– i što mi kaže staklena kugla,
– sutra ujutro po meni još sigurno idemo dolje,
– ali taj pad može još biti max 6 – 10%.
Od trenutka ovog posta 26.05. Crobex je rastao svaki dan i u četiri dana trgovanja narastao +188
[/quote]
– dolje smo i išli 2%.
– taj pad može biti max….. i koliko sam pogriješila.
– a drugi dio ti nedostaje, a jako je bitan,
– a glasi, zatim bi mogli ići do ili preko 4.000 crobexa
– a danas smo cca 4.000 crobex,
– po meni je ovo fenomenalno dobra prognoza,
– zbog nje sam i 97% u dionicama.
Pozdrav !
Ovo je bio prije topic – Znanac best buy komentari i analize. A da ga sad promijenimo u "Ivana7 – o meni, mom životu i moji komentari i "analize""???
– gospodine Savage.
– ja sam barem davala nekakve analize,
– greške su bile zbilja minimalne.
– pa nitko ne bi niti znao za ovu temu da je ja nisam preko vikenda vadila sa 5-8 stranice.
– ali evo Vam sada možete slobodno tu sami nastaviti analizirati, neću Vam smetati,
– a upitajte samog sebe ????????
– je li tko zapamtio ijedan Vaš komentar i analizu ????
– najlakše je s jednom rečenicom kritizirati .
Pozdrav !
Vidim da se HT i INA vraćaju u fokus (prva zbog navoda o izvanrednoj dividendi, druga zbog prodaje državnog udjela). Što mislite koliki se rast može očekivati tokom ljeta na ove dvije dionice?
Po mom mišljenju HT bi mogao cca 15% gore (za iznos izvanredne dividende), a onda slijedi pad zbog isteka lock-upa malih dioničara.
Kod Ine sam vidio najavu "pripetavanja" OMVa ili MOLa. Ovo je još u okvirima spekulacije, no pravo je pitanje do "koliko" će ići cijena preuzimanja. S obzirom da je njima kod Ine manja važna sama INa, a više igra oko preuzimanja Mola, mislim da bi cijena mogla ići značajno iznad fer vrijednosti. Recimo 2×2300+4600Kn.
što mislite o badelu? na kuppnji je cijena 465 ako takva ostane ovih dana jel se isplati uzimati ga?
Ovo je bio prije topic – Znanac best buy komentari i analize. A da ga sad promijenimo u "Ivana7 – o meni, mom životu i moji komentari i "analize""???
– evo nisam na ovoj temi pisala cca mjesec dana.
– ma zgadi mi se sve kada vidim postove kao ovaj od Savage.
– evo tema je bila slobodna za pisanje.
– ali nema interesa.
– pa zašto bi Vam itko davao besplatne savjete ????
– a kaže se kako su besplatni savjeti i najskuplji.
– ali tu je svakako bilo i mojih jakih kritika na drukanje koje na ovim stranicama nije prolazilo.
– sada zbilja ulazimo u jako interesantno razdoblje na našem tržištu.
– tko god aktivno trguje na našem tržištu je u gubitcima.
– moja baba je u pozitivi kupila ht i inu, ali ona ne trguje aktivno na burzi.
– na našem tržištu još ima balona.
– ali na drugu stranu javljaju se i takve prilike koje su prilike života,
– mogu te dionice još dolje, ali i na ovim razinama su bedasto jeftine.
– koje su to dionice ?????????????
– je li ih tko pronašao ?????????????
Pozdrav !
– evo ja sam našao 5 dionica i stvarno su jeftine
– po ovim cijenama se na njima za cca 2 mj. zaradi barem 15% a možda i jedno 20
– sve ovisi o kretanju crobexa
– koje su to ne bi bilo u redu da ih napišem jer bi to bio druk
– što vi mislite koje su to?
eto tako otprilike izgleda post ivane 7 i stvarno ne vidim razlog zašto uopće pisati na ovoj temi ako se ne kažu koje su to eto ja neću biti ko ona pa ću navesti koje ja smatram najisplativijima trenutno (naravno o onima za koje nešto znam)
– atpl
– badel (gledajući u roku do godinu dana ovo ide oho oho gore)
– viro (ista stvar kao i za badel)
– adrs-p-a
– belje (bolesno jeftino iako bi možda moglo još i pasti jer todine dionice padaju)
eto to je moje viđenje trenutno
eto tako otprilike izgleda post ivane 7
– badel (gledajući u roku do godinu dana ovo ide oho oho gore)
i za dva tjedna je post….neki su znali, neki nisu a ja sam o tome pisala!!!
eto nađite mi grešku, nema je!!!
mislite o-hoho? [lol]
u ovim lošim vremenima (nikakva likvidnost, stagnacija) koja nas očekuju mislim da su najbolje kupnje turističke dionce kojima predstoji preuzimanje i držat oko na INAi također zbog preuzimanja…na tome nešto zaradit a ove kvalitetne tipa adrs, ledo, knzm, dlkv neće nikud pobjeć ovog ljeta.
ma da ja ti uvijek prvo pošaljem post pa onda vidim gdje sam griješio u pisanju. Lako je pametovati dan poslje tipa
– kupila sam dionice viro-a po 900 i prodala ih danas po 9xx cijeni
Treba dan prije reći prodati ću ih po toliko cijeni (neka varira recimo 15 kn) pa onda bih rekao ok svaka čast ali ovako to svatko može pisati…
Rekao bih još samo 1 stvar kada sam bio na predavanju u srednjoj. Prva rečenice kada smo učili o burzi je bila od burza je kocka. a čovjek je bome imao pravo
Premješteno iz teme: najrizicnija dionica,ali potencijalno najveca zarada za iduci tjedan???
Meni se čini da je najrizičnije držati gotovinu jel ako burza rokne prema gore čut će se jaki Škrgut zubiju.
Najsigurnije je sad kupovati Inu. Poslije je frknut mađaronima i već nekome
Drži ti gotovinu i svoj FNVC dok ti ne utrnu zubi prepeliću. [bye]
E moj Ludi Ćuko, držim ja njega al drži i on mene, a sve je kriv onaj Znalac, hebemti lameliranu gredu