Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne ostvari se baš svaki certifikat, inaće zašto uopče trgujemo dionicama, kupujmo certifikate, to je
sigurna zarada [lol] [lol]

Dajte ljudi ……

i osobno sumljam da će biti rasprodaje na INI.

– zar nisi primjetio kako je u toku rasprodaja na INI.
– na ovim cijenama je bila odmah poslije IPA.
Pozdrav !

Ne ostvari se baš svaki certifikat, inaće zašto uopče trgujemo dionicama, kupujmo certifikate, to je
sigurna zarada [lol] [lol]

Dajte ljudi ……

Obrnuto za sada kod nas jer su svi certifikati pukli zarađuje samo banka.

Goran8:

i osobno sumljam da će biti rasprodaje na INI.

– zar nisi primjetio kako je u toku rasprodaja na INI.
– na ovim cijenama je bila odmah poslije IPA.
Pozdrav !

Zar niste primjetili da je u toku kupnja INE?
Pozdrav!
[lol] [lol]

Goran8: ” i osobno sumljam da će biti rasprodaje na INI. ” – zar nisi primjetio kako je u toku rasprodaja na INI. – na ovim cijenama je bila odmah poslije IPA. Pozdrav !

Mislim na cijene koje ste Vi prognozirali a ne ove na 2300kn jer je Ina na burzi bila negdje u 11-12mjesecu 2006 god i na ispod 2100 kn.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Drage kolege,
Iznio sam svoje optimistično viđenje stvari na burzi, a da li će sutra cijena dionica ići gore ili dolje sigurno neće odlučivati naši postovi.
Laku noć i hvala na ugodnom druženju.
Pozdrav svima a posebno kolegici Ivani7.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

zmrklic:

Nije, nije, niti su na crobexu 4000 dionice toliko skupe, štoviše, Ivana prije tjedan dana si pisala da ima puno jeftinih prilika
[lol]

– pisala i kupovala.
Pozdrav !

sad su svi kupovali po 4000. ako opet padne onda ćete (svi) pisati ste prodavali na 4300. NHF ali od svih starih korisnika foruma Vi dajete najmanje argumenata a najviše “ja sam tad kupovala i prodavala” i to slučajno na najvišim razinama prodavali i najnižim kupovali. Uz to ne dajete baš neke argumente nego odokativne prognoze ništa bolje od prosječnog dijoničara špekulanta. Zašto ne pišete konkretno na nekim temama vezane uz pojedinu dionicu (izuzev možda HTa). Sve u svemu jako malo analiza a jako puno naklapanja. A špekulacije da ste Vi zapravo, kako je netko jednom rekao “brkati muškarac” iliti Edo ću ostaviti drugima da razmisle. Mada je Cartmann na forum stavio lijepo sliku na kojoj i edo i Vi imate identičan avarat koji nije stajao više od par minuta. Očito je došlo do brkanja accounta. Ako sve navedeno nije istina primite moje isprike. Samo sam Vas htio ovim putem pozvati da počnete konkretnije pisati na temama vezane za pojedine dionice koje posjedujete jer ako ste zbilja toliko stručni onda ćete nam i na tim temama biti od pomoći.

Pozdrav!

-stanje na Kosovu se smiruje -rat fondova završio -ameri iz crvenog u zeleno -brodari u svijetu u uzletu -dolaze FI –Ivek ulazi u dionice Sve sami bay signali

slažem se da je bay signal kad Ivek ulazi u dionice, ovi ostali jesu buy signali

Heaven or Las Vegas

Meni osobno se sviđa stil pisanja “ivana7”. Lijepo je napisala svoje razmišljanje o mogućem scenariju i pokrenula lavinu napada. Meni se čini da i ona vjeruje da neće doći do takvoga pada, ali da je malo namjerno bocnula u živac pojedince da ih potakne na zanimljivu raspravu. Mislim da je bolje da se piše na nekoj općenitoj temi nego na temi o pojednoj dionici. Dovoljno je otići na bilo koju temu o pojedinoj dionici i odmah je vidljivo da svi koji pišu imaju tu dionicu ili je imaju namjeru kupiti. Po onome što pišu oni koji je imaju čovjek bi rekao da su sve s potencijalom ekstremnog rasta, dokapitalizacijama, ogromnim novim poslovima,… Zato nam trebaju ovakve teme gdje se razgovara o više dionica i gdje se iznose različita mišljenja. Da je barem više ivana7.

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

dosad je ivek bio kriv, a stafetu preuzima ivana7. [lol]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Mada je Cartmann na forum stavio lijepo sliku na kojoj i edo i Vi imate identičan avarat koji nije stajao više od par minuta.
Samo sam Vas htio ovim putem pozvati da počnete konkretnije pisati na temama vezane za pojedine dionice koje posjedujete jer ako ste zbilja toliko stručni onda ćete nam i na tim temama biti od pomoći.
Pozdrav!

– mislim kako je moje pisanje ipak prepoznatljivo, u kompjutore se puno ne razumijem, a taj Cartman je zbilja svašta pisao pa onda godinu dana nije ništa pisao.

– kad bi pisala na temama za pojedine dionice svadila bih se s pola forumaša.
– pa kako se može pisati na nekoj dionici ovo je super investicija a p/e 700
– to znači za 700g imate povrat investicije.
– a tek kada se reklamiraju baloni.
– ali svi oni koji imaju takve reklame, pri padu dionice vidimo kako su je se uspiješno uspijeli riješiti i sada opeta istu nadokupljuju.
– rekla bih tu ima previše virtualnih milijunera.
– ja sam trenutno u preko 30 dionica, i što ću tu reklamirati crobex.
– u nekima sam u značajnim količinama, a u nekima simbolićna količina.
– kod mene svaka investicija ima svoju priću.
– na nekim investicijama i pogriješim.
– ali greške će Vam biti minimalne pri jeftinim kupnjama i pravilnoj disperziji rizika.
– i još treba znati ulagati i u druge investicije osim dionica, pa znati koristiti sve financijske poluge.
– sada sam u dionicama, ali ako burza 12. travnja još dodatno jako padne, tada ću se sigurno nakupovati još jeftinih dionica, i to jako puno.
– samo za ovakav rad sigurno će Vam trebati i velika financijska sretstva.
– ovim virtualnim je bar lako.
Pozdrav !

pitam se ne bi li se Hanfa i o ovakvim stvarima trebala očitovati, s rezervom naravno da je gospodična / gospođa stvarno fond manager u PBZ ili bilo gdje drugdje?

New Report

Close