Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Delistiranje je moguće, ali samo kao strah od nekog vanjskog napadanja u trenucima dok su dionice iznimno niske prema trž. kapitalitzaciji. Iako je po meni ta vijest što se Todex-a tiče došla direktno od njih kako bi zaplašili daljnje kupce, što se uočava na tržištu jer pokazuje mlaku reakciju od strane samog Agrokora. Ako je bila istinita, opet je došla od strane Agrokora kao što sam Vlad111 kaže.
Zaključak: AGROKOR je tu vijest proslijedio, zašto, za sada se samo zna, mogućnosti su dvje.
Vidite što je psihologija, LEDO na 21.000 je bio potcijenjen kao i Belje, moš misliti, a sada je Belje na 60 kuna i LEDO na 2900 i malo ih tko želi, čast izuzecima.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

LEDO na 21.000 je bio potcijenjen kao i Belje, moš misliti, a sada je Belje na 60 kuna i LEDO na 2900 i malo ih tko želi, čast izuzecima.

Ledo žele strane multinacionalke. Meni dovoljno [thumbsup]

I'LL BE BACK

Dečki ne kužim zašto spominjete strah od preuzimanja u kontekstu delistanja……………..pa ne mislite valjda da bi netko preuzimao Agrokor ili neku njegovu članicu kupujući na burzi……………to se riješi odlaskom direktno kod Todorića, kao što su to napravili ovi iz Unilevera

@j(a)ovanka tolstoj

čitav rat i mir, gđa tolstojko, koji ispisaste ovdje definitivno jest kompenzacija za nešto (izgled,pamet,obitelj,djecu…??)
a cijela vaša ekipa fin stručnjaka može zajedno rješavati npr. jako složen IQ test.
ja ću ga vjerojatno riješiti ca 2 puta brže i točnije nego svi oni zajedno.
znate zašto?
zato što je IQ grupe otprilike jednak IQ-u najpotentnijeg [tongue] pojedinca te grupe.
moj savjet je da ispitate potenciju svakog pojedinog člana vaše grupe fin stožera.
pa kada ustanovite da je potencija najpotentnijeg slabija od one jedinstvene na ca 33000 ljudova (a da biste to ustanovili trebate imati veeeliko iskustvo), onda ćete vidjeti da ni on, ni grupa nemaju šanse kontra mene.
može sam stvarno prepotentan. [lol]

Što ti kompenziraš, čovječe? [bye]
Ohladi malo.
[/quote]
šjor tančina, srdačan pozdrav [bye]
[/quote]

Vlad pretjerao si, možda bi se trebao malo odmoriti od burze.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

ono o todexu je istina: postoji želja/namjera za delistanjem.
za sada neuslišena/osujećena rispektivli.

Čujte, dajte molim vas neki link ili citirajte Todorića di on to veli.Ak nemrete, onda je to samo još jedan druk i širenje dezinformacija. Buju vas zmoderirali i di smo onda,bik mamicu.
Dajte nam vi rađe nekaj odtehnicirajte,vama više verujem neg onim cromanima.
Imate moju podršku,Brankica M.
[/quote]
evo, sve piše crno na sivo.
ali, znam, vi ste detaljisti.
ništa bez ovjere javnog bilježnika.
strpljenja, zato.

p.s.
nakon želja/molitvi mnogih, odlazim s tupika TA.
vrijeme je dolazalo da sam obični druker (hajduka) i pacer (dobro gazim, dobro).
a stranice TA prepuštam prof.dr. sopranu, prof.em. namiguši, doc.dr. tenkisti, a posebice neumornom prof.dr. trosjedu.
svaku sreću u gingolavanju po valovima.

p.p.s.
sp500 ima 5 formacija koje ga vode na razine 380-400.
naravno, ovo je običan druk.
slatko se nasmijite i recite abudaletinetivelike,većunisanvidija.
gudbaus

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Ako si tako siguran u sebe, zašto si slao one novinarske floskule (kasnije službeno demantirane) okolo po topicima? Šta će ti to? Još uvijek nema odgovora… [cry]

I'LL BE BACK

A u PM ovih inžinjera ako će te pisat ono što mislite pišite ,a ako nećete da pišete odjavite se sa poslovnog .Svijet ide dalje nema nezamjenjivih!

Čujte, dajte molim vas neki link ili citirajte Todorića di on to veli.Ak nemrete, onda je to samo još jedan druk i širenje dezinformacija. Buju vas zmoderirali i di smo onda,bik mamicu.
[/quote]
strpljenja, zato.

p.s.
vrijeme je dolazalo da sam obični druker (hajduka) i pacer (dobro gazim, dobro).
a stranice TA prepuštam prof.dr. sopranu, prof.em. namiguši, doc.dr. tenkisti, a posebice neumornom prof.dr. trosjedu.

p.p.s.
gudbaus
[/quote]
Ajde Vlad nemoj se ponašat ka "Mare Mulica".
Ima nas još što te čitamo.

Korkyra

Moje mišljenje je da neke firme ne žele da budu po ovakvim cijenama mogući ulazak nepoželjnog partnera,preuzimanje.

Dečki ne kužim zašto spominjete strah od preuzimanja u kontekstu delistanja……………..pa ne mislite valjda da bi netko preuzimao Agrokor ili neku njegovu članicu kupujući na burzi……………to se riješi odlaskom direktno kod Todorića, kao što su to napravili ovi iz Unilevera

Što misliš tko je dizao JMNC i KNZM nebesa?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

[/quote]
strpljenja, zato.

p.s.

p.p.s.
gudbaus
[/quote]

nemojte Vase velicanstvo, ‘ljeba vam!
[cry] [cry]

ipak ste Vi, SVE pogodili (kako napisaste u trenutku prosvjetljenja), a uz to ste i najpametniji (kako primjetiste stranicu prije), oprostite sto sam u to par puta posumnjao, necu nikad vise, i Tonyiju cu objasnit da se to nikako ne smije, jer se u vas genije ne smije sumnjati.
amen[kiss]

PS-ima SPX i odradjenih 300 formacija za 4000pts, samo krucijalno pitanje je KADA! [thumbsup]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Sve što je pisalo u članku su insajderske info. iz Agrokora!
gosp. nedodirljivi je odmah po objavi "reagirao" i neki su dobro dobili po zubima, dok su drugi tražili načine da osujete tu točku zakona o delistingu !
Ako očekujete da ćete o takvim stvarima čitati u dnevnim novinama onda ste stvarno naivni [shocked]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close