Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima vjerojatno onih koji misle da su branitelji i burzovni igraci najbrojnije glasacko tijelo vlasti. Sto bi se reklo da ce drzava debelo umjesati prste u rijesenje BF[cool]

tema je Best buy – komentari i analize. Postoji posebna tema BF!

– tu smo analizirali BF.
– ali nismo ustanovili i pravu dijagnozu.
Pozdrav !

više mi se sviđa opcija da OMV kupi paket INE, oni su skloni kupovini na burzi, digli bi cijenu u orbitu da se domognu većeg postotka firme

&

Kad će počet GFI, evo Drvenjača DRNJ-R-A odličan GFI.
HT je u četvrtak.

vipy:

Ajde Ivana objasni ti nama kako si dosla do 200kn za HT ili ispod?

– odokativna prognoza.
– ali je zato ovaj vikend ova tema i jako popularna, što dugo nije bila.
– osjetljivi su investitori na cijenu HT od 200kn.
– a zašto ne bi bila 200kn ????
– ako država ništa ne poduzme tu će zbilja biti svašta, a onda bi mogao i HT na 200kn.
– obično kada je puno sigurnih prodavače cijena sigurno ide dolje, i to jako punooo.
Pozdrav !

dobra i ozbiljna tema, kak je kad se drzava zaigra najbolje se moze vidit na htpk.
a slicnu odokovnu prognozu imaju jos poneki ( privitak ).
Pozdrav !!

više mi se sviđa opcija da OMV kupi paket INE, oni su skloni kupovini na burzi, digli bi cijenu u orbitu da se domognu većeg postotka firme

Kolega, sa mojim postom želio sam skrenuti pozornost da je INA vrhunska firma i da sigurno ima zainteresiranih za kupovinu njezinog udjela, i velike želje da se postane većinski vlasnik iste.
Jer INA je dragulj, i šteta bi ga bilo davati pošto – poto i osobno sumljam da će biti rasprodaje na INI.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

GERONIMO:

-stanje na Kosovu se smiruje
-rat fondova završio
-ameri iz crvenog u zeleno
-brodari u svijetu u uzletu
-dolaze FI
-Ivek ulazi u dionice

Sve sami bay signali

Odličan post Kucilo

Puno me ljudi osobno upoznalo i neskrivam se ko neki da bi meni mogao dodavati duple nicove.

SAM PROTIV SVIH

@ Goran8

– bajka vam je zbilja divna.
– ali ja se ne radujem niti takvom scenariju.
– INA sigurno vrijedi puno više, i zašto bi ju prodavali strancima.
– jeste li se ikada zapitali zašto Mađarska mijenja i svoje zakone ali MOL strancima nikako neda.
– kada je INA išla u privatizaciju barel nafte je bio cca 50$, danas je 100$,
– a ono što je sigurno, barel će biti za godinu dvije 200$ i više.
– a koliko će tada vrijediti INA.
– pa zašto baš sve dobro što imamo moramo rasprodati.

– a kako rasprodaje država, rasprodavati će i branitelji jer i oni i država moraju od nečega živjeti.
– pitam se samo od čega će naša država živjeti kada sve rasprodaju ?
Pozdrav !

Ivana evo ti preporuka za sljedeći tjedan

ATPL;JDPL;INGRA

SAM PROTIV SVIH

Kolega, sa mojim postom želio sam skrenuti pozornost da je INA vrhunska firma i da sigurno ima zainteresiranih za kupovinu njezinog udjela, i velike želje da se postane većinski vlasnik iste.
Jer INA je dragulj, i šteta bi ga bilo davati pošto – poto i osobno sumljam da će biti rasprodaje na INI.

Kolega NHF ali govoriti da je INA odlična firma meni graniči s razumom.
Čini mi se da nikada niste bili niti u Sisku niti u Rijeci(Rijeka je ipak dosta bolja rafinerija).
Ako ste pod dobra firma mislili da ima perspektivu ili da je dobra dionica tu se možemo složiti ali da je dobra firma nikako.
Produtivnost im je loša(istina država vrši kontrolu) ,pogoni jako zastarijeli a o upravljanju rađe nebi.
Ipak sve ovo nikako ne znači da se na dionici neće moći zaraditi.

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

@ Goran8 – bajka vam je zbilja divna. – ali ja se ne radujem niti takvom scenariju. – INA sigurno vrijedi puno više, i zašto bi ju prodavali strancima. – jeste li se ikada zapitali zašto Mađarska mijenja i svoje zakone ali MOL strancima nikako neda. – kada je INA išla u privatizaciju barel nafte je bio cca 50$, danas je 100$, – a ono što je sigurno, barel će biti za godinu dvije 200$ i više. – a koliko će tada vrijediti INA. – pa zašto baš sve dobro što imamo moramo rasprodati. – a kako rasprodaje država, rasprodavati će i branitelji jer i oni i država moraju od nečega živjeti. – pitam se samo od čega će naša država živjeti kada sve rasprodaju ? Pozdrav !

Slažem se sa Vama, ali je moja bajka puno ljepša od vaše i cijene INE -R-A na Vaših 1500kn i niže.
EU je stisla Mađare u vezi MOLa i donošenja zakona, pa se u narednih 40-tak dana treba i to riješiti.
Kako je već pisalo u (- mislim- ) Novom Listu neki malo veći analitičari u području naftne industirije smatraju da je vrlo vjerojatno spajanje OMV i MOLA dogovoreno a da su ovo samo njihove igre.
Detalnjije imate na podforumu INA.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

dobra i ozbiljna tema, kak je kad se drzava zaigra najbolje se moze vidit na htpk.
a slicnu odokovnu prognozu imaju jos poneki ( privitak ).
Pozdrav !!

– pisala sam ja ovaj vikend i o tim certifikatima.
– imaju i neki pametniji i stručniji od mene slićne prognoze.
– ali najljepše je gledati sve plavo ili zeleno, nikako crveno i pisati up, up, up.
Pozdrav !

New Report

Close