– dalje od brodara u krizama.
– ako je kriza onda se i manje robe razmjenjuje.
– višak brodova, vozarine dolje,
– a ostavljam na Vama da sami onda procijenite gdje će ići cijena dionica brodara.
– PTKM, trenutno tamo su radnici dobili besplatne dionice, a radnici su jako opasni.
– ali na toj dionici imate i jednog bedastog forumaša, svaki drugi post njegov i piše kako to ništa ne valja.
– Ina.
– ako upravi dadu nogu.
– ako podjele 50% otkaza momentalno.
– ako dignu cijenu plina.
– ako prodaju 50% nepotrebnih nekretnina,
– ima previše tih ako,
– ali ako krene tim putam kao sam napisala odmah kupiti.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Cijenim tuđe mišljenje, no nekako su mi zapale za oko, možda zbog potencijala možda zbog same cijene dionice…
vidim da vam ivana neće reći svoje favorite, a znam da vas to interesira, pa ću ih ja nabrojiti umjesto nje:
-HT
-Fnvc
-Ingr
-Jdgt
-Adrs-r
-Jdpl
ivana jesam li koju fulao? [kiss]
– pogodio si dvije.
– ali dragi Sančo nije ovo tema za drukanje kao TA.
Pozdrav !
vidim da vam ivana neće reći svoje favorite, a znam da vas to interesira, pa ću ih ja nabrojiti umjesto nje:
-HT
-Fnvc
-Ingr
-Jdgt
-Adrs-r
-Jdpl
ivana jesam li koju fulao? [kiss]
– pogodio si dvije.
– ali dragi Sančo nije ovo tema za drukanje kao TA.
Pozdrav !
[/quote]
Mislim da nema IINGR-u i JDPL
Čime se bavi ovaj jdgt ?
– eto vidite kada se puno proučava index, onda se nema pojma čime se firme bave.
– ali u konačnici ako želite zaraditi ipak morate kupiti i neku dionicu, ne važi za one koji kupuju OPT indeksni fond.
– normalno kako ti neću reći čime se bave.
– ali godinama dijele lijepu dividendu.
– ali im i cijena ne raste.
– previše gube poslova, a konkurencija ih gazi.
– izgleda još žive u socijalizmu.
– Ivana ipak zna o svim dionicama sve.
– a za to ipak treba jako puno rada,
– ne bih rekla kako je lako zaraditi novce na TK.
– a htjeli bi milijune.
– nažalost teško ide prečicom.
– I love this game.
Pozdrav !
Od likvidnijih izdanja, iako nemam tu dionicu trenutno, najviše mi se sviđa DLKV.
TNPL ja imam puno, ali to morate sami proučiti, to je nešto rizičnije ulaganje, iako je na ovoj cijeni super jeftina po svemu.
– a ostavljam na Vama da sami onda procijenite gdje će ići cijena dionica brodara.
[/quote]
Da, jaka je kriza u Kini, nema šta (najvećem uvozniku bulk sirovina)[rolleyes]. Eno prestat će izgrađivat nove milijunske gradove, mostove, ceste zato jer u americi židovi ucjenjuju naftaše, i uvalili europljanima bezvrijedne papire [rolleyes]
Od likvidnijih izdanja, iako nemam tu dionicu trenutno, najviše mi se sviđa DLKV.
TNPL ja imam puno, ali to morate sami proučiti, to je nešto rizičnije ulaganje, iako je na ovoj cijeni super jeftina po svemu.
– čitam ja što ti pišeš, ali i pamtim.
– TNPL ti je bio dobar na 8.000kn, pa na 6.000, pa na 4.000, pa na 2.000kn, možda na kojoj cijeni i pogodiš.
– tnpl, je dobra firma, ali iz jednog drugog razloga ne vrijedi ništa.
– normalno neću napisati i koji je to razlog.
– ulažite u znanje.
– I love this game.
Pozdrav !
– ipak tamo je svaka čistaćica dobila po 1.000 tih papirušina.
– imaš li ti love za otkupiti te dionice od tih čistačica.
– inače dobra firma,
– ali djele malu dividendu.
– ulažite u znanje.
– i love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Da, jaka je kriza u Kini, nema šta (najvećem uvozniku bulk sirovina)[rolleyes]. Eno prestat će izgrađivat nove milijunske gradove, mostove, ceste zato jer u americi židovi ucjenjuju naftaše, i uvalili europljanima bezvrijedne papire [rolleyes]
[/quote]
I još nešto…financijska kriza djeluje destruktivno na supply zbog poteškoća u financiranju novogradnji što je pozitivno za market.
Ma buffet bi uzeo naš GE, KODT [cool]
– zamolite gospodina Vlada neka Vam napiše targete za KODT.
Pozdrav !
– čitam ja što ti pišeš, ali i pamtim.
– TNPL ti je bio dobar na 8.000kn, pa na 6.000, pa na 4.000, pa na 2.000kn, možda na kojoj cijeni i pogodiš.
– tnpl, je dobra firma, ali iz jednog drugog razloga ne vrijedi ništa.
– normalno neću napisati i koji je to razlog.
– ulažite u znanje.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Tek od 4000 mi je bio dobar ne pretjeruj, ali ovo drugo, ćemo još vidjet, di bi burza stigla kad bi svi imali isto mišljenje
[cool]