Forum služi za raspravu, tako da ako već imate snage za pisati i na ovim temama sigurno možete odvojiti vremena i napisati par postova na nekim drugim. Daleko od toga da mislim da je cartman u svemu u pravu, ali ono što je on napravio je trebalo bar nekima otvoriti oči. A ako ćeš gledati samo p/e onda neznam di ćeš završiti. Koliko je perspektivnih firmi do prije par godina imalo negativan p/e – Kutjevo, Petrokemija, a o INAi da ne pričam. Dionicu je bitno prepoznati rano. Da dugo ne pratim što pišete ne bih ni napisao prethodni post. Vidim da ni naslov teme nema više veze s vezom. “Best buy komentari i analize” a ono analiza i preporuka best buya u tragovima (mada je ovo drugo jako subjektivno). Na ovoj temi ima više naklapanja nego u sportskoj kladionici. Zato predlažem da svoju stručnost prenesete i na druge dijelove foruma. Ili je edo/hakela/ivana7 sve prebacio u RS pa mu se više neda pisati po konkretnim temama?
Dakle nemojte se uvrijediti jer ja samo pozivam da se više piše s argumentima, a ne špekulira.
Pozdrav!
p.s. ova zadnja rečenica se također odnosi na sve novije “dijoničare” kojima je cilj skupiti 20000 postova u pola godine. Ali nažalost imamo hiperinflaciju takvih pa mi se neda još i s njima raspravljat.
Mislim da je to krajnje licemjerno da ta Ivana7 tu traži od nas savjete a sama radi u fondu. mislim ak je to istina, to je stvarno pokvareno.
trebalo bi to sankcionirati
Ovo je i inaće tema za preko vikenda.Mogli bi ovaj vikend proanalizirat turiste.Koji su najperspektivniji i zašto,a kojih se treba čuvati?VLHO????ISTT???ARNT????
Ovo je i inaće tema za preko vikenda.Mogli bi ovaj vikend proanalizirat turiste.Koji su najperspektivniji i zašto,a kojih se treba čuvati?VLHO????ISTT???ARNT????
Da. Vrijeme je uvijek ljepše. Turizam je kao ponos Hrvatskog gospodarsva, i zapravo se trguje s njima mizerno malo. Npr ZLAR- ra u ovoj godini se trgovalo za možda nekih 100000 Kn. Možda dolaze bolji dani i za tu granu.[shocked]
PODR-R-A, ne moram ništa komentirati. Ovi iz Fime i večernjeg su sve rekli [thumbsup]. To će biti i odlično za cijelo naše tržište pošto će se osloboditi lijepe količine keša.
Dovoljno je otići na bilo koju temu o pojedinoj dionici i odmah je vidljivo da svi koji pišu imaju tu dionicu ili je imaju namjeru kupiti. Po onome što pišu oni koji je imaju čovjek bi rekao da su sve s potencijalom ekstremnog rasta, dokapitalizacijama, ogromnim novim poslovima
– e upravo zato nam treba ova tema.
– ja bih još posebno naglasila,
– svi koji pišu na temama o određenoj dionici imaju i namjeru prodati istu dionicu, pišu samo zbog rasta, i jedino ih zanima rast i ništa više.
– ako bi ja došla na takvu temu i pisala negativno o dionici, pa mogla bih doživiti jedino jednu lavinu napada,
– u principu takve me dionice ne interesiraju i neću ih kupiti, pa neću o njima niti pisati.
– ali na ovoj temi ima i kritičnog pisanja, a to je ono što nam treba,
– i naravno, uvijek postoji ono prepoznatljivo moje pitanje,
– što kupiti sljedeći tjedan ?
Pozdrav !
pitam se ne bi li se Hanfa i o ovakvim stvarima trebala očitovati, s rezervom naravno da je gospodična / gospođa stvarno fond manager u PBZ ili bilo gdje drugdje?
– tatu ću ti ja prijaviti Hanfi i onoma u Hagu.
Pozdrav !
Mislim da je to krajnje licemjerno da ta Ivana7 tu traži od nas savjete a sama radi u fondu. mislim ak je to istina, to je stvarno pokvareno.
trebalo bi to sankcionirati
– pa ti bi sve sankcionisao.
– ipak si mi malo sumnjiv,
– priznaj jesi li ti ipak komunjara u duši, i žao ti za onim vremenima kada se nije ni znalo za burzu.
– ili bi i ti kao i onaj Milanović udrio na nama poreze.
– ali vidiš, nije bio pametan, koštali ga vlasti ti porezi.
– a mogao je šutjeti, osvojiti vlast i udruti poreze.
– eto to ti je politika.
– a od tebe sigurno neću uzeti niti jedan savjet, savjete ipak uzimam od pametnih.
Pozdrav !