Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što Crobex ljepše i bolje padne, to će kasnije INA, HT, ATGR više rast!!!!![thumbsup]

U ovim turbulentnim vremenima previranja, preslagivanja portfelja fondova i korekcije Ht-ova dionica je još uvijek najsigurnija luka, po ovoj cijeni pogotovo.[wink][wink][wink]

Nema sigurnije luke nego da cash-a.[thumbsup]

Ja sam brži od brzog, hitriji od hitrog !

Ne, mislio sam da ćemo završiti napokon u plusu do kraja dana.

još kad bi bilo prometa….ovako ćemo ipak sačekat božić i novu godinu za rast [lol]

DOKUP!

Collina: ” Ne, mislio sam da ćemo završiti napokon u plusu do kraja dana. ” još kad bi bilo prometa….ovako ćemo ipak sačekat božić i novu godinu za rast [lol]

nećemo jer onda menadžeri idu na skijanje a taman su se vratili

[yawn]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ne, mislio sam da ćemo završiti napokon u plusu do kraja dana.

– ali nismo.
– po meni moramo odraditi još par loših vijesti.
– znam, najgori su loši glasnici.
– i ja sam previše u dionicama, ali po meni sve dobre investicije i imam vremena za čekati.

– danas mi legla veća lova, ali nisam ništa kupovala.
– a niti burzu tokom dana ne pratim.

– u ovome tjednu planiram samo promatrati burzu.
– nadam se kako neće biti bull trap (sada znamo i što je to, nagli rast pa veliki pad), odnosno krivi signal za kupnju.

– kakva su Vaša predviđanja ?
– i što kupovati ?
Pozdrav !

Što kupovati?
Pa Ivana ti si maher u tim stvarima i glavninu portfelja ti čine dugoročne dionice, koje si kupovala sa dobrim fundamentima i po mom stavu si dobro pripremljena za turbulencije na tržištu, tako da mislim da ti ne trebaju tuđi savjeti.
Ali, kad već pitaš, ja osobno se još ne bih upuštao u kupovinu barem do pred skupštine kako bi se izvukla dividenda. Jedini je problem što bi i nakon toga dionice opet mogle dolje prije nego ponovno krene pravi oporavak tržišta.
Ja računam da bi dno mogli vidjeti početkom ili na proljeće slijedeće godine.

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

mamus:

U ovim turbulentnim vremenima previranja, preslagivanja portfelja fondova i korekcije Ht-ova dionica je još uvijek najsigurnija luka, po ovoj cijeni pogotovo.[wink][wink][wink]

Nema sigurnije luke nego da cash-a.[thumbsup]

Da, naročito uz realnu inflaciju od 9,1%…Dakle, kad ti novac stoji ti gubiš, iako ti se ne čini tako…Jel tako tvoj špekulantski mozak razmišlja…Po meni je sada najbolje biti u dionici koja stoji, koja nije baš likvidna, a koja bi uskoro mogla eksplodirati. Imam ja i takvih u portfelju…[proud]

...povijest se ponavlja...

..Po meni je sada najbolje biti u dionici koja stoji, koja nije baš likvidna, a koja bi uskoro mogla eksplodirati. Imam ja i takvih u portfelju…[proud]

– ako si 100% u dionicama.
– ako nemaš više keša.
– ne znam zašto i nama ne bi mogao odati tajnu koja će to dionica eksplodirati.
– a može jedino eksplodirati ako mi to budemo i kupovali.
Pozdrav !

zdenka [lol]

DOKUP!

zdenka [lol]

– je li možeš bar još nadopisati.
– kupovati.
– prodavati.
– i normalno zašto ?
– ali moja ti je preporuka odi na temu Zdenka i tamo se zahebavaj.
Pozdrav !

Što kupovati? Pa Ivana ti si maher u tim stvarima i glavninu portfelja ti čine dugoročne dionice, koje si kupovala sa dobrim fundamentima i po mom stavu si dobro pripremljena za turbulencije na tržištu, tako da mislim da ti ne trebaju tuđi savjeti. Ali, kad već pitaš, ja osobno se još ne bih upuštao u kupovinu barem do pred skupštine kako bi se izvukla dividenda. Jedini je problem što bi i nakon toga dionice opet mogle dolje prije nego ponovno krene pravi oporavak tržišta. Ja računam da bi dno mogli vidjeti početkom ili na proljeće slijedeće godine.

Ajme pa ti si najveći medvjed na forumu. Mislim da to jedino u slučaju da Amerika i Evropa odu u recesiju. Zasada prognoze stručnjaka nisu takve. Forecast je oporavak najesen. Realno bi dno trebali dosegnuti do ljeta. Nadam se da su ti prognoze krive.

Evo kolega Derby s teme JDPL

Trenutno radni tjedan Jadroplova izgleda ovako (bez obzira na BDI):

Utorak;
Gosp. Papic (predsjednik uprave): Nado, koliko danas imamo na racunu?
Gđa. Kundid (financijski direktor): 240 tisuća dolara više nego jučer…

Srijeda:

Četvrtak:

Petak:

Ponedjeljak:
Gosp. Papic (predsjednik uprave): Nado, jel i danas 240 tisuća dolara više na računu?
Gđa. Kundid (financijski direktor): Nije šefe 240 nego 720 tisuća dolara više, brodovi zarađuju i vikendom…

New Report

Close