Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To za posjet Agrokoru nisam imao pojima a evo sad vidim i da je inverter postao link vezan za taj posjet.
Preuzimanja su realnost, svakodnevno barem ima jedan text o nekom preuzimanju u medijima
[/quote]

Unileveru može biti zanimljiva Zvijezda (Hellmans) ili Ledo (Algida/Magnum). Nema treće.

I'LL BE BACK

Burza poludi.

– kako i zašto nemam pojma.
– ali je zbilja lijepo gledati ovaj rast, zar ne gospon Vlad.
– i zbilja je divno u ovim trenutcima biti u dionicama.
– o zaradama neću jer Vas to živcira.

– I love this game.
Pozdrav svim kešolovcima i mome dragom Vladu.

Pusti Vlada na miru, pretjerala si.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Dio Agrokora će sigurno u strano vlasništvo, Todoriću treba svježi kapital i uskoro možemo očekivati ulazak nekog ozbiljnog igrača. Možda to bude neki fond pa se sve svede na fin. injekciju. Ali možda bude i neki strateški parner. Tu su 2 varijante. Prva: ulazak u vlasništvo Agrokora i druga ulazak u jednu od članica Agrokora. Npr. Konzum. Trenutno je malo vjerojatan izlazak Agrokorovih dionica na burzu kroz javnu ponudu, ali ni to nije isklučeno u nekom budućem razdoblju. A možda dođe i do razmjene dionica između Konzuma i Mercatora iako to trenutno i nije izgledno. Uglavnom, bit će zanimljivo zato što je Agrokor u svakom trenutku i lovac i lovina.

Prodaja neke komponente agrokora je najizglednija opcija

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Izgleda da je danas bilo što bilo best buy. Ja na žalost ostao 50% u cashu.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

ušao sam 100%u dionice ali bojim se ovih vijesti iz naše države

Ti si normalna osoba, šta ti radiš na ovoj temi ?

[/quote]

žali što nije lud ko ostali [tongue] [lol]

I'LL BE BACK

[/quote]

[/quote]

Ako bude uporan dostići će nas jednog dana [smiley]

skovacin je na forumu i TK u ova vremena – ne može bit normalan nikako [smiley]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

[/quote]

[/quote]

…ma meni morate zahvaliti za ovaj rast…kad sam kupovao išlo je dole…pa pomislih kada prodam ići će gore… i tako odlučih izaći iz dvije- thnk i viro -samo da bi krenulo-konačno… i…JUPIIIIIIIIIIIIIIII…UPALILO JEEEEEEE. iako sam malo u (-) radi ovih koje prodah za zamku…al neka…ovo drugo ode u neboooo…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

skovacin je na forumu i TK u ova vremena – ne može bit normalan nikako [smiley]

Bitno je da se mi ovdje dobro zabavljamo. Money can’t buy love. Y’all ain’t losin’ much 🙂

Rekoh ajd da pogledam kakve se to dividendne dionice nude u USA… Slika u prilogu je… slikovita… [lol]

Naći tu par njih koje vjerojatno neće propasti, to je posao a ne HT.

New Report

Close