Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@j(a)ovanka tolstoj

čitav rat i mir, gđa tolstojko, koji ispisaste ovdje definitivno jest kompenzacija za nešto (izgled,pamet,obitelj,djecu…??)
a cijela vaša ekipa fin stručnjaka može zajedno rješavati npr. jako složen IQ test.
ja ću ga vjerojatno riješiti ca 2 puta brže i točnije nego svi oni zajedno.
znate zašto?
zato što je IQ grupe otprilike jednak IQ-u najpotentnijeg [tongue] pojedinca te grupe.
moj savjet je da ispitate potenciju svakog pojedinog člana vaše grupe fin stožera.
pa kada ustanovite da je potencija najpotentnijeg slabija od one jedinstvene na ca 33000 ljudova (a da biste to ustanovili trebate imati veeeliko iskustvo), onda ćete vidjeti da ni on, ni grupa nemaju šanse kontra mene.
može sam stvarno prepotentan. [lol]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Nemoj me krivo shvatiti, nemam ja ništa protiv PTKM, čak sam je uvrstio među best buy na ovom topicu.
Ne mislim da je PTKM išta bolja kupnja od nekih drugih koje su već sad preko BV,dapače. PTKM će još dugo dugo biti jeftina dionica.

Oprosti ove dvije rečenice ne mogu povezati

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

p.s.
možda bi bilo dobro da promijenite ime iz j(a)o!vanka u jes!unutra.
mislim da bi u tom slučaju pisanija bila značajno reducirana.

Ajde Ivana daj jednu dobru likvidnu dionicu koja je podcjenjena eventualno isplaćuje dividendu a da nije HT.

– kod bilo koje investicije ja najprije gledam FA, pa tek onda TA.
– evo tu na ovoj temi sam pisala i za ADRS, netko pitao.
– mislim kako sam tu sve točno napisala, a dodala sam kako je i on isto dobar ali na određenoj cijeni.
– znači dugoročno, ima puno boljih investicija od ADRS.

– ali moj stručni stožer za financijska ulaganja je upravo uočio na toj dionici dno.
– svi, ama baš svi parametri TA su ukazivali kako je to jako povoljna investicija ali za desetak dana.
– svi naši TA stručnjaci, uključujući i Vlada, pretežno se bave crobexom, daxom, dowom, ali rijetki i nekim našim dionicama.
– bilo bi mi drago kada bi Vlad došao na ove stranice rašćistiti neke stvari,
– barem da mi javno odgovori na neka pitanja.
– ali on, kao i većina se tu dođu samo malo zahebavati.
i za njih sam izgleda jako nezgodna.

– evo moja ekipa se je nakrcala s ADRS.
– digla se je i cijena.
– sada će najvjerojatnije ići iskrcaj, ili je već i započeo.
– takva su vremena.

– samo ne znam kako će Vam ova informacija pomoći, jer se je i cijena već dobro digla.
– a pitajte slobodno bilo koga TA poznavaoca neka Vam prevede što znače svi ti parametri na ADRS.
– ali je iste trebalo uočiti dosta prije.

– trenutno postoje još dvije dionice, ali to će se kupiti kada se proda ADRS.
– tako ništa od informacije.

– i tko kaže kako se kod nas ne može zaraditi ?????????

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
da.
pretpostavljam da jesi.
ne volim nezgodne.
da si bar kao brankica.

Nemoj me krivo shvatiti, nemam ja ništa protiv PTKM, čak sam je uvrstio među best buy na ovom topicu.
Ne mislim da je PTKM išta bolja kupnja od nekih drugih koje su već sad preko BV,dapače. PTKM će još dugo dugo biti jeftina dionica.

Oprosti ove dvije rečenice ne mogu povezati

[/quote]

jako dugi rok. Moći će se čuda napraviti s drugim dionicama u međuvremnenu. ali na ulaz sada pa za recimo 10-ak godina vrlo je moguća najveća multiplikacija upravo na PTKM.

I'LL BE BACK

@j(a)ovanka tolstoj

čitav rat i mir, gđa tolstojko, koji ispisaste ovdje definitivno jest kompenzacija za nešto (izgled,pamet,obitelj,djecu…??)
a cijela vaša ekipa fin stručnjaka može zajedno rješavati npr. jako složen IQ test.
znate zašto?
zato što je IQ grupe otprilike jednak IQ-u najpotentnijeg [tongue] pojedinca te grupe.
moj savjet je da ispitate potenciju svakog pojedinog člana vaše grupe fin stožera.
pa kada ustanovite da je potencija najpotentnijeg slabija od one jedinstvene na ca 33000 ljudova (a da biste to ustanovili trebate imati veeeliko iskustvo), onda ćete vidjeti da ni on, ni grupa nemaju šanse kontra mene.

Što ti kompenziraš, čovječe? [bye]
Ohladi malo.

@j(a)ovanka tolstoj

znate zašto?

Što ti kompenziraš, čovječe? [bye]
Ohladi malo.
[/quote]
šjor tančina, srdačan pozdrav [bye]

ono o todexu je istina: postoji želja/namjera za delistanjem.
za sada neuslišena/osujećena rispektivli.

za sada neuslišena/osujećena ripektivli.

Kako znaš da je istina? Kako znaš da nije patka?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Da tebe su prvog obavijestili.

Dokaži da je ono za Todex istina. Imaš li službenu potvrdu da je to zaista tako ili se i dalje oslanjaš na novinarske patke? Da li si ikada poslao službeni demantij na ERNT? ATGR? s obzirom da je isti objavljen na burzi? I na kraju, zašto si slao taj text okolo po temama i podcrtavao onu rečenicu di se spominje sektor na čiji topic si slao tekst?

I'LL BE BACK

za sada neuslišena/osujećena rispektivli.

Čujte, dajte molim vas neki link ili citirajte Todorića di on to veli.Ak nemrete, onda je to samo još jedan druk i širenje dezinformacija. Buju vas zmoderirali i di smo onda,bik mamicu.
Dajte nam vi rađe nekaj odtehnicirajte,vama više verujem neg onim cromanima.
Imate moju podršku,Brankica M.

New Report

Close