trotter:
”
Da li se vase prognoze odnose i na HT?
”
– HT-a već imam dosta, po meni najkvalitetnija dionica, ali BF i radnici učinili su svoje.
– a još imamo i tajnu po kojoj cijeni Erste prodaje HT,
– puno toga ovisi i o fondovima, ipak su oni glavni igrači i određuju način igre.
– dugoročno tu nema greške,
– ali sada bi najbolje bilo pogoditi koje će dionice najviše rasti, te ih za dva tri dana i preprodati.
Koje će dionice sutra najviše rasti ????????
Pozdrav !
Sutra će ti najviše rasti dvije dionice i to su ti:
RAST-R-A
GORE-R-A
obadvije su ti i dugoročno kvalitetne, tako da je moja preporuka DRŽATI [thumbsup]
za sve druge info o budućnosti javi se na private [lol]
Ivana, ovako kako ti razmišljaš, razmišljaju svi.
Za uspjeh na burzi treba zadovoljiti 2 uvjeta.
A. Razmišljam suprotno od većine
B. Ja sam u pravu
Pozdrav!
– pa baš i ne razmišljaju,
– zbilja je jako teško razmišljati suprotno od većine.
– ja se upravo trudim razmišljati suprotno, ali kada treba, a trebalo je 14.04. pa napisala sam taj post,
– nekada treba ići za krdom,
– puno puta nisam bila u pravu, ali najvažnije je svesti greške na minimum.
Pozdrav !
Sutra će ti najviše rasti dvije dionice i to su ti:
RAST-R-A
GORE-R-A
obadvije su ti i dugoročno kvalitetne, tako da je moja preporuka DRŽATI [thumbsup]
za sve druge info o budućnosti javi se na private [lol]
– kad bi barem bilo manje ovako blesavih postova.
– ako ti se ova tema ne sviđa, nemoj je niti otvarati.
– ako sutra burza ne bude rasla, slobodno me izvrijeđaj na ovim stranicama.
– ja u principu znam što ću sutra kupovati,
– a niti nemam puno keša,
– ali svaku informaciju volim provjeriti iz što više izvora,
– i normalno pratim psihologiju tržišta,
– ali nažalost moram pratiti i psihologiju nekih pojedinaca, koji su sve samo nisu investitori.
– ponavljm, burza Vam nije socijalna ustanova,
– velika većina investitora gubi novce na burzi,
– greške pravimo kako bi iste mogli ponoviti.
Pozdrav !
Vidim da očajnički tražiš savijet za dobro ulaganje, pa evo jedano ulaganje na kojem nemožeš fulati:
Otvori prodavnicu opreme za ribolov. Broj penzionera u HR se munjevito povećava i uskoro će biti baram 50% populacije. S druge strane cijene hrane idu gore.
Vidim da očajnički tražiš savijet za dobro ulaganje, pa evo jedano ulaganje na kojem nemožeš fulati:
Otvori prodavnicu opreme za ribolov. Broj penzionera u HR se munjevito povećava i uskoro će biti baram 50% populacije. S druge strane cijene hrane idu gore.
ona ozbiljno pita a ti se zajebavaš 🙂
”
– ali sada bi najbolje bilo pogoditi koje će dionice najviše rasti, te ih za dva tri dana i preprodati.
Koje će dionice sutra najviše rasti ????????
Pozdrav !
”
…mislim da si forum fulala…to pitanje odi postaj na neki forum tipa gatare&magične kugle i hitno nam svima javi da znamo kajbumo sutra kupili i u srijedu prodali uz zaradu….i to bar 50%, za manje nemoraju ni karte otvarati…
…ovakvim pitanjima i polemikama se jedino može smanjiti kvaliteta foruma, ništa drugo….
[thumbsup]
Evo da ja malo drukam za svoje: TNPL
Ima 7 bulkera, Tankerski indeks je skočio 60 % u zadnja 2 mjeseca. Dionica nije jako volatilna, nije za trejdere. Fundamenti odlični.
http://shipping.capitallink.com/baltic_exchange/stock_chart.html?ticker=BDTI
Evo malo o floti:
TANKERI:
DONAT – u Novorossisku radi ukrcaja za Us Gulf;
ALAN VELIKI – u Novorossisku radi ukrcaja;
HRVATSKA – stiže El Segundo 16/5 radi ukrcaja;
KORNATI – u Leixoes 27/4 radi iskrcaja;
DALMACIJA – stiže Trst 25/4 radi iskrcaja;
SALI – u Fosu radi iskrcaja;
PETAR ZRINSKI – u Sarrochu radi iskrcaja zatim Es Sider ukrcaj za Fiumicino;
FRANKOPAN – u Zueitini radi ukrcaja za Sarroch;
Bulkeri:
VELEBIT – stiže Yeosu 22/5 radi iskrcaja;
PRIVLAKA – u Rio Haini radi iskrcaja;
NIN – stiže Jebel Ali 2/5 radi iskrcaja;
KALI – u Timaru radi iskrcaja;
ALPINA – stiže Gabes 23/4 radi iskrcaja;
DIKLO – u La Guairi radi iskrcaja;
UNITED SUNRISE – stiže Chittangong 28/5.
Vidim da očajnički tražiš savijet za dobro ulaganje,
– imam odličan tim za investiranje.
– nisam očajna uz dobar tim,
– za danas je u uži izbor ušlo 7 dionica,
– sve su ostvarile rast, osim HT.
– na ovim stranicama želim čuti i druga mišljenja, kojih je trenutno jako malo, šteta.
– previše gledate crobex, a jako malo pažnje polažete na kvalitetne dionice.
– evo gledajući sada, moje jučerašnje prognoze su se ostvarile.
– mogu biti zadovoljni i katastrofičari, pa crobex im je u lijepom minusu [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Pozdrav !
Twixer: ” Vidim da očajnički tražiš savijet za dobro ulaganje, ” – imam odličan tim za investiranje. – nisam očajna uz dobar tim, – za danas je u uži izbor ušlo 7 dionica, – sve su ostvarile rast, osim HT. – na ovim stranicama želim čuti i druga mišljenja, kojih je trenutno jako malo, šteta. – previše gledate crobex, a jako malo pažnje polažete na kvalitetne dionice. – evo gledajući sada, moje jučerašnje prognoze su se ostvarile. – mogu biti zadovoljni i katastrofičari, pa crobex im je u lijepom minusu [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Pozdrav !
I ja imam odličan tim za investiranje. Imam vidovnjaka koji mi uvijek kaže danas kojih 7 dionica je jučer najviše raslo. Osim HT-a [lol]
na ovim stranicama želim čuti i druga mišljenja, kojih je trenutno jako malo, šteta. – previše gledate crobex, a jako malo pažnje polažete na kvalitetne dionice.
Apsolutno se slažem sa gore navedenim, treba manje gledati Crobex a više kvalitetne dionice. Dakle moji prijedlozi bi bili: Apache Corp, Potash i ostali fertilizeri koji nisu u državnom vlasništvu, alternativni izvori energije, SOITEC, BHP Billiton, Rio Tinto, Boing i drugi američki veliki izvoznici, Schlumberger, telekomunikacijske kompanije i na naravno OMV, MOL i LUKOIL.
Ivana
skupi hrabrosti pa nam reci kojih je to 7 dionica
Ivana
skupi hrabrosti pa nam reci kojih je to 7 dionica
– pa nije to hrabrost.
– to je prvenstveno veliki rad.
– jer trebalo je kontaktirati s desetak investitora koji pretežno i pišu na ovom forumu.
– sa užim timom se i naći te sve detaljno analizirati.
– zatim te informacije proslijediti na desetak adresa.
– izbor dionica se je trebao i suziti te doći do 7.
– zatim prema svom portfelju dionice i kupovati.
– tu je bilo, kratkoročno dobre i dugoročno dobre.
– evo mogu se i pohvaliti, nije bila napravljena niti jedna greška sve su narasle.
– čak smo predvidjeli i Hotele Makarska, ali ja ju nisam htjela kupovati, u ovim vremenima ipak biram likvidne.
– a koje su, ne mogu još nikako reći, jer ih neki investitori još kupuju.
– a ja nikada ne reklamiram svoje dionice.
– ali o ulaganjima uvijek možemo pisati.
Pozdrav !