Ovdje na forumu su ti vecinom veliki mudraci…ja sam za to da se stavi ime i prezime i kopija osobne, pa da vidimo koliko bi forum imao clanova. Vjerojatno vise od 1, a manje od 3(dva moderatora) [lol]
Ja sam stavio svoje ime i prezime, pa me ekipa ala gubi, lekont ili mr. Blue, merlino i slični kubaju.
A tko su oni, tj.on?
Jel ih više ili je to jedan lik?
I koji si ti od njih, ili si ti neovisna ćelija?
E moj prika, nemaš ti vjerodostojnost pisati o javnosti foruma dok si iza nika, kaj ne? Ak s držimo tvoje teorije.
Ili bi svi da svi drugi budu pod pravim imenom, a oni jedino ne?
Što nas dovodi do toga da nitko ne želi biti pod pravim imenom.
Tak da ja najviše volim savjete nepoznatih nikova za koje se, kolko sam primjetio, piše da im nisu jedini.
Nažalost kad sam i ja došao ovo čitati prvi put, mislio sam ovi ljudi tu dolaze pisati da pomognu.
Pomognu? Kakva je to riječ? Jel to netko radi?
Svi su postali šišači ovaca, a pišu nisam ja, on je, on je.
Hehe e moje kolege.
A sad gledam Prizmu na Htv-u i vele najkatoličkija zemlja na svitu.
Kaj to vrijedi kad se svi mole bogecu s figom u vžepu.
Isto kak i tu daju savjete da te pokopaju.
[/quote]
Još uvijek čekamo scan [yawn]
Neki su prodavali vrečice na tržnicama,
neki stiropore za sjedenje na nogometnom stadionu,
neki ………
Mislite da su se tako obogatili? Ipak treba zaraditi prvi milion.
Za burzu treba imati novce i "in" informacije. Onda je lako imati petlju, hrabrost, sreču, znanje, osječaj, logiku itd. Jer novac treba kratkoročno oploditi da bi se dobro zaradilo. Ovo dugoročno je oročena štednja s varijabilnom kamatom. Da bi se takova špekulativna ulaganja spriječila neka tržišta imaju porez na transakcije unutar godinu dana. Za ZSE bi to bilo pogibeljno, pa dok ide može se i nekoliko postotaka uloviti na valovima. Samo kada te val poklopi onda postaješ dugoročni ili izlaziš s minusom, da bi opet surfao na valovima.
Znanje: FA trenutno su neke dionice siguran ulaz ( pa i imajući u vidu da će kroz godinu dvije neki pokazatelji biti lošiji ), kreneš na grafove ( trećina ih piše up-up, trećina down-down, trećina može i ovako i onako ), pet do deset pogledaš kupnju-prodaju ( ono kupnja cijenovno iznad prodaje ), e sada uključiš osječaj……
No izgubio si tek onda kada prodaš jeftinije nego pošto si kupio.
Na kraju pitanja: gdje je Mali miš? Vrijeme je za dividendne dionice! HDUZ? HT? Ili po FA ADRS? ATPL?
Još uvijek čekamo scan [yawn]
Tko ste vi? Se znamo?
Bio je jedan sličan vašem imenu, gubi su ga zvali.
Isto je mnogo zahtjevao, a još manje davao.
Pa smo ga odstranili s nekih tema, sad se više ne pojavljuje. Dosta drukova je prosuo, a da čujete kak se s neitomišljenicima razgovara, da mu to mutti gleda rekla pa kakvog sam to gospona odgojila.
Uplatili u njegovo ime ljudima za kuću, dobru lovu dapače.
Da i u vaše ime uplatim, recite samo gdje želite, kakvo putovanje ili pečnicu za bureke novu?
Samo…morate nam dati super tip za ulaganje,kao i on. Ustvari ne morate, kao i on, samo recite da ide na 1000 atpl i ja kupujem sad. Jer to je sigurna oklada.
Eh kakvih likova tu ima, ni od kud je, ni kako ulaže, ni jel samo kupuje, niti ništa na temelju kojih pokazatelja samo kupuje, niti ništa o tome kak je njegov predhodnik gubio ostavio mene i ekipu da visimo na 800 kn na atpl, a trebalo na 1000, ništa. Samo kratke rečenice nez predikata, subjekta i s malim smajlićem.
To mora da je još jedan novak, samo poznat mi je taj stil pisanja [undecid]
Tko ste vi? Se znamo?
Bio je jedan sličan vašem imenu, gubi su ga zvali.
Isto je mnogo zahtjevao, a još manje davao.
Pa smo ga odstranili s nekih tema, sad se više ne pojavljuje. Dosta drukova je prosuo, a da čujete kak se s neitomišljenicima razgovara, da mu to mutti gleda rekla pa kakvog sam to gospona odgojila.
Uplatili u njegovo ime ljudima za kuću, dobru lovu dapače.
Da i u vaše ime uplatim, recite samo gdje želite, kakvo putovanje ili pečnicu za bureke novu?
Samo…morate nam dati super tip za ulaganje,kao i on. Ustvari ne morate, kao i on, samo recite da ide na 1000 atpl i ja kupujem sad. Jer to je sigurna oklada.
Eh kakvih likova tu ima, ni od kud je, ni kako ulaže, ni jel samo kupuje, niti ništa na temelju kojih pokazatelja samo kupuje, niti ništa o tome kak je njegov predhodnik gubio ostavio mene i ekipu da visimo na 800 kn na atpl, a trebalo na 1000, ništa. Samo kratke rečenice nez predikata, subjekta i s malim smajlićem.
[/quote]
Da bi skupina riječi uopće bila rečenica, mora sadržavati predikat. Primjerice : "E moj Laliću, dosado." uopće nije rečenica iako broji 4 riječi. S druge strane "čekamo scan" to jest, a broji samo dvije.
Da bi skupina riječi uopće bila rečenica, mora sadržavati predikat. Primjerice : "E moj Laliću, dosado." uopće nije rečenica iako broji 4 riječi. S druge strane "čekamo scan" to jest, a broji samo dvije.
Evo ga kaj je tak teško bilo. Neki odgovori su tu.
Samo tako što duže rečenice to bolje, više izleti van.
Znam da sam dosadan, ali još ćemo mi izvući informacija na čistac od Vas.
Ja kad Vam se nečeg primim ne puštam, a Vi ste me sa svojim stilom pisanja (ono kaj hoćeš mani me se i pusti me da pametujem, jer nema nikoga do mene, al to kaj nemam pokrića, pa koga to briga u rvatskoj je neznanje na ceni, tu koga više prevarim to sam sebi i drugima bolji) užasno zaintigirali.
Ja sam uvijek želio biti takav, ali jednostavno kućni odgoj mi nije dao za pravo da se tako ponašam.
Neznam, valjda sam krivo odgojen, al sad je već kasno čini mi se. No ne gubim nadu u svoju rehabilitaciju.
Što duže komuniciram s Vama i ja postajem bezobzirniji, suroviji i nedam nikom za pravo sem svom egu.
Tako da se i ja nadam da ću jednog dana i ja moći zavaljati ljude, prodat im svoje dionice ili kaj je još gore zavaljati ih iz čiste zlobe, leći u krevet i mirno zaspati.
Svaka Vam čast, no evo i ja učim od vas.
Samo kad bi mi rekli što oni vaši pokazatelji (kristalna kugla) kažu pa da danas lakše zaspim.
A i zanima me koju to polugu koristite da uspjevate samo kupovati, i ja sam to pokušao, ali brzo mi ponestane novaca.
Ja pretpostavljam da je to ona kad govorim da kupujem ustvari prodajem, a kupujem stalno, tako i ispada da stalno kupujete, ali ustvari kad kažete da kupujete prodajete, pa stalno vrtite.
Ali to mi je čudno jer pretpostavljam da niste trejder, da vam se to gadi, valjda neka trauma ili jednostavno stara škola…
No kako kažu toliko malo vremena, a toliko mnogo pitanja.
Pa krenite.
S odgovorima mislim, činjenica je da nas mnoge tu zanimaju neki odgovori tu postavljeni, a ako na njih točno odgovorite imam ja još.
Tek tolko da ljudi ne zaborave što ste nam radili u 12. mjesecu s svojim predskazanjima.
umjesto Whiskey-a za doručak, preporučam corn flakes. Po mogučnosti Čokolino Crocs od Podravke. Kupujmo domaće [thumbsup]
Hehe, bi se ja još dopisivao s vama, al moram ić leći.
No za kraj, doći ćete Vi meni na temici atpl, ja bum vas čekal tamo.
Živo me zanima koji bute pokazatelj "smislili" hehe.
Na todex dionicama vas ne doživljavaju preveč, ha.
A čujte, bez štitonoša to ide malo teže, ne.
Pa vite kak je meni. Potpuno sam sam.
Neki su prodavali vrečice na tržnicama,
neki stiropore za sjedenje na nogometnom stadionu,
neki ………
Mislite da su se tako obogatili? Ipak treba zaraditi prvi milion.
Tako je i to je im pomoglo da budu snažniji karakteri. Da su kao klinci čekali da im starci plate mobitel, benzin, ljetovanje i sve ostalo nikada ga ne bi zaradili. Vjerojatno bi im starci otplaćivali i kredit za stan. U ovom slučaju klinac je uspio financirajući sam sebe doći iz Watempuka, Alabama na Yale. Kada na kvalitetne karakterne osobine nedogradiš kvalitetno obrazovanje onda je i finacijski uspjeh vrlo moguć. Takva djeca obično uspiju.
hoćeš reći da ti je trenutačna ukupna vrijednost onoga što si imala na 2500 veća 200-300 keka kunića? [tongue]
– ma počeo si mi i ti postavljati pitanja kao da si specijalac.
– sve je to točno što sam napisala.
– a sada ću ti probati i nacrtati.
– nadokupljivala inu,
– prodala inu molu (puno toga) po 2.800kn
– nakrcala se telefona na 190 – 200kn, na toj sam dionici u plusu a imam je i najviše od svega.
– iskoristila ono prošlo dno koje ti nisi vidio,
– a tu se je lijepo dalo zaraditi na brodarima,
– i sve to ti je zabilježeno na ovoj temi,
– isto kako su zabilježeni svi tvoji promašaji na temi TA.
– ali ja ne osporavam tvoje znanje,
– samo ti nedostaje hrabrosti i hazarda.
– ja i pogriješim, ali puno više imam pravih pogodaka.
– ako ti još što nije jasno samo pitaj, sve ću ti nacrtati.
– ja imam strpljenja, i za mene si uvijek rado viđen gost na ovim stranicama.
– velikog znanja imaš, još se samo trebaš naučiti trgovati dionicama.
– a s vemenom će doći i velika zarada.
– i love this game.
Pozdrav !
[/quote]
skužajte gospodična, ali mislim da Vas je pogodio strašan popušitis.
ina i ht su vam manji dio priče.
@jovanka
poštovana,
ako biste uljudno pojasnili kolika je sadašnja vrijednost onih vaših nelikviduša danas (koje i da hoćete ne možete prodati) u odnosu na vrijednost pri grobiju 2500 kada ste se nakrcali??
@jovanka
poštovana,
ako biste uljudno pojasnili kolika je sadašnja vrijednost onih vaših nelikviduša danas (koje i da hoćete ne možete prodati) u odnosu na vrijednost pri grobiju 2500 kada ste se nakrcali??
Najbolja kupnja mi je bio nelividuša LLRB.Kupio sam po 270 a uspio izaći prosiječno sa 170/150 do 220/.
Izgubio samo 37%. Na likvidušama od 70 do 90%,jer nisam kupovao "precijenjene" INU i HT.
Nisam bio pametan kao Ivana.
Vlad ti si izvrstan analitičar,ali ako postupaš onako kako pišeš već si daleko lošiji od mene,jer sam
od 3.12. poslije prvog velikog dna u velikom plusu.Mislim da je Ivana ovih zadnjih mjeseci u
prednosti i da su oni koji su slijedili njene savjete dobro prošli ovih zadnjih mjeseci.
Bolje nego da su slijedili tebe.
Poštujem tvoje analize,ali one nažalost ne vrijede za ovu baru i to treba prihvatiti.Samo zeru
zdravog razuma i ZSE ponovo postaje odlična šansa za zaradu.A Ivana ima zdravu logiku i njene
nelikviduše će joj donijeti najveću zaradu jer ona ulaže višak i ne mora prodati.A ona će dočekati da
te dinice dođu na svoju fair cijenu,a to će biti nekoliko stotina posto.
A Ivana ima zdravu logiku i njene nelikviduše će joj donijeti najveću zaradu jer ona ulaže višak i ne mora prodati.
Još bolje, ona ulaže novce koje je uzela od djeda.
Inače slažem se da joj je taktika dosta razumna. Odnosno u puno manjem je gubitku nego većina ljudi na forumu. Mislim, ako je istina ono što piše.
A čujte, bez štitonoša to ide malo teže, ne.
Pa vite kak je meni. Potpuno sam sam.
Žao mi je što si sam… zato sam ja tu. Tvoj virtualni prijatelj. Da ti pomognem prebroditi te trenutke samoće. I podsjetim na obećanja koja opet nisi izvršio.
Ovo si napisao 11.03.2008:
Nemam uplatu, samo izvod iz zabe, sad sam na jobu, al evo sutra najkasnije navečer to postam samo za vas.
Do danas ne vidjesmo ništa. Hoćemo li konačno vidjeti nekakav dokaz da si uplatio novac onim ljudima kako si obećao. Ili su i dalje samo prazne priče. [undecid]. Ma nije meni zbog mene, ja ti vjerujem, pa znaš da smo prijatelji. Ali mnogi ti ne vjeruju, barem mi tako pričaju na PM, a ja upravo takve nevjernike želim razuvjeriti. Lala, vjerujem u tebe [thumbsup]