Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za vrijeme rata je hr gospodarstvo preživilo a sad je znači još gore stanje,e sad ti budi pametan

Kolegice cijenim Vaše mišljenje i mislim da Vi oprezno i savjesno upravljate sa Vašim portfeljom.
22% portfelja su Vam HT i INA po povoljnim cijenama, ukoliko ode gore Vi ste zadovljni, ukoliko padne drastično dolje opet će te dokupiti i smanjiti cijenu ulaska, jer je oporavak ovih podcjenjenih dionica jasan i vrlo brz.

– zato sam ovaj vikend i pokrenula ovu temu.
– još imam keša i nisam sigurna isplati li se još kupovati HT, na ovim cijenama, a cijene su povoljne.
– imam ga dosta,
– ali zašto ne kupovati i jeftinije.
– pri jeftinim kupnjama i zarade su puno više.
Pozdrav !

Za vrijeme rata je hr gospodarstvo preživilo a sad je znači još gore stanje,e sad ti budi pametan

Jasno da nije, zato ne vjerujte ovim katastofičnim postovima.

Goran8: ” Kolegice cijenim Vaše mišljenje i mislim da Vi oprezno i savjesno upravljate sa Vašim portfeljom. 22% portfelja su Vam HT i INA po povoljnim cijenama, ukoliko ode gore Vi ste zadovljni, ukoliko padne drastično dolje opet će te dokupiti i smanjiti cijenu ulaska, jer je oporavak ovih podcjenjenih dionica jasan i vrlo brz. ” – zato sam ovaj vikend i pokrenula ovu temu. – još imam keša i nisam sigurna isplati li se još kupovati HT, na ovim cijenama, a cijene su povoljne. – imam ga dosta, – ali zašto ne kupovati i jeftinije. – pri jeftinim kupnjama i zarade su puno više. Pozdrav !

Ti si ivana pisala da su to dobre dionice,ja ih imam jar sam kupio u ponudi po paket svake,ako će biti dividenda dali će pasti i onda ht na 200

Samo od dividende ht mogu isplatiti sve nas,koga oni tu lažu

– točno samo što su većinski vlasnici toga neki švabe.
– a oni će ipak isplatiti najprije sebe.
– a valjda ću i ja nešto dobiti od dionica HT.
– i FB će isto kao ja nešto dobiti, ali to je jako malo na ulog od 7%.
– i tko kaže kako postotci nisu važni.
Pozdrav !

Niti će biti rata niti će crobex na 5000 za mjesec dana.Očekuje nas promjenjiv period i u visini crobexa i u visini prometa.U cijene je djelom uračunat rat pa je povoljno za dokupljivati.Ovo je prelazno razdoblje prema periodu kad će se crobex vratit gdje je i bio.Vrijeme za špekulante pa preporučam bar 10% biti u kešu!Za dugoročne investitore nema straha,ali da se ameri srede i srbi okrenu sami sebi!

Čak i OIF imaju casha. Raspitao sam se – trenutno su ulazi i izlazi iz fondova tu negdje.

– nažalost, točno je ono što sam ja napisala.
– pa pogledajte izviješća fondova, nedostaje tu dosta novca.

– keš im služi trenutno za isplate.
– pa i mene neki fondovi idući tjedan trebaju isplatiti.
Pozdrav !

Ovo je najobičnije navlačenje na prodaju, ne nasjedajte na ovakvo pisanje, najlakše je kada se u krivo vrijeme prodaju dionice štancati ovakve postove sa jedinim ciljem rušenje dionica. HT i INA nisu nelikvidne dionice da bi se ovakvim pisanjem moglo uzdrmati.

– gospodina Sportaš, po broju postova ste vjerojatno novi na forumu.

– ali jedino što Vam mogu jamčiti svojom nevinošću je navlačenje na ovom forumu.
– nikada nisam navlačila na niti jednoj dionici.
– raspitajte se malo kod ostalih forumaša.
Pozdrav !

Za neke fondove nije točno , i to za neke od najvećih. Ne zaboravite da ZABA, PBZ, REIFF i ERSTE imaju 80% kapitala. No dobro, Ok je imati različita mišljenja. S prognozama Ivane se uopće ne slažem. Rasprava je zdrava stvar, uskoro ćemo vidjeti [thumbsup]

zmrklic: ” Čak i OIF imaju casha. Raspitao sam se – trenutno su ulazi i izlazi iz fondova tu negdje. ” – nažalost, točno je ono što sam ja napisala. – pa pogledajte izviješća fondova, nedostaje tu dosta novca. – keš im služi trenutno za isplate. – pa i mene neki fondovi idući tjedan trebaju isplatiti. Pozdrav !

Ne znam da li je baš pravo vrijeme za to[huh]

[emo_cool]

ivana7: ” zmrklic: ” Čak i OIF imaju casha. Raspitao sam se – trenutno su ulazi i izlazi iz fondova tu negdje. ” – nažalost, točno je ono što sam ja napisala. – pa pogledajte izviješća fondova, nedostaje tu dosta novca. – keš im služi trenutno za isplate. – pa i mene neki fondovi idući tjedan trebaju isplatiti. Pozdrav ! ” Ne znam da li je baš pravo vrijeme za to[huh]

po meni je ako se samostalno ulaže na burzu…

Heaven or Las Vegas

force:

Evo da se i ja pridružim hvaljenju dionica…
BDMR po zadnjoj cijeni:
P/E=12,9
P/B=0,77
P/S=0,18

– evo da se i ja pridružim pisanju onoga što ne valja na ovoj dionici.
– 13.02. pad od 24.96%
– jedan većinski vlasnik, što opet nije dobro.
– mala likvidnost, što opet nije dobro.

– ali dobra dionica, samo morate imati u vidu i ono prije napisano.
– daje neku dividendu pa me interesira kolika je ?
Pozdrav !

Imamo različito gledište na stvari, pad od 25% je dobra a ne loša stvar, jer dionica postaje jeftinija i atraktivnija, i s time manje rizičnija.
Da, ima jednog vlasnika, ali Mirko Grbešić je većinski dioničar u mnogim dionicama i nikad nije istiskao dioničare, te naprotiv je jedan od aktivnijih vlasnika na burzi. Za likvidnost stoji, ali nije da nema ponude na prodaji….
Dividende do sada nije dijelio…

Herbos d.d. - lider u zaštiti bilja sa više od 62. godine tradicije

New Report

Close