Ko danas gleda fundmente, po istima je sve potcjenjeno….No, razglabam onak općenito….
Istina da je po tome sve podcjenjeno, ali nesto od toga je vise podcjenjeno a nesto manje, a nesto ima perspektivu a nesto i nema bas, se slazete?
Moja analiza na Kosn-u je i više nego kvalitetna.
Jer upravo jednostavne stvari daju i najbolje rezultate, dividenda od 18 ili 20% je bolja od Ht-ove, što znači da je po definiciji ona najbolja.
Pa taj toj dionici se ni ne trguje skoro, a u ovakva vremena to moze biti opasno, mozda je tada bolje ulaganje KOEI?
[/quote]
Odlično, što se manje trguje manji i gubitak, slažete li se?
Giga, kaj Vi mislite o ATPL ? Bude li danas kakav rast ?
To nitko ne zna, tako da ne znam ni ja.
Jer upravo jednostavne stvari daju i najbolje rezultate, dividenda od 18 ili 20% je bolja od Ht-ove, što znači da je po definiciji ona najbolja.
Pa taj toj dionici se ni ne trguje skoro, a u ovakva vremena to moze biti opasno, mozda je tada bolje ulaganje KOEI?
[/quote]
[/quote]
Teoretski je tako, ali u praksi i ne bas, pogotovo kada ti trebaju novci.
Pola se slazem sa vama pola ne, ovisi o drugom dijelu portfelja, ako me razumijete?
[/quote]
[/quote]
Teoretski je tako, ali u praksi i ne bas, pogotovo kada ti trebaju novci.
Pola se slazem sa vama pola ne, ovisi o drugom dijelu portfelja, ako me razumijete?
[/quote]
Slažem se i ja s vama 100%, što znači da se slažemo iako se vi samnom slažete samo pola.
Zanimljivo, ovo mi se još nije dogodilo, čitao sam o tome samo.
Ja se slažem 100% sa Vama mada mi još niste rekli ništa o ATPL. Izgleda da ću morati pričekati školskog kolegu ivanu7.
Ja se slažem 100% sa Vama mada mi još niste rekli ništa o ATPL. Izgleda da ću morati pričekati školskog kolegu ivanu7.
Eto znao sam da nisi nov na forumu, ako je skolski kolega onda je pedesetica tu i kod tebe…sala mala…
Netko uletio na temu i podjelio nam jedinice a tebi stotku,hm…Edooooo