Da, Herbos će bankrotirati, a dobili su 3 milje eura od prodaje programa materijala za graditeljstvo, daju milju kuna u donacijama, imaju dobit od 8 milja kuna, imaju još 20 ha zemlje u centru Siska za prodat kad se budu preseljavali, evo i saznao sam da zapošljavaju nove ljude ovaj mjesec. Jeli se to tebi čini na firmu koja propada? [huh]
Više o zapošljavanju na:
http://www.posao.hr/oglasi/agronom/188999/
http://www.posao.hr/oglasi/diplomirani-ekonomist-za-financije/189572/
http://www.posao.hr/oglasi/ekoloski-tehnicar/189059/
http://www.posao.hr/oglasi/diplomirani-inzenjer-kemije/189041/
http://www.posao.hr/oglasi/agronom/188985/
[/quote]
Ne živciraj se to su samo obični drukeri.
alo ivana, lijepo tu svako malo pitaš za koji prijedlog za buy i žališ se kako ljudi ništa ne navode, a sad se na veliko hvališ kako imaš dobre pickove i kako fino odrađuju – ali ih ne želiš navoditi. za prijedloge pitaš, a onda napišeš da ih imaš ko pljeve, ali ih nećeš otkriti. pa kako sad to?
ajde otkrij te svoje zicere unaprijed.
…imaš pravo…pa neka i ona podijeli nešto sa nama…
[/quote]
Ziceri su poslovna tajna dok smo u fazi akumulacije pa makar bili i mali investitori.Ivana je za ZSE
veliki investitor i sigurno nećete dobiti informaciju od nje za njene zicere,naročito ako se radi o nelikvidnim koje treba skupljati pomalo,potiho da cijena previše ne skoći.Kada se nakrca dobit ćete
informaciju,možda ne od nje nego od satelita.Ona djeluje timski,a to je jako pametno.
Tada bi ta dionica već trebala biti u rastu.
Sve je to OK ali ne vidim čemu ova tema i čemu njezino stalno pisanje ako ne želi podijeliti nikakvu informaciju? Zar je onda čudno da niti drugi ne žele podijeliti s njom nijednu dobru info, već svi uglavnom dijele prodajne savjete…………. [smiley]
skuplja ivana7 skuplja info….svakome nesto pobjegne…..al zato njoj ne pobjegne ne brinite….samo ht…svaka 2 rijec…..izgleda da iskrcava ht i ulazi u druge dionice….ima puno boljih prilika…..no o tome cemo kad se nakrcamo…… [cool]
Dobro ste to uočili, ajde Ivana, budi dobra pa navedi 2-3 po tebi dobra ulaganja u dionice osim HT-a, pa da ova tema malo dobije na kredibilitetu.
Ne sjećam se da si ikad napisala preporuku kupnje ičega osim HT-a. A kažeš da u portfelju imaš 26 dionica. (btw, volio bih da malo prodiskutiramo ono o prevelikoj diverzifikaciji, nisi mi ništa odgovorila)
skuplja ivana7 skuplja info….svakome nesto pobjegne…..al zato njoj ne pobjegne ne brinite….samo ht…svaka 2 rijec…..izgleda da iskrcava ht i ulazi u druge dionice….ima puno boljih prilika…..no o tome cemo kad se nakrcamo…… [cool]
Stara škola drukanja [lol] [lol]
Meni kaže prosječan ulaz 230 kn pa "sretan" sad treba vidit kud će cjena pa reinvestirat meni se sliju solidni novci od HT pa ne vidim razlog zašto napuštat dionicu,već sad služi kao odlična investicijska baza pa dividendu gurat na burzu na banku u druge dionice itd itd.
Zašto portfelje ne razbiti na ht atpl igh dlkv kras koei i nešto keša?
Ok, sve razumijem ali zbog cega KOEI, zbog cega bi to bila dobra investicija..? Po cemu bi KOEI bio naprimjer bolji od HTa..?
[/quote]
Ha da znam da će koei bit bolja investicija od HT proda bi ht i sve uvalija u koei [lol]
Njega sam napisao zato što je zadnjih dana puno brže propadao nego ostale dionice,neki je pušing sa tramvajem i burza obično puno više reagira nego što treba.
Ok, sve razumijem ali zbog cega KOEI, zbog cega bi to bila dobra investicija..? Po cemu bi KOEI bio naprimjer bolji od HTa..?
– to svakako nije dobra investicija.
– KOEI nije bolji od HT-a.
– KOEI ipak trenutno ima poslovnih problema i ne ide mu baš o.k.
– HT, nema poslovnih problema i ide mu o.k.
– samo sada tu imamo situaciju, loša firma dobra dionica i obrnuto.
– kod KOEI je to jeftina dionica.
– imam i ja malo dionica KOEI.
– I love this game.
Pozdrav !
– I love this game.
Pozdrav !
KOEI, PTKM,KORF imaju isti problem, a to je KD Investment( KD Victoria, Bank of NY) s tim da PTKM je najbliži tom rješenju odnosno kompletnom izlasku tih fondova.
Kada jednog dana dođe do bull runa, najveći uzlet će imati dionice koje imaju kvalitetnu strukturu dioničara.
– I love this game.
Pozdrav !
KOEI, PTKM,KORF imaju isti problem, a to je KD Investment( KD Victoria, Bank of NY) s tim da PTKM je najbliži tom rješenju odnosno kompletnom izlasku tih fondova.
Kada jednog dana dođe do bull runa, najveći uzlet će imati dionice koje imaju kvalitetnu strukturu dioničara.
[/quote]
KOEI i PTKM stvarno imaju isti problem. Samo on se ne zove KD investment, nego država. Problem PTKM i jeste vlasnička struktura. Ako bi država smanjila svoj udio PTKM bi znatno narastao. To je u ovom trenutku malo vjerojatno.