Gdje si bila sve ove dane ?
– a trošim svoje novce pa ti se ne trebam ispovijedati.
– opet se je lijepo zaradilo na burzi.
– moj mali stručni stožer za financijska ulaganja se je počeo s Vladom prepucavati na forumu.
– hebiga Vlad, bolji su od tebe.
– ali ja te nikada nisam potcjenjivala.
– isto kako je ova kriza tebe natjerala na učenje,
– par tvojih rečenica je i mene prosvijetlilo, naročito ono 2:1.
– na ovoj temi je bilo zbilja tiho, isto kao i na TA.
– i na kraju većina završila u IGH i DLKV.
– ali kada se nakrcate i vidite neke stvari slobodno onda to isto tu i pišite.
– sada se opet nikome ne da pisati, jer možda tako i ne bude.
– ali ako budemo rasli, e onda će opet puno njih biti pametnih.
– tržište je zbilja nigdje,
– ali svako toliko se i pruži koja fenomenalna prilika za zaraditi 15-50%.
– i te prilike je zbilja šteta ne iskoristiti.
– kakvu situaciju vidim , ne bi tu pisala.
– jer sam postala 2 grafa na temi TA,
– jedan je za amere, a drugi za naše tržište (taj je i puno kvalitetniji), te obratite pažnju na impuls.
– I love this game.
Pozdrav !
TA.
– koliko ulažem u znanje može se lako i vidjeti.
– evo tamo sam postala i svoje prve grafove.
– nisu ono još tip top, što se urednosti tiče.
– ali ono najvažnije se može vidjeti.
– i stvarno sam imala tremu kako će stručna zajednica prihvatiti taj moj uradak.
– evo ipak sam zadovoljna,
– duplo bolje sam ocijenjena nego Vlad za svoje šampone.
– I love this game.
Pozdrav !
– a trošim svoje novce pa ti se ne trebam ispovijedati.
Misliš djedove novce. Dobro u neku ruku i jesu tvoji jer ćeš ih naslijediti. Nisam te pitao koliko si trošila i na što si trošila. Srećom ja te ne hranim pa me i ne zanima.
Ivka. Kakavo je tvoje mišljenje o Adrisu. Meni ja ta dionica nejasna. Puni su casha, relativno defanzivna industrija, mirovinci kupuju. Međutim dionica stalno pada. Zašto ?
Slika je fenomenalna. Osim likovnog šta je još danas radili u školi ?
Kakavo je tvoje mišljenje o Adrisu. Meni ja ta dionica nejasna. Puni su casha, relativno defanzivna industrija, mirovinci kupuju. Međutim dionica stalno pada. Zašto ?
– još odavno sam na ovoj temi napisala kako sam to prodala.
– i onda skupim jedinice, jer nekima to nije drago čuti.
– ali tu se sve odvijalo logično.
– ova naša divna i prekrasna politika je uspijela uništiti još jednu našu uspiješnu firmu.
– niti im je prva, a niti neće biti zadnja.
– najprije cigarete poskupljuju, a ne znaju ni koliko.
– pa će cigarete opet poskupiti i Mallboro će cijenovno biti jednak Ronhilu.
– i tko će onda kupovati Ronhil.
– pa ove zabrane pušenja u kafićima,
– samo ne znam odakle će taj manjak love nadoknaditi u proračinu.
– vjerojatno će opet poskupiti cigarete.
– a tada Vam dolazi šverc cigara.
– a što će nam te cigare kada možemo konzumirati domaću buniku i domaće trave koje su puno bolje i kvalitetnije nego te cigarete.
– tako ćemo trošiti domaće, i nećemo plaćati sve te namete.
– I love this game.
Pozdrav !
maxmini@ to radi i 1 generacija ,neda promjeniti cjenu ako je nalog djelomicno izvrsen i ponovo naplate minimalnu proviziju ,lihvari totalni…..nego da se vratimo na temu……ovako: da pokusamo nac best buy na nekoj drugoj burzi????? ova nam se gusi u nelikvidnosti……?????
Ross Stores NYSE:ROST je moj favorit, sutra imaju izvještaj. Pa ćemo vidjeti
– a što će nam te cigare kada možemo konzumirati domaću buniku i domaće trave koje su puno bolje i kvalitetnije nego te cigarete.
Moram priznati da je ovo jedan novi element. Sada mi je jasnije otkuda inspiracija za tvoj osebujni stil pisanja.
Slažem se sa gore navedenim. Sve su to stvari koje rade protiv ove dionice. Ali opet, cijena je ispod P/E od 4. Nisu li ipak sve te negativnosti precijenjene.
Cenzura.
– izbrisali su mi moj najbolji uradak na temi TA.
– a ostavili onaj koji sam greškom postala, i sam Bog zna što je na njemu, ali njega su ostavili.
– a sve sam bila lijepo nacrtala, ali ne toliko uredno.
– i dobila prekrasne ocjene zajednice.
– tu je bio prikazan veliki impuls.
– da bi dočarala dno nacrtala sam more i brod kako bi se vidjelo da je to more.
– tu se je jako dobro vidio i šampon.
– i budući kanal kretanja,
– tu je bio i izron sa dna prema suncu.
– što da vam kažem kada slika kaže više od tisuću rijeći a slike nema.
– I love this game.
Pozdrav !
Ja nisam stručnjak za TA, ali TA je izuzetni bitni alat, naročito kada je riječ o stranim tržištima. Ne treba se sprdati bezveze. Ne kažem da nema navlačena, laganja i slično na temama, ali TA je od iznimne važnosti pogotovo sada kada FA nitko ne šljivi ili malo njih.
Ja nisam stručnjak za TA, ali TA je izuzetni bitni alat, naročito kada je riječ o stranim tržištima. Ne treba se sprdati bezveze. Ne kažem da nema navlačena, laganja i slično na temama, ali TA je od iznimne važnosti pogotovo sada kada FA nitko ne šljivi ili malo njih.
She is under influence tonight. Ili što be FED rekao, consuming quantitative easing.
Slažem se sa gore navedenim. Sve su to stvari koje rade protiv ove dionice. Ali opet, cijena je ispod P/E od 4. Nisu li ipak sve te negativnosti precijenjene.
– sve dalje ovisi o upravi iliti dividendnoj politici.
– a uprava je takva da gora i gluplja ne može biti, ali imaju love.
– ove godine im ni turizam neće ići.
– dok se nešto ne promijeni ili cijena dionice ne bude bolesno jeftina ništa od ADRS.
– inače i meni je na ovim cijenama jeftin samo što trenutno imamo puno boljih dionica koje su također jeftine.
– I love this game.
Pozdrav !
Ja nisam stručnjak za TA,
– ja sam tu jako stručna pa slobodno pitajte što Vas zanima.
– I love this game.
Pozdrav !
– dok se nešto ne promijeni ili cijena dionice ne bude bolesno jeftina ništa od ADRS.
– inače i meni je na ovim cijenama jeftin samo što trenutno imamo puno boljih dionica koje su također jeftine.
Ja ne vidim puno boljih dionica. Mada u ADRIS nisam ulazio jer mi je totalno nejasna, ali pratim. Kreditna je kriza, a oni su ušli u vrlo dobroj poziciji. Dakle uprava je pametnija od mnogih drugih koji su u kreditnu krizu ušli prezaduženi.
S izuzetkom HT-a, koje bi to dionice u ovom trenutku bile bolje od Adrisa ?