…da ne budem izvan teme, moja najčvrsća preporuka je IGH!!!!!!!!
…jest da je pao na 7k, ali to je zicer nad zicerima ove i iduće godine ( ako je vjerovati Đuri Radiću )[thumbsup]
kolega, vi izgleda niste izlazili ova zadnja dva dana kao večina vlasnika IGH pa hoćete ubit još par stotica po dionici. Za rukije: pogledajte malo transakcije od petka, mali su uletavali kao muhe na pekmez. IGH iznad 10k i par uzastopnih dnevnih blokada, u bear marketu je sve samo ne zicer.
nhf.[cool]
– nažalos većina je već isprodavavana, ostalo još nešto sitnog ali uskoro ćemo biti i bez toga.
– bili smo dužni, sve isprodavali te smo sada još više dužni.
– po meni katastrofa, bar ja to tako vidim.
– i sve dobre stvari su nam kupili stranci za siću od love.
– a sada nama ostaju skupi porezi i servisiranje ove jako skupe države.
– a naši ljudi su postali najamna radna snaga koja radi za siću.
Nit smo mi bili dužni sve isprodavati, nit smo sve isprodavali, a niti naši ljudi su najamna snaga koja radi za siću [rolleyes]. Baš zbog ovakvih mišljenja i utjecaja novinarskih natpisa i politike preporučujem svima da cijelo vrijeme ulažu u svoje ekonomsko znanje jer jedino tako možemo ići naprijed.
Dugo nisam pisala o BF (braniteljski fond), to je po meni ključ problema, ovaj sadašnji pad nikako nije uzrokovan BF, ali je od njega sve krenulo…
Netočno. Da Vas u SLO čitaju, pitali bi se di je njihov BF?!
Samo mi je sada i jedna druga stvar tu jako glupa. Mađarska koja je u EU svim silama želi zadržati MOL u Mađarskoj. zar nismo mi Njemačkoj državnoj kompaniji DT prodali HT, a ta ista EU nam objašnjava kako moramo sve isprodavati…
Opet netočno i s puno nerazumijevanja makroekonomskih zakonitosti. Što bi Vi htjeli: da DT ulaže u HT, a da za uzvrat dobije Velered Baščanske ploče?
Sada kada sam sve ovo napisala ispadamo jako glupi narod. Ali ja Vam tu ne mogu pomoći, ali barem u ovoj demokraciji mogu glasno razmišljati.
Da, tako sada ispada, ali nije točno da smo glupi. Samo smo neinformirani jer puštamo druge da nam govore: Vi ste glupi, gluplji i najgluplji.
-A nismo!
Samo se pravimo!! K’o fol ne znamo ništa… [tongue][lol]
ivana7: ”
– a sada nama ostaju skupi porezi i servisiranje ove jako skupe države.
”
Skupa je između ostalog jer je jako malo onih koji rade, odnosno
doprinose u proračun. Pridruži nam se pa možda porezi budu manji.
Kolega vjerujem da vi ne radite mozgom jel ga nemate,srecom ovoj drzavi nedostaju fizikalci a vi ste kolega Twikser za to rođeni[lol]
@ Astralis i @ Ratus
– imam svoje mišljenje, daljnja rasprava sigurno ne bi vodila u područje dionica te me ne zanima.
Pozdrav !
Tržište kapitala u ovome tjednu.
– većina margina je definitivno izgubilo bitku na ovom tržištu, po meni je to dobro za tržište.
– jako dobro se je predvidio pad crobexa do 3.200 ,
– ali je onda Ivek prognozirao još veći pad na 2.500 ,
– a Ivek je postao idol svih gubitaša, svi su postali Ivek, postali su krdo koje je čekalo crobex na 2.500 ,
– a crobex u drugom smjeru,
– svaka čast Sasku, ne volim ga ali je odlično predvidio.
– što radi krdo,
– preko noći, prelaze u keš pozicije,
– najsmiješniji su mi stop loss nalozi s gubicima od – 50%.
– zatim krdo kreće u trejdanje,
– nije ni to loše, ali kada svi tako rade sigurno je loše.
– krdo je u ovoj korekciji izgubilo velike novce,
– želi povratiti izgubljeno,
– hvata neku siću dejtrejdanjem i kuži kako je to to.
– ali vidi vraga, cijene divljaju, ostalo se u kešu i što sada ?????
– kada će sada opet ovaj vražji crobex ispod 3.000, a svakako bi trebao.
– a više nema ni moralne podrške od Iveka.
– što je s njime, krdo je u rasulu.
Pozdrav !
Tržište kapitala u ovome tjednu. – većina margina je definitivno izgubilo bitku na ovom tržištu, po meni je to dobro za tržište. – jako dobro se je predvidio pad crobexa do 3.200 , – ali je onda Ivek prognozirao još veći pad na 2.500 , – a Ivek je postao idol svih gubitaša, svi su postali Ivek, postali su krdo koje je čekalo crobex na 2.500 , – a crobex u drugom smjeru, – svaka čast Sasku, ne volim ga ali je odlično predvidio. – što radi krdo, – preko noći, prelaze u keš pozicije, – najsmiješniji su mi stop loss nalozi s gubicima od – 50%. – zatim krdo kreće u trejdanje, – nije ni to loše, ali kada svi tako rade sigurno je loše. – krdo je u ovoj korekciji izgubilo velike novce, – želi povratiti izgubljeno, – hvata neku siću dejtrejdanjem i kuži kako je to to. – ali vidi vraga, cijene divljaju, ostalo se u kešu i što sada ????? – kada će sada opet ovaj vražji crobex ispod 3.000, a svakako bi trebao. – a više nema ni moralne podrške od Iveka. – što je s njime, krdo je u rasulu. Pozdrav !
[thumbsup]
Baloni.
– nevjerovatno je koliko investitori obožavaju balone, isto kao mala dječica.
– prošli tjedan smo tu pisali za Konzum.
– a sada imamo VIJADUKT.
– u tjedan dana cijena naraste s 1.400kn na 2.800kn, lijepih 100%.
– normalno je i to kako kod nas info procure,
– i sada Vam ekipa koja se je toga nakrcala lijepo prodaje,
– ma uživajte Vi lijepo u toj dokapitalizaciji.
– možda i zaradite, puno toga mi tu nije jasno, te ju neću sigurno kupovati.
– samo nemojte poslije plakati kako Vas država nije zaštitila,
– i biti će Vam svi krivi, a krivi ste sami.
– i ponavljam nije Vam burza socijalna ustanova.
– na njoj ima jako puno nemoralnih tipova kojima je jedini cilj kako Vas legalno opljačkati.
Pozdrav !
Prilika za stvaranje novih bogataša.
– čitajući forume, ova rečenica mi se jako dopala.
– sada je zbilja prilika stvaranja novih bogataša,
– a bogati će biti još bogatiji,
– samo će trebati pametno odigrati,
– probajmo iskoristiti priliku,
– gornji post sam napisala još 14.04.
– za dno nisam ni sama bila pametna.
– ali sam kupovalo ono što mi se činilo jeftino.
– ispalo super.
Pozdrav !
Baloni. – nevjerovatno je koliko investitori obožavaju balone, isto kao mala dječica. – prošli tjedan smo tu pisali za Konzum. – a sada imamo VIJADUKT.
znaš nekog investitora da je kupio VDKT nedavno?
znaš nekog investitora da je kupio VDKT nedavno?
– ne znam.
– jer da sam znala igru i ja bi se bila nakrcala toga.
– ali ne sada.
Pozdrav !