Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nisam htio pisati niš loše protiv ht-a, ali me ivana raspizdila… Sorry mirko25…

– nedaj se ljubavi,
– nemoj da te nitko raspizdi.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Moraš imati strpljenja sa djecom, odrastanje je težak proces.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Ivana, ti samo ekipi uvaljuješ ht, a ako ćemo o likvidnosti ima puno boljih dionica, kao koei, ali kad ti to neko veli tebi se malo zacrni u očima, jer ga imaš još za iskrcat.

– ej, nikoga ja ne uvaljujem u HT.
– pa pisala sam kako je to za mene obveznica AAA.
– tu sigurno neću puno zaradioti, ali ipak gledam i na sigurnost.

– pa pisala sam i u koliko se dionica nalazim.
– ali to Vam sve dođe cca HT 1/3 , likvidne 1/3, nelikvidne 1/3, plus neke druge investicije koje nisu dionice.
– radujem se i ja ovom rastu jer moj portfelj bez obzira na HT lijepo raste.

– samo mi na kraju nemojte opet plakati.
– Vlad mi je dojavio kako će opet postati one nezgodne targete ali kada dođe vrijeme za to.
– tu Vam nema šale jer su formacije već odrađene.
– a nema Vam ni Barona, odnosno ima ga ali malo drukčije piše dok ne isproda ovo što je kupio.
– tako će Vam opet biti dosta crnila i crnih kronika na ovom forumu.

– ali zašto ne zaraditi dok se može, je li tako gospon Vlad.

– I love this game.
Pozdrav !

Burza poludi.

– kako i zašto nemam pojma.
– ali je zbilja lijepo gledati ovaj rast, zar ne gospon Vlad.
– i zbilja je divno u ovim trenutcima biti u dionicama.
– o zaradama neću jer Vas to živcira.

– I love this game.
Pozdrav svim kešolovcima i mome dragom Vladu.

Burza poludi.

– I love this game.

Oooo da, sinjorina Ivana, ali u kojim dionicama? TNPL-R-A???
Sad kad je sve zeleno, može li kakav naputak gdje bude jače zeleno?

Iskreno u sljedećih nekoliko mjeseci očekujem preuzimanje neke jače firme izlistane na zse.
Naravno da to nemora biti Petrokemija na koju mnoge asocira moj nick, mogu to biti i neke druge firme.
Sve više i više čitam o nekim preuzimanjima odnosno kupnji dionica pojedinih firmi i razmišljam koliko ima u nas kvalitetnih firmi izlistanih na zse koje je ova korekcija zatukla u crnu zemlju.
Kvalitetne firme moraju biti zanimljive velikim igračima iz iste branše.
Uzmimo tržišne kapitalizacije jakih firmi u RH npr:
KOEI
IGH
LEDO
DLKV
PTKM
JDPL
ATPL
DDJH
i još mnoge druge pri ovim cijenama a pri znacima nekakvog kakvog takog oporavka moraju biti zanimljivi firmama iz ist branše
ATPL i JDPL moraju biti zanimljivi bilo kojem jačem svjetskom brodaru
PTKM s njom Yara već surađuje
DDJH surađuje već s Patriom
LEDO već surađuje s Milkom.
itd
Iskreno smatram da u ovim kriznim vremenima mora doći do nekog preuzimanja

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

netko naš mora preuzeti nekoga stranog, s time se slažem 😀

Ostalo ne želim niti čuti! :grrr:

Burza poludi.

– I love this game.

Vlad ti je otiša ća ,naljutija se nešto.Koincidencija njegovom odlasku je zelenilo na burzi.Čovjeku je muka od zelenila na burzi,a i proljeće je došlo,a čovjeku je zmija u džepu.Samo očekujem da bude od riječi,jer je dosta ljudi nasjelo na njegove nabiflane teorije.

Iskreno u sljedećih nekoliko mjeseci očekujem preuzimanje neke jače firme izlistane na zse.
Naravno da to nemora biti Petrokemija na koju mnoge asocira moj nick, mogu to biti i neke druge firme.
Sve više i više čitam o nekim preuzimanjima odnosno kupnji dionica pojedinih firmi i razmišljam koliko ima u nas kvalitetnih firmi izlistanih na zse koje je ova korekcija zatukla u crnu zemlju.
Kvalitetne firme moraju biti zanimljive velikim igračima iz iste branše.
Uzmimo tržišne kapitalizacije jakih firmi u RH npr:
KOEI
IGH
LEDO
DLKV
PTKM
JDPL
ATPL
DDJH
i još mnoge druge pri ovim cijenama a pri znacima nekakvog kakvog takog oporavka moraju biti zanimljivi firmama iz ist branše
ATPL i JDPL moraju biti zanimljivi bilo kojem jačem svjetskom brodaru
PTKM s njom Yara već surađuje
DDJH surađuje već s Patriom
LEDO već surađuje s Milkom.
itd

pa nije li upravo nekidan u posjet Arokoru dosao osobno vlasnik Unilevera.Sad se pitam dali ima istine u pricama o prodaji Agrokora ili mozda kojeg njnegovog dijela,da sad ne nabrajam.

p.s.

mije navlacenje vec cisto razmisljam a vrijeme ce pokazati dali ima istine ili ne.

http://www.poslovni.hr/111659.aspx ima li netko cjeli text??????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

To za posjet Agrokoru nisam imao pojima a evo sad vidim i da je inverter postao link vezan za taj posjet.
Preuzimanja su realnost, svakodnevno barem ima jedan text o nekom preuzimanju u medijima

glavna bi zvijezda mogla biti dionica Sun Microsystemsa nakon vijesti da bi IBM mogao preuzeti tu tehnološku kompaniju. 18.03.2009

EBRD zainteresiran za udjel u Parex banci 18.03.2009

Kineske vlasti odbile su u srijedu ponudu najvećeg svjetskog proizvođača bezalkoholnih pića Coca-Cole za preuzimanje kompanije China Huiyuan Juice Group, vodećeg kineskog proizvođača voćnih sokova. 18.03.2009

EU odobrio BASF-ovo preuzimanje Cibe 13.03.2009

Švicarski div Roche dogovorio preuzimanje Genentecha 12.03.2009

Merck kupuje Schering-Plough 09.03.2009

Dio Agrokora će sigurno u strano vlasništvo, Todoriću treba svježi kapital i uskoro možemo očekivati ulazak nekog ozbiljnog igrača. Možda to bude neki fond pa se sve svede na fin. injekciju. Ali možda bude i neki strateški parner. Tu su 2 varijante. Prva: ulazak u vlasništvo Agrokora i druga ulazak u jednu od članica Agrokora. Npr. Konzum. Trenutno je malo vjerojatan izlazak Agrokorovih dionica na burzu kroz javnu ponudu, ali ni to nije isklučeno u nekom budućem razdoblju. A možda dođe i do razmjene dionica između Konzuma i Mercatora iako to trenutno i nije izgledno. Uglavnom, bit će zanimljivo zato što je Agrokor u svakom trenutku i lovac i lovina.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

New Report

Close