto se niti jedne Vaše ne mogu sjetiti.
– I love this game.
Pozdrav !
Pregrube riječi koristiš …..Mateja se s tobom samo malo šalila….. obzirom da je ovo jedan poslovno-zabavni forum …..imaš prekruto shvačanje svega napisanog ….pogotovo kada si ti u pitanju….prava žena bi se ispričala kolegici kojoj je u afektu malo preoštro odgovorila ….
Evo ja lijepo idem pisati prognozu za idući vikend.
– i uvijek neki padobranac, ovaj put padobranka, me izbaci iz takta.
– a sada nam Vi gospođo Mateja dajte prognozu za idući vikend.
– sve moje su do sada bile uspješne.
– ali zasto se niti jedne Vaše ne mogu sjetiti.
– I love this game.
Pozdrav !
@Ivana7
molim te napiši prognozu…jedva čekam….
I like this game too…..
[thumbsup]
Osoba koja predivan proljetni dan ne provede na internet forumima.
Da nisi ovo napisal, točno bi se nekak usečal usamljeno.
[wink]
Neću ništa prognozirati jer je to besmisleno. Želim Vam skrenuti pažnju na činjenicu da slijedeći tjedan počinje nova serija tromjesečnih izvještaja u US. To bi moglo znatno utjecati na kretanje cijena dionica.
prava žena bi se ispričala kolegici kojoj je u afektu malo preoštro odgovorila ….
Šta je to prava žena ?
Još nisam čul da GA neko tak zove… [wink]
[/quote]
Uvijek sam sumljao, ivana7 mi je bila uvijek preagresivna za ženu…
[/quote]
Nije još žena, ali ima sve predispozicije da to jednog dana postane.
[/quote]
Za pocetak jedno brijanje ak padne [lol]
Ona koja ne zanovijeta … previse
Ili što bi amarikanci rekli low maintenance girl.
Šta je to prava žena ?
[/quote]
Ona koja ne zanovijeta … previse
[/quote]
Tekstovi koje piše ženska ruka uvijek imaju neku toplinu bez obzira na svijet virtualie,ne zgledaju kak da ih robot tipka ….prava žena se ne hvali svojim znanjima ,već čeka da ih drugi u njoj prepoznaju….pogotovo ,nikad ,baš nikad ne hvali se novcima i zaradom ….govori ,ali zna i šutjet kad treba ….ne napada prva ,ali se zna braniti….. nikad se ne svađa sa kolegicama kojih je ovdje ionako premalo….međusobno žene komuniciraju milozvučno i ugodno i nadasve opušteno…..
Tekstovi koje piše ženska ruka uvijek imaju neku toplinu bez obzira na svijet virtualie,ne zgledaju kak da ih robot tipka ….prava žena se ne hvali svojim znanjima ,već čeka da ih drugi u njoj prepoznaju….pogotovo ,nikad ,baš nikad ne hvali se novcima i zaradom ….govori ,ali zna i šutjet kad treba ….ne napada prva ,ali se zna braniti….. nikad se ne svađa sa kolegicama kojih je ovdje ionako premalo….međusobno žene komuniciraju milozvučno i ugodno i nadasve opušteno…..
Žene pišu i smrtne presude i dugogodišnje robije i otpuštanja s posla i još mnogo toga u čemu nema nikakve topline. To da "međusobno komuniciraju milozvučno i ugodno i nadasve opušteno" je moguće, ali ima i puno suprotnih primjera. Hvaljenje novcima i zaradom je znak nezrelosti i nema nikave veze sa spolom.
Inače i ti si počela pisati u crticama. To je neki novi trend ?