Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To za posjet Agrokoru nisam imao pojima a evo sad vidim i da je inverter postao link vezan za taj posjet.
Preuzimanja su realnost, svakodnevno barem ima jedan text o nekom preuzimanju u medijima
[/quote]

Unileveru može biti zanimljiva Zvijezda (Hellmans) ili Ledo (Algida/Magnum). Nema treće.
[/quote]

Nije li Ledo u suradnji s Mikom..? I pitanje je koliko je Zvijezda interesnantna Hellmansu i obrnuto..? U ovom trenutku tesko da ce ijedna dobrostojeca tvrtka htjeti ulaziti u takve aranzmane…
[/quote]

Dobrostojeće firme će upravo sad ući u takve aranžmane, a Zvijezda je vrlo interesantna Unileveru jer im je uostalom najveći konkurent u cijeloj regiji,kaj ne?

To za posjet Agrokoru nisam imao pojima a evo sad vidim i da je inverter postao link vezan za taj posjet.
Preuzimanja su realnost, svakodnevno barem ima jedan text o nekom preuzimanju u medijima
[/quote]

Unileveru može biti zanimljiva Zvijezda (Hellmans) ili Ledo (Algida/Magnum). Nema treće.
[/quote]

Nije li Ledo u suradnji s Mikom..? I pitanje je koliko je Zvijezda interesnantna Hellmansu i obrnuto..? U ovom trenutku tesko da ce ijedna dobrostojeca tvrtka htjeti ulaziti u takve aranzmane…
[/quote]

Dobrostojeće firme će upravo sad ući u takve aranžmane, a Zvijezda je vrlo interesantna Unileveru jer im je uostalom najveći konkurent u cijeloj regiji,kaj ne?
[/quote]

Istina, samo je pitanje isplativosti takvog aranzmana Zvijezdi sad kad joj vrijednost kotira nize nego kad je bila lagano napuhana… 😉 Se sjecas kako je INA dizala sama sebi cijenu kako bi cim bolje mogli ‘uci’ u aranzman s MOLom..? U biti je i logicno da malo tko zeli prodati svoje po manjoj cijeni ako moze za vecu… 😉

Ima li netko ideju zbog cega mi se stalno pojavljuje poruka "Sadržaj posta će se prikazati nakon odobrenja moderatora. Hvala na razumjevanju." prije nego se moj odgovor vidi..? I ima li nacina to iskljuciti, na drugim mjestima ovog foruma mi se tekst odmah objavljuje..? Unaprijed hvala. 😉

[/quote]

[/quote]

[/quote]

Ledo i Mlika su napravili lokalni cobranding. Nema veze Kraft sa Ledom nikakve.

I'LL BE BACK

Best buy IGH, DLKV, LKPC, JNAF, HDEL, VDKT, THNK, INGR, KOEI.

Eto za moju Ivančicu07 [kiss]

Za ove druge još ajde, čak i DLKV ako uspiju naći dovoljno posla, ali na čemu baziraš tako pozitivno očekivanje za HDEL?

Za ove druge još ajde, čak i DLKV ako uspiju naći dovoljno posla, ali na čemu baziraš tako pozitivno očekivanje za HDEL?

Što je tu čudno, čovjek je prepisao svoj portfelj i sad preporučuje da kupujemo od njega [lol]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

eto i meni je hdel bila izvrsna čitavih 7 dana .. a kako stvari stoje bit će i ponovo

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Ipak nas najviše zanima što će biti danas na burzi.

– jučer je kod nas burza poludila.
– ali i kod amera još duplo više.
– sada ujutro treba vidjeti EU, i to je to.

– ja ću ipak sada skinuti sve prodajne naloge.
– vidim velike šanse i za današnji rast, previše smo pali.

– prognoza, siguran rast do otvaranja amera,
– jedino je nezgodno što su oni jučer jako puno rasli te opravdano sumnjam kako bi mogli na otvaranju i pasti, ali i kod njih je dosta toga prejeftino.

uglavnom ja tipujem na rast.

– I love this game.
Pozdrav !

i vi volite kad raste! [rolleyes]

"Mir s Vama"

– ja ću ipak sada skinuti sve prodajne naloge.
– vidim velike šanse i za današnji rast, previše smo pali.

– prognoza, siguran rast do otvaranja amera,
– jedino je nezgodno što su oni jučer jako puno rasli te opravdano sumnjam kako bi mogli na otvaranju i pasti, ali i kod njih je dosta toga prejeftino.

– i opet jedna stvarno uspješna prognoza za danas.
– pogađam nema što.

– do podne smo stvarno lijepo rasli, a poslijepodne očekivano padali.
– i kod amera također pogodila, poslije velikog rasta jednostavno je morao ići pad.

– I love this game.
Pozdrav !

– imam i ja od tog miksa dionica 6.
– ali ovo nije tema pokažimo ili drukajmo s svojim portfeljem.
– tu pišemo o pojedinim dionicama.
– barem napiši uz svaku i zašto bi to bio best bay.

– I love this game.
Pozdrav !

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Jako hrabro. Ovo bi se moglo nazvati ZSE ultra long.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Jako hrabro. Ovo bi se moglo nazvati ZSE ultra long.

[/quote]
ultra long pušing?

"Mir s Vama"

New Report

Close