Ja sam je kupio da bih zaradio na porastu cijene, a ne na dividendi. Koliki je bio dividendni prinos u toj maloj firmici. Ziher veći od inflacije.[bye]
Ja sam je kupio da bih zaradio na porastu cijene, a ne na dividendi. Koliki je bio dividendni prinos u toj maloj firmici. Ziher veći od inflacije.[bye]
– dividenda je bila velika.
– zašto ?
– jer je to najlakši legalni način vađenja love iz firma.
– plati se državi 20% poreza, i to je to.
– nažalost velika većina investitora nema svoje firme.
– zadovoljavate se radom kod poslodavaca.
– ali taj Vas poslodavac jako malo plaća.
– a zašto bi Vas i plaćao kad je kod nas jeftina radna snaga.
Pozdrav !
a dalo se kupit po 700 i prodat po 900.
– nažalost to rade sposobniji i pametniji od mene.
– ja sam ipak zadovoljna na prinosu od 100% na toj dionici.
Pozdrav !
Ivana: pa i moja firma mi isplaćuje dividendu 100% dobiti. Sad vađenje dobiti iz vlastitog d.o.o.
zovemo dividendom, volimo fancy words [lol]
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=37989
što drugo kazati [proud] jedino da se medo ispuhao…
Evo savjeti , samo za Ivanu !!!
ZAPI-R-A
CKML-R-A
INA-R-A
HUPZ-R-A
RIVP-R-A
RIBA-R-A
ADRS-P-A
Pozdrav !!
[smiley][smiley]
– tu su ipak savjeti za sve.
– INA, ADRS, RIBA, dobre dividendne dionice, na kojima u boljim vremenima možemo očekivati samo rast.
– HUPZ i RIVP, po meni je puno bolji HUPZ što se tiće cijene i potencijala.
– ZAPI, dividendna dionica s jako malim dizanjem cijene, iznenadilo me je to što nije puno pala u ovoj korekciji.
– CKLM iz prve nisam ni znala što je to, odem na temu CKLM a tamo Sasko svaki drugi post, a dionica koju on reklamira po mojem iskustvu je bolje ne kupovati, uvjerite me zašto je po ovim cijenama to dobra dionica.
p.s. kod nabrajanja ipak napišite i zašto baš ta dionica.
Pozdrav !
@ivana….
kad sam nedavno bio napisao koje dionice smatram da treba kupovati rekla si da navlačim…..tako da….uzalud…..
[bye]
munjeviti: ” Evo savjeti , samo za Ivanu !!! ZAPI-R-A CKML-R-A INA-R-A HUPZ-R-A RIVP-R-A RIBA-R-A ADRS-P-A Pozdrav !! [smiley][smiley] ” – tu su ipak savjeti za sve. – INA, ADRS, RIBA, dobre dividendne dionice, na kojima u boljim vremenima možemo očekivati samo rast. – HUPZ i RIVP, po meni je puno bolji HUPZ što se tiće cijene i potencijala. – ZAPI, dividendna dionica s jako malim dizanjem cijene, iznenadilo me je to što nije puno pala u ovoj korekciji. – CKLM iz prve nisam ni znala što je to, odem na temu CKLM a tamo Sasko svaki drugi post, a dionica koju on reklamira po mojem iskustvu je bolje ne kupovati, uvjerite me zašto je po ovim cijenama to dobra dionica. p.s. kod nabrajanja ipak napišite i zašto baš ta dionica. Pozdrav !
A šta sa TNSA,bilo je priča da će narast preko 10.000 kn(Tower centar ,itd.)a vidimo gdje je danas…imam par komada pa ne znam dal da prodam dok još mogu nešto za to dobit ili da čekam(čisto informativno)
ADRS-P-A dividendna dionica? Strašna im je ta dividenda od 5 kuna.
Baš se vodila rasprava na temi o adrisu o politici div. i mnogi su nezadoviljni s tom sićom.
@ivana….
kad sam nedavno bio napisao koje dionice smatram da treba kupovati rekla si da navlačim…..tako da….uzalud…..
[bye]
– ako nisi spreman na kritiku, ne trebaš niti pisati.
– pa ovo je demokracija, zašto bi isto mislili.
– jedino što nam je svima cilj zajednički, zaraditi na ulaganjima.
– a kad su novci u pitanju zašto se ne bi svađali.
Pozdrav !
A šta sa TNSA,bilo je priča da će narast preko 10.000 kn(Tower centar ,itd.)a vidimo gdje je danas…imam par komada pa ne znam dal da prodam dok još mogu nešto za to dobit ili da čekam(čisto informativno)
– jednom je i došla na ATH 10.000kn.
– imam i ja par komada i nije me briga za to.
– bar su dali dividendu 200kn po dionici.
– a dionica je pala kao i sve drugo.
Pozdrav !
SLAVE: ” A šta sa TNSA,bilo je priča da će narast preko 10.000 kn(Tower centar ,itd.)a vidimo gdje je danas…imam par komada pa ne znam dal da prodam dok još mogu nešto za to dobit ili da čekam(čisto informativno) ” – jednom je i došla na ATH 10.000kn. – imam i ja par komada i nije me briga za to. – bar su dali dividendu 200kn po dionici. – a dionica je pala kao i sve drugo. Pozdrav !
Dali jesu,al nekako sumnjam da će je opet dat…
Btw.ovo je malo preskupa dionica pa da me baš briga za nju.